Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 14 noiembrie 2010

Etapa a 14-a Rezultate

A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. SCHITU GOLESTI 6 - 3
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. GODENI 4 - 0
A.S. BALILESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI 4 - 2
A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL - A.S. CETATENI 0 - 4
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 5 - 1
A.S. LERESTI - A.S. BUGHEA DE JOS 1 - 3
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI 2 - 5
A.S. INTER. COTESTI - A.S. STOENESTI 0 - 3

Nebunie mare de etapa, cel putin pentru Leresti, care sufera din cauza lipsei de jucatori. Cu 3 suspendati , cu 4 improvizatii in echipa de baza, iarasi pierde un joc usor acasa.
 Dupa un inceput echilibrat , iarasi au inceput ratarile gazdelor, desi si oaspetii au "intepat"pe contraatac.
 Repriza se termina cu un gol al Lerestiului , in prelungiri, normal conform jocului.
 A doua parte , neasteptat , Lerestiul joaca precipitat si dupa un gol ciudat si frumos din corner al oaspetilor, in 5 minute primesc alte 2 goluri pe contraatac 1-3. Din nou aceeasi zbatere in zadar si o noua infrangere pe teren propriu. Adio locul 1 , deocamdata atat se poate , in lipsa unor jucatori de baza, dar si a altora iesiti din forma. Din fericire mai e o etapa , iar pauza competitionala va fi un sfetnic bun.
 Altfel trebuiesc remarcate victoriile la scor a celorlalte contracandidate, Dragoslavele, Cetateni,Mihaesti, dar si infrangerea la scor a VMP si Cotesti.
 Rezulate:                                           1-1-1-2-1-2-2-2

30 de comentarii:

  1. Forzza Bughea Bravooo baietii !!! Va asteptam la ultimul meci de acasa cu aninoasa sa facem spectacol !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca la orice lucru nou , infrangerile au fost digerate greu la inceput. Din pacate ele devin obisnuite. Nu am mai castigat acasa de mult timp , dar si atunci cand am facut-o, a fost dificil.
    O noua duminica cu tristete si amaraciune,cu regrete pentru greselile facute. Sunt convins ca unora nu le pasa , dar multora dintre noi le pasa. Pentru ei,pentru fiecare dintre noi ,dar si cum am mai spus, pentru spectatori mergem mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam incepeti sa scartaiti, prea multe infrangeri pentru o echipa care se bate la primul loc si mai ales acasa, nasol, mai avansati un loc daca bateati.Se vede diferenta fara 3 jucatori de baza.
    O etapa viitoare grea la vulturesti, bafta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat Ally, scartaie treaba , dar la locul 1 nu ne-am batut, am sperat , noi ne batem sa existam, Din cauza asta , lot de 13 jucatori, din care lipsesc 3, alti 3 nu joaca nimic , mai gresesc si eu si uite asa , atat putem deocamdata , asta trebuie sa recunoastem

    RăspundețiȘtergere
  5. Scorul corect trebuia sa fie 5..6-1 pentru Bughea super meci facut de Bughea de Jos !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu exageram..., am avut si noi bara, si alte ocazii , dar si voi a-ti scapat pe contraatac. Una peste alta rezultatul e corect

    RăspundețiȘtergere
  7. Modest ca de obicei Gica.Sunteti bineveniti la Bughea.Asa e in teren te mai sicanezi.Bafta ultima etapa.Va saluta Ioanca

    RăspundețiȘtergere
  8. Venim cu drag la Bughea. Din pacate modest am cam fost in teren in ultimele etape , dar speraam la mai bine

    RăspundețiȘtergere
  9. :))nici nu stiu ce sa mai zic,dar slaba echipa la mihaesti.2 0 pt schitu,apoi 2 1..2 2..3 2 pt schitu...apoi a inceput hotia...1 repriza sa albitrat corect...apoi in a 2 a sa `umblat la albitri`.sa vazut clar lucrul asta!3 goluri ale gazdelor din offside clar.tusierul respectiv fiind la al 4 lea meci .sa fim seriosi,asa nu se poate castiga nimic niciodata.pentru ca cei de la mihaesti daca vor promovarea in div d,vai de capul lor.acolo vor gasi echipe mult mai pregatite..felicitari baietilor mei de la schitu..si mai ales nr lui 11 care a marcat de 3 ori...pentru mine cea mai bine organizata echipa ramane dragoslavele...bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  10. no1, duminica sa fii in forma ca avem duelul portarilor:)) ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Ioanca pentru golul marcat si echipei Bughea asteptam victorie si cu Aninoasa ...Macel :))=)) ...Florin

    RăspundețiȘtergere
  12. Cosmine , sa fie atacantii , sa avem noi ce face;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Alex, sincer nici mie nu mi s-a parut o echipa deosebita deoasebita, dar din pacate ramane rezultatul din teren!
    Mihaestiul nu are nici un gand de promovare din ce stiu eu , doar sa castige seria ( ce incearca si Dragoslavele , Cetateni , Leresti)), divizia D insemnand o cheltuiala mare.
    Importanat e ca voi va prezentati bine , puneti probleme si asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si iata ca am presupus corect , in Cupa Romaniei in optimile judetene DRagolsavele joaca contra Rucarului pe 24/11/10. Iata programul , nu fac din asta o postare caci nu mai e de interes;):
    A.S. VULTURII PRIBOIENI - A.S. VIITORUL STEFANESTI 2007 -
    A.S. DRAGOSLAVELE - C.S. RUCAR -
    A.S. CIOFRINGENI - C.S. DOMNESTI -
    A.S. PETROM RAFINORUL PITESTI - A.S. RAPID PITESTI -
    A.S. STILPENI RADESTI 2007 - C.S. F.C. PITESTI 2008 -
    A.S. COCU - A.S. BASCOV -
    A.S. VIITORUL UNIREA MOZACENI - A.S. OLIMPIA SUSENI -
    A.S. PROGRESUL RACA - A.S. UNIREA COSTESTI -

    RăspundețiȘtergere
  15. Se pare ca pentru meciul cu cei din Vulturesti vor revenii si fundasii de baza.Se pare ca lipsa lor s-a simtit in meciul de duminica impotriva celor din Bughea.Se pare ca suntem o echipa corecta si nu jucam cu jucatori pe fals, asta chiar spune ceva astia suntem si atat putem.Nu trebuie sa ne sicanam mai avem un retur in care se pot intampla foarte multe.Suntem pe un loc 5 pe care il meritam la lotul si mai ales varsta pe care o au majoritatea jucatorilor din echipa.Se pare ca cei mai tineri nu prea au atractie la fotbal,dar se mandresc cu alte sporturi de noapte.Cred ca duminica vom face o figura placuta si chiar un rezultat bun la Vulturesti.O zi buna baieti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eli ai perefeta dreptate. Dar despre asta vom vorbi in pauza competitionala , sunt multe subiecte ce merita discutate ,iarna asta , poate vom reusi sa miscam sau sa schimbam ceva.
    Pana atunci , sa ne bucuram de vremea buna si de ultima etapa;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Gicuta faceam un calcul unde eram noi cu cele 11 puncte pierdute? Eram chiar pe primul loc? Cred ca nu am fost suficienti de concentrati ori am luat totul in joaca.Cred ca ceva nu e in regula,trebuie sa muncim mai mult si apoi vor venii si rezultatele.Sper sa nu fie o iarna prea geroasa sau sa vina primavara cat mai repede pentru reusi ca la inceperea returului sa avem totul pus la punct,pentru a sterge aceste pete negre prin care am trecut in ultima perioada.Prin munca si daruire vom reusi sa trecem peste tot si la finele campionatului sa fim acolo unde ne este locul.Eu ELI am incredere in aceasta echipa minunata si promit ca o sa fiu tot timpul alaturi de voi si mai ales de tot ce inconjoara aceasta echipa.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  18. traficul e in josul paginii afisat CNA. in jur de 150 accesari/zi

    RăspundețiȘtergere
  19. Eli , daca stam sa calculam cat piertdem in viata , ne demoraliuzam. Trebuie sa privim inainte cu realism , fara sa mai visam, iar din trecut sa alegem ce e bun si sa nu repetam greselile. Altfel , indiferent de ambitii si asteptari, viata e un joc si cateodat trebuie luata ca atare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un simplu sfat de la un prieten al tuturor.Lasati orgoliul {la cine e cazul}faceti o singura echipa .Aveti si avem numai de castigat.Dintr-o echipa superba sau facut doua echipe slabe.Pauza de iarna poate sa limpezeasca spiritele incinse atat la AS Leresti cat si la cei de 2010.De vina pentru ce sa intamplat nu au fost in nici un caz fotbalisti .Toata vina o are mare parte din consilierii locali si doi" mari oameni" de afaceri care au vrut sa concesioneze baza sportiva pe 49 de ani{mini teren si teren mare cu tot ansamblul}.Pentru asta au fost folositi in nestiinta de cauza {sau asta vreau sa cred}cei ce se ocupau de AS Leresti.Oameni de buna credinta care sau ocupat de terenul de fotbal si care au contribuit la aprobarea de fonduri pt sport fara nici un interes sau retras din bun simt. Pacat ca nu toti intelegem acest lucru si in loc sa lasam orgoliile mergem in continuare pe spusele unora.Cel mai frumos CADOU DE CRACIN pt mine spectatorul ar fi sa revina o singura echipa indiferent de numele ei cu care sa ne mandrim.VA DORESC CA DUMNEZEU SA VA LUMINEZE MINTILE!

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru tine , cel care a ai postat mai sus, jucam , pentru tine este si acest blog, felicitari pentru acest comentariu de bun simt , sunt intru totul de acord cu tine!
    Am scris de la inceputul acestei rupturi ca se va intampla ca la Vladesti , dar orgoliile si interesele sunt mai mari decat dorinta noastra pentru performanta.
    Despre asta vom vorbi in pauza competitionala si te invit pe tine si pe alti cititori neutrii sa discutam despre ce e mai bun pentru Leresti ca si echipa , organizare, etc. Dar asta peste 1 saptamana

    RăspundețiȘtergere
  22. ms pity pt felicitari,poate dak nu ma accidentam le mai dadeam vreo 2.bafta

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred ca ar fi cazul sa nu mai vorbim asa vulgar. Cred ca este un sait de fotbal si avem despre ce sa vorbim.Nu am nimic cu persoana care a scris mai sus,dar cred ca putea sa ii spuna mai pe ocolite.Stiu foarte multe persoane care intra pe blog,citind ii putem pierde de admiratori.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eli nu exista "spus mai pe ocolite" Ori o spui ori nu o spui. Iar daca o spui, fi barbat si spune-ti numel, spune-o in fata. Altfel, ca si caracterul tau si ca si commentul tau, ajungi la gunoi draga anonimule!
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si recitind mesajul , sa sti ca , indiferent de contrele pe care le-am avut cu Gicu pe site , respectul trebuie sa ramana, iar decenta trebuie sa arate cine suntem, o injuratura anonima nu e mai mult decat praf in vant

    RăspundețiȘtergere
  26. Asa Gica ai perfecta dreptate,mai bine ii spui omului in fata,nu prin anonimat.Tinand cont ca vremurile sunt asa cum sunt ar trebui sa ne avem mai bine, sa mai lasam si de la noi. Se pare ca de fotbal am uitat.Urmeaza o etapa cu ceva meciuri interesante.Mai important pentru noi e deplasarea de la Vulturesti,un meci nu foarte usor.Sper sa avem tot lotul complet pentru a spera la un rezultat cat mai bun si mentinerea in primele locuri.O zi buna baieti.

    RăspundețiȘtergere
  27. NU INTELEG CE AM COMENTAT VULGAR .ROG EXPLICATII.

    RăspundețiȘtergere
  28. La urma urmei, nu este asa rau sa ai doua echipe in localitate. Se joaca in fiecare duminica fotbal in Parc si destul de des si joia. In pauza competitionala o s-o punem chiar de un amical , in cel mai bun sens al cuvantului. Cuvant considerat demult invechit si apus , mai ales in Leresti. N-am jucat fotbal toata viata si nici n-o s-o facem. Exista viata si in afara terenului. Si merita traita, credeti-ma ! HAI LERESTI !

    RăspundețiȘtergere
  29. BD,asta trebuie inteles , ca exista si viata in afara terenului. Unii mai uita si isi refuleaza toata ura si frustarile in teren si in afara lui , dar in legatura cu fotbalul. Performanta se poate realiza si cu o singura echipa , cu conditia ca lotul sa fie suficient , iar jucatorii conectati la joc ca si daruire. Ca si calitate a lotului , vei vedea o evaluare a lotului actual , cu bune si rele ,la modul obiectiv , intr-o postare ulterioara.
    "Amicalul" cu cealalta echipa, e benefic si sunt sigur ca va fi si placut, pana la urma , fotbalul ca si viata , e un joc, doar ca trebuie sa fi fair-play!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!