Campionat 2016-2017

Translate

marți, 31 august 2010

Lerestiul , capitala fotbalistica

 EXCLUSIV: Echipa din Muscel, în... Centru 1! 
  Noua echipă din comuna Lereşti, înfiinţată în aceste zile, AS LEREŞTI 2010, se va înscrie miercuri oficial la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş. Va fi programată încă din week-endul acesta şi va evolua, cel mai probabil, în Seria Centru 1 a Campionatului Judeţean!  Preluare de pe:          http://cjnord-arges.blogspot.com
   
Foarte interesant sezon fotbalistic pentru comuna Leresti. Odata cu formarea si inscrierea in campionat a noii echipe A.S. Leresti 2010, spectatorii din Leresti vor fi privilegiati. Vor vedea 30 de echipe diferite si tot atatea jocuri pe terenul local , asta deoarece noua echipa a fost distribuita in seria Centru 1, a ligii a V-a. 
 Curios este ca ambele echipe din Leresti au sansa de a deveni , teoretic, campioane ale seriilor judetene, dar si mai interesant este ca acel derby local nu se va mai desfasura. Poate in pauza de iarna sa fie un amical......
  Pana la urma nu stiu cat de necesara era aceasta a 2-a echipa, timpul o va arata,.costurile inscrierii in acesta serie sunt mult mai mari, sa faci deplasari pana la Tigveni., Ciofrangeni, Albestii de Arges, este destul de costisitor . Inca odata ambitiile primariei nu fac altceva decat sa complice programul unor echipe si ce e mai rau , e faptul ca 14 echipe din alte zone , vor "gusta" din drumul primitor al Lerestiului, creand o imagine relativ gresita despre comuna musceleana..
 Astfel , ca si numar de echipe vizitatoare , la nivel de liga a V-a , clar Lerestiul e capitala fotbalistica a judetului! 

duminică, 29 august 2010

Etapa a 3-a 29 august 2010

 A.S. Lereşti - Petrolul Hârtieşti 11-1 (5-0)
1-0 (Alexandru Popescu '14), 2-0 (Alexandru Popescu '30), 3-0 (Cristi Popa '32), 4-0 (Alexandru Popescu '36), 5-0 (Adrian Marin '45), 6-0 (Nicolae Suseanu '55), 7-0 (Cosmin Niţoiu '58), 8-0 (Marian Boteanu '61), 9-0 (Nicolae Suseanu '75), 10-0 (Cristi Popa '81) 10-1 (Bogdan Arsene '81), 11-1 (Dumitru Bădulescu '90


Joc  la discretia gazdelor, care chiar daca au avut un inceput ezitant, au facut un galop de sanatate si doar superficialitatea atacntilor echipei din Leresti a facut ca scorul sa nu fie mai mare.
Ploaia si temperatura si-au spus cuvantul , nu au fost multi spectatori dar asta nu a afectat calitatea jocului.
A.S. Schitu Goleşti - Partizanul Vlădeşti 3-2 (2-0),
A.S. Godeni - AS Cetăţeni 2-3 (2-1);
Sporting Mihăeşti - Cimentul VMP 3-2 (2-0),
A.S. Dragoslavele - AS Bughea de Jos 6-0 (2-0),
A.S. Bălileşti - Vulturul Vultureşti 1-1 (0-0),
Viitorul Poienarii de Muscel - AS Stoeneşti 3-5 (2-2),
Inter Aninoasa - Inter Coteşti 1-4 (0-2)

Clasamentul dupa etapa a 3-a

1. A.S. INTER. COTESTI 3 3 0 0 13 - 6  9p
2. A.S. SPORTING MIHAESTI 3 2 1 0 8 - 4  7p
3. A.S. CETATENI 3 2 1 0 7 - 5  7p
4. A.S. LERESTI 3 2 0 1 17 - 6  6p
5. A.S. DRAGOSLAVELE 3 2 0 1 12 - 5  6p
6. A.S. SCHITU GOLESTI 3 2 0 1 11 - 6  6p
7. A.S. STOENESTI 3 2 0 1 8 - 7  6p
8. A.S. VULTURUL VULTURESTI 3 1 2 0 5 - 2  5p
9. A.S. PARTIZANUL VLADESTI 3 1 0 2 6 - 8 3p
10. A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 3 1 0 2 6 - 8  3p
11. A.S. GODENI 3 1 0 2 5 - 7  3p
12. A.S. BUGHEA DE JOS 3 1 0 2 7 - 11  3p
13. A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 3 1 0 2 6 - 10  3p
14. A.S. BALILESTI 3 0 1 2 4 - 8  1p
15. A.S. INTER. ANINOASA 3 0 1 2 3 - 7  1p
16. A.S. PETROLUL HIRTIESTI 3 0 0 3 5 - 23  0p

vineri, 27 august 2010

Lotul A.S. Leresti

Echipa standard a lui A.S. leresti in sezonul 2010-2011:

  1.  Sitaru Gheorghe  - capitan
  2. Badulescu Bogdan Dumitru
  3. Suseanu Dragos Nicolae
  4. Cocos Radu Iulian
  5. Marin Radu Lucian
  6. Dascalu Bogdan
  7. Popa Gabriel 
  8. Dumitrascu Viorel
  9. Popa Cristian
  10. Cicu Nicolae Ionut
  11. Popescu Ion Alexandru
  12.  Dascalu Catalin Iie
  13. Chivu Sebastian Paul
  14. Boteanu Constantin Marian
  15. Cioca Alin Ionut
  16.  Marin Marcel Adrian
  17. Nitoiu Cosmin                            si altii.................... 

Etapa a 3-a, program si arbitrii

Delegari Liga 5, Nord - etapa 3 29-08-2010

1. A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
Arbitri: Dorobantu Sandel | Anghelina Cristian | Ripea Andrei |
Observator: Miutu Emilian

2. A.S. GODENI - A.S. CETATENI
Arbitri: Avrigeanu Marius | Mitu Silviu | Boboc Mihai |
Observator: Trufasila Cristian

3. A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
Arbitri: Pop Daniel Vasile | Titu Elvis Marius | Tanase Lucian Mihai |
Observator: Florescu Vasile

4. A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. BUGHEA DE JOS
Arbitri: Bodea Ionut Lucian | Iugulescu Claudiu | Diaconu Stefan |
Observator: Nicolae Laurentiu

5. A.S. BALILESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
Arbitri: Moise Alexandru | Dobrescu Ovidiu | Richiteanu Elena |
Observator: Irimia Marius Gabriel

6. A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL - A.S. STOENESTI
Arbitri: Belega Eduard | Husea Vlad | Pirsan Catalin Constantin |
Observator: Niculescu Iosif

7. A.S. INTER. ANINOASA - A.S. INTER. COTESTI
Arbitri: Constantin Alexandru Cristian | Andrei Claudiu | Necsulescu Nicolae |
Observator: Niculescu Marius

8. A.S. LERESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
Arbitri: Irimia Stefan | Bratu Cristian Ioan | Dumitrescu Gheorghe |
Observator: Neculaescu Ciprian

joi, 26 august 2010

Exemplul Vladesti sau" Cum sa persisti in prostie"!

Cu scuzele de rigoare pentru cei din Vladesti ca-i dau ca exemplu, cam asa s-ar arata situatia echipei de fotbal din Leresti. AH, pardon , ECHIPELOR de fotbal din leresti! Asta ca si noutate, Lerestiul are mai nou doua echipe, ce veche , A.S. Leresti, iar a 2-a , A.S. Leresti 2010, echipa infiintata de curand, echipa ce s-a si inscris in campionat ca a 17-a echipa si va fi programata!
Poate fi usor de confundat pentru oricine titulatura echipelor, dar nu asta e problema! Problema e ca prostia nu doare, caci de ar durea, he he , ar fi in coma conducerea comunei.
Cu un primar incapatanat care nu isi doreste altceva decat anihilarea adversarilor politici in pofida ratiunii, cu ambitii ce sfideaza logica din partea unora , iata ca Lerestiul , pe vreme de criza are 2 echipe!
Din pacate, vechea echipa , A.S. Leresti , nu mai este finantata si sustinuta de primarie , ca si in urma cu 2 ani cand juca in divizia D, doar ca acum este inceput de campionat. Va fi greu, dar unitatea si ambitia jucatorilor este aceea care face diferenta.
Felicitari jucatorilor ca au ales sa joace in continuare la vechea echipa cea care a adus atatea bucurii specatatorilor.
Si ca sa inchei revenind la titlu, va fi un pic penibil sa ai 2 echipe, cand nu erai in stare sa strangi jucatorii pentru una , iar exemplul celor din Vladesti este concludent!
Pacat ca, Gabi Verde, a ales umbrela realtiv protectoare a primariei, in pofida grupului unit al vechilor jucatori, se pare ca presiunea a fost prea mare , oricum el ramane un tip grozav , un fotbalist exemplu,pentru tot ce a facut pentru Leresti

To Be Or Not To Be!

Asta-i intrebarea! Asa scria Shakespeare in celebra scriere , A fi sau a NU fi!
ASta ma intrebam si eu astazi , curios de ce s-a intamplat in sedinta de consiliu Local de la Primaria Leresti, referitor la echipa de fotbal,.
Daca l-a inceput , acum 2 luni , totul parea o tresarire de orgoliu a unora de a conduce echipa, acum lucrurile sunt mult mai serioase.
Din joaca de-a vota cine-i antrenor si cine conducator , s-au nascut mari ambitii, ambitii ce le inteleg numai cei in cauza. Pentru mine ca si pentru multi din baietii de la echipa, aceste ambitii nu fac altceva decat sa simtim regretul ca nu am curmat acest rau mult inainte, din bun simt si toleranta.
Cand Primaria ajunge sa iti taie fondurile de la AJF , doar pentru a demonstra ca primarul are ceva de spus , cand el retine legitimatiile de joc , doar ca sa arate ca el e jupanul in comuna, nu face altceva decat sa continue sistemul romanesc actual: Ciocul mic, noi suntem la putere!
Nu fac o dezbatere politica din acest mesaj, chiar nu ma intereseaza, dar fac apel la jucatori si la suporterii din Leresti ca duminica , desi pare un joc usor contra celor din Hartiesti , sa ne prezentam la stadion , si prin joc si atitudine sa protestam la actiunea de forta prin care primarul si cativa oameni din jurul lui vor sa curme munca de ani a acestor baieti.
Ar fi pacat ca Lerestiul sa nu aiba o echipa sportiva , atunci activitatile cultural sportive s-ar limita la "Zilele Lerestiului" cu mici , bere si muzica populara.
Altfel , vorba lui Basescu: Sa Traiti Bine!

duminică, 22 august 2010

As Leresti 2010- cauta jucatori.........

Nu vreau sa cred ca rautatea poate atinge cote nebanuite. Nimeni nu poate minimaliza meritele celor care , impotriva tuturor dar pentru fotbal , vor sa joace, doar pentru placerea de a veni duminica obositi si loviti casa.
Nu stiu cine , sub curajoasa fata a anonimatului, a postat acest anunt , dar cum am spus pe bloggul CJ Nord, este adevarat! Se cauta fotbalisti , nu marionete care sub falsa impresie ca a fi consecvent in prostie , inseamna a fi " caracter" si vertical, nu fac altceva decat sa se bucure la insuccesele celor care au acceptat jocul in pofida luptelor stupide din interior!
Cand anumiti oameni din comuna se duc la AJF, sa ceara anularea celor hotarate de consiliul local Leresti , fara a avea cea mai mica idee despre legislatie, nu poate decat sa-i arunce in penibil pe ei , ca persoane , ca oameni ce se vor " seriosi"!
Se cauta jucatori care sa-i ajute pe cei care la 40 de ani , prefera sa se juleasca si sa se loveasca sub injuraturile adversarilor , duminica de duminca , pentru a face fala unei comune care fara un lider adevarat , nu poate decat sa fie un sat oarecum "fara caini".
Incerc sa fac acest blogg , fara a avea cea mai mica legatura cu Lerestiul ca si comuna( eu fiind din Campulung)dar pentru ca acolo sunt cativa baieti carora le pasa! Asa ca , ma repet:
Lasati vrajeala si puneti mana si munciti, e comuna voastra!!

Etapa a 2-a

A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. GODENI 3 - 1
A.S. CETATENI - A.S. SPORTING MIHAESTI 1 - 1
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - A.S. DRAGOSLAVELE 2 - 4
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. BALILESTI 5 - 2
A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 3 - 0
A.S. STOENESTI - A.S. INTER. ANINOASA 2 - 1
A.S. INTER. COTESTI - A.S. LERESTI 4 - 3
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI 7 - 2


Clasament Liga 5, Nord - sezon 2010/20111.


A.S. INTER. COTESTI 2 2 0 0 9 - 5 6p
2. A.S. SPORTING MIHAESTI 2 1 1 0 5 - 2 4p
3. A.S. VULTURUL VULTURESTI 2 1 1 0 4 - 1 4p
4. A.S. CETATENI 2 1 1 0 4 - 3 4p
5. A.S. SCHITU GOLESTI 2 1 0 1 8 - 4 3p
6. A.S. BUGHEA DE JOS 2 1 0 1 7 - 5 3p
7. A.S. DRAGOSLAVELE 2 1 0 1 6 - 5 3p
8. A.S. LERESTI 2 1 0 1 6 - 5 3p
9. A.S. PARTIZANUL VLADESTI 2 1 0 1 4 - 5 3p
10. A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 2 1 0 1 4 - 5 3p
11. A.S. GODENI 2 1 0 1 3 - 4 3p
12. A.S. STOENESTI 2 1 0 1 3 - 4 3p
13. A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 2 1 0 1 3 - 5 3p
14. A.S. INTER. ANINOASA 2 0 1 1 2 - 3 1p
15. A.S. BALILESTI 2 0 0 2 3 - 7 0p
16. A.S. PETROLUL HIRTIESTI 2 0 0 2 4 - 12 0p

miercuri, 18 august 2010

Etapa a II a 22.Aug .2010

- A.S. INTER. COTESTI - A.S. LERESTI
A.S. CETATENI - A.S. SPORTING MIHAESTI -
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - A.S. DRAGOSLAVELE -
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. BALILESTI -
A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL -
A.S. STOENESTI - A.S. INTER. ANINOASA -
A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. GODENI -
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI



Deby deja de ambitii la Cotesti , cu o echipa artagoasa, care a terminat pe un meritoriu loc 3 anul trecut.

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!