Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Futsal- noua experienta

    Pentru multi, futsalul ca si regulament si modalitate de joc , este o noua experienta. De la mingea nr.4, mai mica si mai grea, la solul tare al salii de sport , toate sunt lucruri noi , diferite de jocul clasic de fotbal. 
 Campionatul de futsal a inceput in tromba cu meciuri zilnice, la ore destul de tarzii.Ambitii mari si in acest campionat nou infiintat , deorece majoritatea echipelor , sunt formate din jucatori de la echipe diverse din liga a 4-a si a 5-a.
 A vorbi de calitate e inca greu , neavand cu ce sa compari , dar echipele care joaca mai bine se vad de departe.
Trecand la echipa noastra , Old Boys Leresti, inca se cauta relatii de joc, si totul tine mult de forma jucatorilor. Cu 3 jocuri in 3 zile , efortul se simte.
 Primul joc cel cu Sun Rucar, a fost o buna incalzire in noul format  si a fost bine ca am prins un adversar accesibil , facnd un joc relaxat in care toti baietii s-au invatat cu terenul. Scorul final ,11-5 ( 6-2) a fost normal si putea fi chiar mult mai mare.
 Jocul 2 , cel cu Dinamo Campulung, echipa lui Cartu,bazata pe un schelet al lui AS Rucar, a fost o adevarata provocare. Cu sergiu Coman si Bo absenti , am inceput meciul prost si pana la pauza nu am reusit sa construim , iar scorul de 3-0 ptr Dinamo , a fost normal. Repriza a 2-a a fost zic eu , cea mai frumoasa de pana acum din competitie, o repriza plina de nerv dar si de nervi , cu un joc in viteza , multe ratari dar si gloruri. Scorul final a fost   4-4(0-3), dar echipa a jucat foarte bine in a 2-a repriza.

Alte rezultate, comm-uri si informatii despre  Campionatul de Futsal , in aceasta postare la "Comentarii"

joi, 16 decembrie 2010

Analiza echipelor -III

Iata si ultima parte a clasamentului si a echipelor analizate de mine. Daca sunt nemultumiri legate de toate aprecierile , puteti comenta.

11. A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 15 6 1 8 35 - 34 19p
Echipa celebrului Victoras, nu a facut o figura deosebita in acest tur de campionat desi parea ca anul acesta isi va depasi conditia. Cu o echipa imbunatatita cu cativa tineri, din care lider clar este inaltul "Croutch" , Valea Mare, nu a mai fost nici macar echipa redutabila pe teren propriu , echipa ce in anii trecuti castiga aproape tot. Lipsita de spiritul agresiv din trecut dar si beneficiind de arbitraje numai din Pitesti , Valea Mare nu are un joc rau , dar si acolo e nevoie de schimbare
Public putin dar corect si linistit, teren bun OK pentru liga a V a.

12. A.S. BUGHEA DE JOS 15 6 1 8 35 - 48 19p
Bughea, o alta echipa cu traditie, a dezamagit la inceputul acestui campionat , fiind una dintre cele mai accesibile echipe. Cu probleme de lot si cu multe schimbari , Bughea a trebuit sa apeleze la vechii jucatori pentru a iesi din impas. Din pacate revenirea si-au facut la Leresti intr-un joc castigat pe merit.
Daca continua asa cum a terminat turul , Bughea poate pune probleme multor echipe si va trece sigur in prima parte a clasamentului.
Terenul de joc este printre cele mai rele din serie, spectatori explozivi .

13. A.S. GODENI 15 5 1 9 31 - 39 16p
Godeniul a fost si ea ca si Bughea , o dezamagire la inceput , cu puncte putine si jocuri modeste. La fel ca si Bughea , Godeniul s-a relansat surpinzator intr-un meci cu Lerestiul si a continuat bine acumuland puncte importante. Echipa ce depinde mult de cei cativa jucatori de baza , dar cu un primar sufletist alaturi de echipa , Godeniul e o echipa muncitoare si corecta in acest campionat. Terenul ca si cel de la Bughea , printre cele mai rele, spectatori putini si linistiti.

14. A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 15 4 1 10 23 - 43 13p
Poenariul , singura echipa ce joaca in Campulung( despre asta intr-un material viitor) , neavand un teren competitiv in Poenari, a inceput bine si a avut 2 meciuri mari cand a invins primele 2 clasate. Cu multi jucatori din desfiintata echipa a Berevoiestiului, Poenariul are posibilitati mai mari si implicit ar trebui sa fie mai sus. Din pacate pentru ei ca si pentru alte echipe , clasamentul nu minte si cam asta e valoarea acum. Astept cu interes sa vad cum va arata terenul din Poenari si prezenta publicului la jocuri.

15. A.S. INTER. ANINOASA 15 2 2 11 22 - 45 8
Aninoasa a dezamagit prin numarul de puncte acumulate , ca si joc e o echipa muncitoare ,ambitioasa dar limitata tehnic. Nu-s multe de spus , terenul e Ok , publicul la fel .

16. A.S. PETROLUL HIRTIESTI 15 0 2 13 18 - 70 2
Despre Hartiesti numai de bine, avand in vedere situatia lor din clasament. Merita apreciata ambitia celor de acolo de a avea o echipa , desi jocul lor a fost adesea extrem de limitat. cele 2 puncte sunt meritorii, sunt convins ca vor mai aparea puncte , fie si numai prin ambitie. Terenul e printre cele mai proaste, publicul desi putin e un public cuminte

marți, 14 decembrie 2010

Futsal 2010-2011- Arges

 Campionatul s-a intrerupt la timp pentru sarbatori dar si fiindca vremea nu mai permitea, iar AJF Arges a gasit o cale buna de a tine jucatorii conectati la joc chiar daca de alt fel: FUTSAL
 Fotbalul in sala, acum cand din fericire exista sali de sport competitive, a devenit o realitate , chiar o necesitate , asa ca ideea AJF de a organiza un campionat judetean de futsal este laudabila.
 Intr-o altfel de organizare decat fotbalul traditional , Futsalul este un sport rapid, de reactie si de o buna tehnica a jucatorilor, un joc cu 5 jucatori ( 4+1), ce necesita o buna coordonare intre jucatori.
 Fiind o competitie oficiala, Lerestiul a inscris o echipa formata pe un schelet de jucatori de la AS Leresti , dar si 2 jucatori de la AS Leresti 2010, si chiar unul de la Dragoslavele , plus 3 jucatori amatori.. Nedorind sa  facem inca un  "AS Leresti" dar si din prisma faptului ca e o echipa mixta, am decis ca numele echipei sa fie "OLD BOYS" avand in vedere ca nu e nici un jucator sub 30 de ani in echipa.
 Participam de placere, din dragoste fata de fotbal , bineinteles, independent financiar, asa ca mai mult ca sigur si asta va fi o experienta interesanta si comentata.
 Tocmai din aceasta cauza am decis sa postez pe blog , informatii despre aceasta competitie, ca si ea sa fie mediatizata pe timpul iernii, pentru cei carora le place fotbalul. 

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Ultimul meci al anului- amical

AS Leresti incheie anul 2010 cu un amical pe teren propriu in compania echipei AS Mioveni, duminica 12-Dec, in Parc. Un joc cu adevarat amial , de dezmortire dupa 2 sapt de pauza , si un motiv bun pentru baieti sa se intalneasca la o bere sau la un vin fiert , dupa gusturi.  Desi va fi frig, chiar ger, spectatorii sunt asteptati la teren .

AS Leresti - AS Mioveni= 6-1 ( 3-0)

Ultimul amical a incheiat anul cu un scor frumos dar mai mult decat atat, o evolutie foarte buna a celor de la AS Leresti. Scorul a fost 6-1(3-0) pentru Leresti , in compania unei echipe AS Mioveni destul de modesta .Terenul inghetat dar si frigul de afara , a facut ca jocul sa fie alert cu multe ocazii de gol , cele mai multe in contul gazdelor. Un scor de moral , o buna miscare si o vacanta binemeritata.

miercuri, 8 decembrie 2010

Video memories

 Incepand de azi veti putea urmari cateva videoclipuri , ale lui AS Leresti , filmate in diferite ocazii. Cu speranta ca unora dintre voi le va trezi amintiri placute , si cu mentiunea ca din punct de vedere calitativ, inca nu detinem HD camera, iar multe filmari sunt facute fie cu telefonul mobil , fie cu camera foto , sper sa va placa aceasta idee de a posta si mici clipuri. 
 Pentru baietii din Leresti care detin filmari de la diverse evenimente legate de echipa de fotbal va astept sa le postam.
 Pentru ceilalti , chiar daca nu insemana mult pentru voi , sper sa va placa.

luni, 6 decembrie 2010

Analiza turului - partea a 2-a

Asa cum spuneam voi analiza echipele in turul de campionat , prin prisma jocurilor la care am participat sar si a comenatriilor primite pe parcursul turului.

 6. AS Stoenesti   15    8    1    6    41 - 35    25p
  Stoenestiul a fost mereu o echipa incomoda , invatata cu prima parte  a clasamentului. Echipa artagoasa , bazata pe 2 -3 jucatori cu experienta , dintre care Mache este cel mai cunoscut si in bine dar si in rau, Stoenestiul , a crescut mult fata de sezonul trecut , cand a iesit antepenultima. Inca suferind din cauza eterna a suspendarilor, a pierdut cateva jocuri la masa verde, iar asta inseamnaca Stoenestiul poate chiar mai mult decat locul 6.
 Teren bun si la Stoenesti, public ca si la Cetateni patimas, echipa nu mai beneficiaza de sponsorizarile din trecut ., dar inca se misca bine.

7.  AS Partizanul Vladesti   15    6    4    5    39 - 34    22p
 Fosta campioana, Vladestiul a crescut fata de anul trecut , prin faptul ca au renuntat la 2 echipe. Chiar si asa, se vede ca si celelalte echipe s-au intarit, de unde si rezultatele modeste. Cu un final de tur mai bun, Vladestiul a urcat in clasament, ultimul meci pierdut la masa verde ar trebui sa-i puna pe ganduri si sa joace corect.
 Teren mic si noroios, terenul dinVladesti ,indeamna la goluri multe, public care stie fotbal , obiectiv si un primar extrem de sufletist, echipa beneficiaza si de suprijinul unui om de afaceri local.

8. AS Balilesti     15    7    1    7    23 - 30    22p
 Una din echipele care mie imi plac, poate si prin faptul ca au o baza sportiva foarte frumoasa, cu unul din cele mai bune terenuri, Balilestiul , ar putea mai mult decat locul ocupat. Echipa ambitioasa , desi cu cativa jucatori varstnici , este extrem de buna pe teren propriu. O echipa fair play , cu un joc curat si un public linistit.

9.AS Vulturul Vulturesti   15    6    3    6    35 - 34    21p
Revenita in grupa Nord, Vulturestiul e o echipa omogena , cu jucatori tineri si ambitiosi. Extrem de agresivi in joc , la fel ca si publicul, Vulturestiul , pe un teren bun , se misca bine, dar nu poate spera la mai mult de locul 5. Oricum o echipa ce poate incurca multe favorite. Incomod de ajuns la stadion, altfel. Am vazut cativa jucatori tineri si cu calitati, dar cred ca si la ei inconsecventa se simte.

10.    AS Inter  Cotesti  15    6    2    7    41 - 38    20p
 Poate marea dezamagire a turului , Cotestiul pleca ca una din favoritele la primele locuri. Dupa un inceput bun , Cotestiul a intrat intr-o pasa proasta, care s-a prelungit pana la final. Inter , o echipa buna altfel , cred ca  a picat prada propriilor ambitii, fiind formata din jucatori cu personalitate si cu mare ambitie in a castiga , dar care cedeaza usor nervilor.
 Teren foarte rau , implicare  a unor oameni sufletisti dar prea patimasi , Cotestiul este una din oile negre ale campionatului in ce priveste disciplina. Ca si joc , cred ca poate mai mult.

Astept pareri

vineri, 3 decembrie 2010

Analiza turului- in versiune proprie

Jumatate campionatului, a sosit la timp, vremea neprielnica , ar fi facut grea viata multor echipe daca , s-ar fi continuat. Asa ca a sosit vremea analizelor. comentariile asupra echipelor , pot fi sugestive , asa cum le-am vazut eu din prisma jocurilor directe
 Am sa incep cu o scurta apreciere( pozitiva sau negativa) a echipelor , cate 5 echipe pe postare.
 Turul a avut la finalul sau ,un lider merituos:

 1. AS  Dragoslavele  15    12    1    2    48 - 13    37p.
     Cea mai nordica echipa a seriei , a avut un inceput ezitant , urmat de o serie foarte buna de jocuri ce i-a instalat in primele locuri ale clasamentului.  Dragoslavele a terminat prima in urma unui joc castigat la masa verde in ultima etapa , dar per total isi ocupa locul meritat. Bazata pe un lot de jucatori experimentat, cu una din cele mai bune linii mediene din serie, cu un portar experimentat, Dragoslavele  a pierdut doar 2 jocuri si a primit doar 13 goluri in 15 etape.  Desi nu a stralucit in anumite momente , jocul rezultatelor i-a avantajat mai mereu si au ramas mereu pe unul din primele 2 locuri.
 As remaraca de la Dragoslavele , portarul Calu , experimentatii Sergiu Coman , Vivi Musetescu , Ally Dragan, dar  si tanarul Soare , care mie mi-a placut ca si surpriza.
 Bazata pe un lot numeros , Dragoslavele beneficiaza si de interesul unor oameni care se ocupa de echipa si carora le place fotbalul, dar si de un public patimas.

2. AS Cetateni    15    10    5    0    45 - 23    35p   
  Una din surprizele placute ale acestei editii, Cetateniul este singura echipa neinvinsa in primele 15 etape. Bazata pe un nucleu de jucatori vechi, improspatata cu cativa tineri zburdalnici, Cetateniul a surprins prin ambitia cu care s-a agatat de fiecare punct. Probabil ca si sosirea lui " Ciocolata" a adusa un plus echipei , important e locul din clasament si diferenta mica fata de lider de doar 2 puncte. Si se anunta o prima etapa de foc cu un joc tare la Cetateni contra celor de la Dragoslavele.
 Plusul care cred eu ca a contat e portarul , post neacoperit pna acum , dar din sezonul asta , am vazut un tanar cu calitati, care ajuta echipa foarte mult. Ferita de scandalurile din campionatele trecute , legate de arbitraj, public , sau joc dur, Cetateniul a fost modesta si-a vazut de treaba si a urcat pana sus.
 Cred ca inca are cel mai artagos public, ceea ce ajuta mult echipa.

3.Sporting Mihaesti   15    10    3    2    50 - 26    33p  
 Mihaestiul a fost dintotdeauna in fata , luptandu-se la titlu. Nici anul asta nu face exceptie. :a numai 4 puncte de locul 1. Mihaestiul a platit erorile inerente , aparute la un schimb de generatii. Cu un nou grup de antrenori Trandadir- Ceapraz, cu multi jucatori noi , Mihaestiul se prezinta bine si joaca bine. Echipa spectaculoasa, dovada numarul de goluri inscrise, dar si primite, practica un joc deschis si curat. De remarcat sprijinul primarului si viceprimarului, publicul fierbinte dar si terenul de joc foarte bun, cel mai bun din serie.
 Ca si minusuri as remarca lupsa unui portar experimentat care sa dea incredere echipei.

4. AS Schitu Golesti  15    9    1    5    44 - 29    28p 
 Echipa care mi-a confirmat parerile de la finalul campionatului trecut, o echipa tanara cu un veteran Gica Ana, in forma , cu un  Alex deosebit in lovirea mingii , cu un Romica in crestere in atac, zic eu ca o echipa extrem de incomoda, mai ales pe teren propriu. Desi la 9 puncte de lider , poate fi una din echipele ce schimba ordinea in clasament oricand. Si acolo , oameni sufletisti ce se ocupa de echipa , un teren bun  dar cam mic.
 Ca minusuri , cred eu ca lotul destul de suntire si neexperimenta , precum si organizarea in joc.

5. AS Leresti 15    8    1    6    43 - 32    25p
  Lerestiul a inceput bine , si in ciuda infrangerii nedrepte de la Cotesti , dar mai ales a a scandalurilor de pe langa echipa , a pornit bine, cu ambitii de locul 1. A doua jumatate a turului a fost dezastruoasa, cu multe infrangeri pe teren propriu, si evolutii neconvingatoare. Lipsa unui lot numeros ,  certurile din cadrul comunei asupra echipei,dar si oboseala , probleme familiale ale jucatorilor , a facut ca echipa sa fie mereu alta. Concentrarea dar si forma si ambitia , nu au stralucit , asa ca infrangerile , cu cateva exceptii , au fost meritate.
 Din pacate ambitiile catre locul 1 au luat sfarsit , odata cu diferenta de 12 puncte fata de lider, obiectivul ar fi o clasare in primele 5.
 Publicul a fost extraordinar sustinand echipa , jucatorii la randul lor au facut eforturi mari , si vor face in continuare , pentru a termina campionatul.
 Nesustinuta financiar de primarie , dar cu sprijin din partea catorva oameni de afaceri de pe langa echipa , Lerestiul  a muncit mult , dar a reusit putin.
   Numarul mare de goluri primite , arata lipsa formei in aparare , mai ales a portarului, la fel cum golurile multe inscrise , arata pofta de gol a atacantilor, pana in ultimele etape.


Pareri?

miercuri, 1 decembrie 2010

Golgheterii turului.

1.POPA CRISTIAN (A.S. LERESTI) 13 
2.ANDREI IONUT FLORIN (A.S. INTER. COTESTI) 13 
3. STANCILA COSTINEL (A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT) 12
4. DUMITRU GHEORGHE ALIN (A.S. SPORTING MIHAESTI) 12
5. PATRASCU ROMULUS VALENTIN (A.S. SCHITU GOLESTI) 11
6. DRAGAN ALEXANDRU BOGDAN (A.S. DRAGOSLAVELE) 11
7. PANAIT LIVIU (A.S. CETATENI) 11
8. IVAN FLORIN (A.S. CETATENI) 11
9. STEFANESCU GEORGE MIHAI (A.S. GODENI) 11
10. GRIGOROIU VASILE BOGDAN (A.S. INTER. ANINOASA) 10
11. MANOLE CIPRIAN (A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL) 10

Popa Cristi , a terminat turul de campionat in pozitia de golgheter al seriei. Dupa un tur de campionat bun , in care a tras echipa dupa el , "Postasu' ", are meritul de a nu fi marcat nici un gol din 11m ( pana si cel ce l-a avut l-a ratat :)  ) .
 Sper , ca in retur , sa dubleze numarul de goluri!  

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!