Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 13 noiembrie 2011

Etapa a 15- a rezultate

A.S. GODENI 4 - 2( 2-1) A.S. LERESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 1 - 1 A.S. BALILESTI  0-3 la masa verde
A.S. INTER. COTESTI 6- 2 A.S. INTER. ANINOASA
A.S. SCHITU GOLESTI 3 - 0 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
C.S. SPORTING PITESTI 4 - 1 A.S. PARTIZANUL VLADESTI -contestatie nefondata a oaspetilor
A.S. LERESTI 2010 1 - 2 A.S. CETATENI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 2 - 2 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. BUGHEA DE JOS 4 - 2 A.S. BOTENI

Gata si cu turul de campionat! Desi mai repede ca in alti ani , poate si din cauza numarului redus de echipe , turul de campionat a fost unul mai echilibrat ca niciodata in ultimii ani , primele 5 echipe pasteand sanse reale pentru a iesi campioana la final de campionat .

 Lerestiul a venit la  Godeni, cu gandul sa intrerupa seria buna a gazdelor dar si pentru a pastra cat mai aproape de primele locuri. Cum majoritatea jucatorilor au fost la botezul fetitei lui Eli ( Sa le traiasca! ) si petrecerea de la Amada a fost una plina de distractie pana la 5 Am , meciul s-a aanuntat greu. Chiar si asa Lerestiul a inceput bine jocul si a inscris printr-un gol superb al lui Cata Dascalu. Gazdele replica si inscriu pe contraatac 1-1. Usor usor jocul se echilibreaza iar gazdele inscriu din nou cu un  sut de 12 m pe coltul lung.
 Pauza nu aduce multe in jocul celor doua echipe , principalul actor fiind insa arbitru , care prin maniera confuza de arbitraj a nemultumit ambele echipe.
 Pana la urma scorul se majoreaza , gazdele inscriind pe fondul dominarii echipei din Leresti , printr-un sut superb de la 18 m. Golul 4 pica in urma unei greseli comune al fundasilor si portarului Lerestiului si golul inscris de Alex Popescu pe final nu mai schimba nimic.
 Astfel , Lerestiul pierde, fara ca adversarul sa fie cu mult superior dar , ca si pana acum , Lerestiul a  pierdut orice sansa de atrage la primele 3 jocuri , pierzand cu toate echipele din fata.
 Vacanta placuta tuturor si tine-ti aproape , postarile vor contiunua si pe timpul pauzei de iarna!

23 de comentarii:

  1. Meci extrem de strans si la Leresti unde cei de la 2010 au fost extrem de aproape de a face un egal cu liderul , dar gazdele au ratat un penalty in ultimul minut prin Vio Dumitrascu , mai multe astept de la cei care au fost la meci

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta placuta de la Cetateni!!!Meci foarte greu pentru noi astazi la Leresti si gata gata sa fie 2-2..penalty aparat-nu ratat!!!asta pentru ca nici vorba de fault!!!Una peste alta meci echilibrat si partial dominat de gazde!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. NO 1, AM PRINS X SOLIST LA VALEA MARE!!!ESTE????

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat Gladiator , felicitari ptr inspiratie. Altfel , noroc ca s-a incheiat turul , unele echipe din fata au aratat obosite pe final.Returul se an unta de foc , dar despre asta vb mai incolo

    RăspundețiȘtergere
  5. Nuva fi un retur de foc pentu ca cibani de la Cetateni au cei doi berbeci de rasa, Ciocolata si Mache care i-si fac bine treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai intai mai anonimule invata sa scri si tu k esti cam analfabet

    RăspundețiȘtergere
  7. ha ha ha

    berbeci d astia de rasa sa tot detina toate echipele...iar ca o paranteza o fi el ciocolata berbec chiar si "batal", insa Mache e armasar in toata regula(numai cand vrea)!!!!

    Iar pentru cel care a postat" dragul meu esti foarte confuz".Pai ori sunt berbeci,ori isi fac bine treaba?????in fine eu inteleg ce vrei tu sa subliniezi.....

    Toate ceele mai bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este...noi suntem una dintre echipele care se resimt!!!
    Nu i nimic mai avem miercuri un examen greu,meciul din cupa cu Rapid Pitesti, apoi
    urmeaza vacanta si cu echilibru in consumul de
    "tuiculita"(asta ca tot ne ironiza cineva acum ceva timp)si carnita de porc, ca na vin sarbatorile,vom avea timp sa ne si odihnim si sa fim apti 100% la start!!!

    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. "Anonim"-da i o fuga pe la scoala cu clasele I-IV,din locatia de care apartii, daca nu esti acceptat, te asteptam noi ciobanii de la Cetateni cu bratele deschise...Ne bucuram sa avem niste dascali extraordinari,care, cu siguranta te ar instrui in tainele Limbii Romane!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa vin sa fac meditatii la profesorul de injuraturi Ciocolata cu c...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mda....
    Stai linistit ca nu va intrece pe voi astia de la Cotesti.(asta asa ca tot stai in anonimat si sa vezi ca poti fi identificat)!
    Chiar aveti tupeu.Pai veniti la Cetateni il loviti, maturati cu el pe jos, iar el "berbec de rasa" sa nu riposteze!
    Chiar nu va mai inteleg!serios!
    Vad ca faceti atat "tam tam" pe seama lui de parca cine stie ce v a facut.Eu v am mai zis:
    lasati i pe altii sa vorbeasca care chiar au motive..voi, uitati va in ograda voastra.Asta e culmea ironiei sa fim seriosi!! " d aia este ciocolata suspendat din viata sportiva si ai dumneavostra ba"...ha ha ha
    Ai grija de tn!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest blog nu poate face obiectul unor rafuieli ce s-au consumat deja in teren. Va reglati in retur conturile si sper ca dobanda sa-si mentina cursul. Adica in scadere....

    RăspundețiȘtergere
  13. si asa nu avea treaba cu fotbalul era petarda ::))=)) nu o sa i duca nimeni lipsa poate doar cei negri ai lui o cioara in minus..cra cra craaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  14. te referi la cel suspendat???? adica cel de la Cotesti??:)):)):)):)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  15. CAMPIONII, CAMPIONII ole ole ole!!


    AS CETATENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. pfff, un pic lipsesc si va faceti de cap! Linistiti-va , e lunga pauza de iarna , avem timp sa discutam despre toate. Pana atunci succes echipelor angrenate in Cupa Romaniei si vorbim dupa ceea.

    RăspundețiȘtergere
  17. o mica modificare in clasamentul turului , Valea Mare a pierdut la masa verde jocul cu Balilesti , din acelasi motiv ca de multe ori , substituire de jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  18. Campionii Campionii ole ole ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!