Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 16 noiembrie 2011

Etapa a 4-a a cupei Romaniei- sfarsit de drum

Etapa a 4-a a cupei Romaniei a insemnat si finalul de drum pentru echipele ramase in competitie din zona Nord.

 Diferentele de scor , nu lasa loc de intrepretari , din pacate , desi  au fost gazde , toate cele trei echipe au pierdut la scor , ceea ce inseamna ca diferenta de valoare intre liga a 4-a si a 5-a este destul de mare.
 Asadar o iarna linistita pentru toti , fara alte griji decat campionatul. Iata si rezultatele:

A.S. VALEA URSULUI 5 - 4 A.S. UNIREA COSTESTI
A.S. CETATENI 1 - 4 A.S. RAPID PITESTI
A.S. PARTIZANUL VLADESTI 1 - 3 C.S. ATLETIC BRADU

A.S. MUSATESTI 6 - 7 A.S. BASCOV
A.S. VICTORIA BUZOIESTI 7 - 1 C.S. EDILUL PITESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 3 - 7 C.S. DINAMIC MIOVENI
A.S. VULTURII PRIBOIENI 0 - 2 A.C.S.F.C. DANUT COMAN
A.S. VIITORUL CIRESU 2 - 7 S.C.M. PITESTI

14 comentarii:

  1. Salut!
    Prima impresie asta este no 1, dar daca la scor de 0-0,iti sunt anulate 2 goluri valabile nu stiu ce sa mai zic si in plus al 2 lea gol al oaspetilor lasa un mare semn de indoiala.....
    Una peste alta sincer nu mi s au parut a fi cu nimic peste noi,doar cu arbitrii(exceptie facand Dl AVRIGEANU caruia nu ii poate fi reprosat absolut nimic)
    S au primit goluri numai din faze haotice,iar la 1-3,o faza care nu prezenta nici un pericol a fost transformata in gol de catre portarul nostru printr o greseala care nu poate fi catalogata nici ca fiind de incepator(nu vreau sa fiu rau si nici nu reprosez nimic lui George care din punctul meu de vedere este unul din cei mai buni portari de pe aceste terenuri)doar subliniam faptul ca scorul nu reflecta realitatea din teren>
    PS:
    Am avut mult mai multe ocazii ca ei,am marcat 4 goluri din care 3 corecte...norocul nu a fost de partea noastra..Chiar sunt putin mahnit de acest rezultat si imi indrept putin toata aceasta nemultumire catre arbitrul de centru si catre cei care fac aceste delegari la un meci cred eu, destul de important!nu putem face experimente cu acesti copi la un asemenea meci!!de ce Avrigeanu nu a fost contestat??-pentru ca are ceva experienta si deciziile luate,fie ele in favoarea noastra fie in favoarea lor nu au lasat nici un semn de indoiala..Pai domnilor cu parere de rau , pentru ca nu sunt un adept si un sustinator al violentei cu privire la arbitri, dar bine va fac "ciobanii de la Cetateni"!!Apoi veniti si spuneti ca la Cetateni este KOSOVO!!!au fost brigazi de arbitrii in care poate am avut eliminati,rezultatul nu a fost favorabil etc etc etc, dar la final toata lumea a strans mana "cavalerui", dar asa ceva nu este posibil...(dupa ce ca incepi in postura de echipa mai slab cotata sa mai fi si dezavantajata de acesti nenorociti??? e firesc sa pierzi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gladiator , iti inteleg frustarea , "been there .done that" cum ar spune americanul ( mi s-a intamplat si mie) , din pacate , realitatea este ca , atunci cand esti mai mic nici soarta nu te ajuta.Jocul in sine este mai putin apreciat de catre cititori , ramane rezultatul care din pacate a fost nefavorabil tuturor echipelor.
    Cu arbitrii , sunt de acord , exista anumite dubiila multi dintre ei , nu neaparat de rea vointa , ci de lipsa de profesionalism , incapabili de a aprecia corect. Este greu sa pui arbitru un copil de 18 ani , care nu a jucat fotbal in viata lui, sa arbitreze pe Cezeu, care are 30 de ani de fotbal in spate . Dar , pe de alta parte , si arbitrul face parte din joc , iar si cei tineri trebuie sa invete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce este cel mai greu de suportat, este faptul ca acesti arbitrii sunt platiti de noi iar domnii de la AJF dau credit total acestor indivizi care se preteaza la tot felul de magarii la un nivel la care se joaca de placere. Domnul Giberdel nu poate accepta faptul ca exista si arbitri nepregatiti (ca sa nu spun altfl)sau rau intentionatii

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat, noi ii platim , dar trebuie totusi sa intelegem , ca altii nu sunt. Pe noi in ultima etapa , ne-a arbitrat Bodea, exemplu cras de lipsa de talent in ale arbitrajului , gresind in toate directiile , dar ca in orice domeniu de activitate, sunt si uscaturi in padure , caci in rest , trebuie sa fim obiectivi , arbitrajul e OK. Despre asta , voi face o postare saptamana viitoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de aceeasi parere ca trebuie sa invete, dar nu la astfel de meciuri...din punctul meu de vedere a schimbat soarta meciului!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. De data asta chiar nu vreau sa fiu ingaduitor!

    RăspundețiȘtergere
  7. HAHAHAHAHAHAHHA auzi la el v-am dat 4 ba zi mersi :)))=))))))

    campioniii campioniii oleee olee oleee prapadituleeeeeee :)))=))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Prapadit esti tu ma!!!

    Eu chiar o duc bine, nu mi lipseste nimic!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si esti chiar mai mult decat prapadit, pentru ca nu ai nici o legatura cu echipa RAPID PITESTI!!!
    Daca postezi in anonimat ia in calcul ca nu toti sunt tolomaci ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ma forta sa te blochez verbal!!

    RăspundețiȘtergere
  11. impusca te tarane ai fost si vei ramane baiatul dupa ulita :))=))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost si voi ramane baitul "de pe" ulita si sunt mandru ca sunt taran, insa tu esti cel care rataceste aceste ulite fara rost mai pe scurt un "vagabond"!Pentru mine nu insemni nimic decat un tanar dn randul celor spalati la creier si fara nici o menire pe aceasta lume!
    Daca ti faci impresia ca dialoghezi cu vreunul din tagma ta, afla ca te inseli!
    Categorisirea omului nu se face in functie de zona de provenienta..

    RăspundețiȘtergere
  13. Linistiti-va , iar tu Gladiator , , nu te mai pune la mintea anonimilor care jignesc , caci nu are rost , ignora-i. hai sa vorbim de calitatea fotbalului , a arbitrajului , a spectatorilor , in comentariile din postarile viitoare , sa facem ceva constructiv ( asta ptr anonimii care jignesc gratuit).

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!