Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 6 noiembrie 2011

Rezultatele etapei a 14-a


AS Leresti - AS Bughea = 6-0( 2-0)

AS Balilesti - AS Godeni = 1-4
Aninoasa - Cimentul Valea Mare= 2-1
Petrolul Hartiesti- As Cotesti= 3-6
Partizanul Vladesti- AS Schitu=2-1
AS Cetateni- AS Sporting= 3-1
Sporting Mihaesti- As Leresti 2010= 0-0
As Boteni- VUlturul Vulturesti= 1-3


Etapa a 14- a , a adus si prima infrangere pentru singura echipa ce nu gustase gustul amar al esecului , Schitu Golesti. In deplasarea de la Vladesti , Schitu a pierdut la limita 1-2 dupa un joc echilibrat , cu decizii ale arbitrilor destul de controversate. In rest in celelalte jocuri , rezultate normale , usoara scadere la capitolul golurilor marcate , fata de primele etape , ceea ce arata ca unele echipe au obosit , acum pe final de tur.
5-0 , inscrie Boata din centrarea lui C Popa

 La Leresti , un meci asteptat de oaspeti , cei care aveau amintiri frumoase de la ultima deplasare la Leresti. Din pacate pentru ei , proverbul " La pomul laudat sa nu te duci cu sacul" , a avut acoperire si evolutia din teren a fost altfel decat se asteptau.
 Lerestiul a inscris repede prin Marin , si apoi a temporizat jocul, golul doi venind spre finalul primei reprize prin Badulescu. Oapetii nu au contat in atac in prima parte dar au inceput reprizan secunda cu curaj ,incercand sa reduca din diferenta. Ineficient caci Leretiul se descatuseaza si inscrie din nou prin acelasi Badulescu iar mai apoi prin Cristi Popa. Bughea incearca mai mult si rateaza cateva ocazii bune de a inscrie macar golul de onoare  are si doua bare, ca si Lerestiul care iroseste 3-4 sanse de a mari scorul . Goluri se mai dau pana la final , Boata inscriind in doua randuri din centrarea lui C Popa.
 Meci bun facut de Leresti , in fata unui public numeros pentru liga a 5-a, goluri multe inscrise si in sfarsit  , o etapa fara gol primit.
 Urmeaza ultima etapa si , pauza de iarna!

29 de comentarii:

  1. astept detalii de la Romel despre jocul de la Vladesti

    RăspundețiȘtergere
  2. La Vladesti nu se pote castiga pentru ca nu te lasa arbitrii, are grija Emil sa-i stimuleze pentru a arbitra " corect" pentru Vladesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca si la nivel de judet se stimuleaza arbitrii,atunci la prima liga ce sa mai zicem.

    RăspundețiȘtergere
  4. VOI STITI CEL MAI BINE CUM SE STIMULEAZA ARBITRII, ELI

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca esti asa sigur si ai dovezi de ce nu ne dai pe mana celor de la DNA.Daca eram pe un loc fruntas mai ziceam,dar cred ca la locul 7 nu mai e vorba de stimulari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arbitrii sunt stimulati de cei care au acces la banii negri de la primarii, nu cei care platesc din buzunar arbitraje, cartonase si transport.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa mori tu ca nu ati dat niciodata ceva la arbitrii,Eli?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. La arbitri dau cei care doresc un loc mai sus in clasament decat valoarea echipei,dar in timp ajung acolo unde le este locul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate, la Vladesti chiar se stimuleaza arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-AU DAT 2 MILIOANE IN PLUS FATA DE CAT TREBUIA PE CRIZA ASTA ORICE BAN E BINE VENIT...
    pS :UN SPECTAROR DE LA VLADESTI

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi ducem lipsa de bani.Nu multa lume stie cum ne descurcam la meciurile de acasa.Pe aceasta cale le multumim tuturor prietenilor si suporterilor nostri,care duminica de duminica ne dau din putinul lor in schimbul unui PROGRAM DE MECI.

    RăspundețiȘtergere
  12. no1. scz de intarziere. Meciul a fost un meci echilibrat cu ocazii de ambele parti cu un gol anulat in min 90 pt noi pe motiv de offside pt care nu ma pot pronunta ca nu sunt sigur si inca un penalty neacordat care zik eu ca a fost foarte clar. Intradevar de la pauza cand schitu a inceput sa preseze mi s a parut ceva schimbat la arbitru parca era impotriva noastra dadea nu mai pt ei si multe faulturi pe contraatac nesanctionate cu galben. Il stiam un arbitru bun si m a mirat maniera de arbitraj crezand ca a faqt anumite erori omenesti de altfel. Acum am vzt aici ca se vb de stimulare poate este adevarat si asta. oriqm bafta tuturor in continuare

    RăspundețiȘtergere
  13. No.1 ai uitat sa scrii multumiri PRIMARIEI LERESTI ca s-a gandit si la voi si v-a imprumutat plasele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pardon si voi a-ti jucat cu cele imprumutate de noi inaite cu o saptamana.Banii cu care s-au platit au fost ai Primariei,calitatea si firma a fost alegerea altor persoane.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am stiut ca sunt plasele primariei , daca e asa , le multumesc, cu conditia ca si ei sa ne multumeasca ca reprezentam, zic eu , cu cinste comuna! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. as petrolul hartiesti-inter cotesti=3-1 min 80.....scor final=3-6 suntem de ras.km sa iei 5 goluri in 10 min..:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  17. Plasele sunt ale tuturor locuitorilor comunei ,nu ale lui x sau z. ! Ca sunt directionate cum vrea Tonghioiu asta este altceva. La fel si cu banii !

    RăspundețiȘtergere
  18. asa e plasele au fost si la mine am tiut gainiile in ele

    RăspundețiȘtergere
  19. Iar ati inceput ,nesimtitilor(AS LERESTI)
    CE NU VA AJUNGE ACUM?
    NU TE FORTEAZA NIMENI SA FACI CINSTE COMUNEI, GICA!
    DE CE NU-TI VEZI LUNGUL NASULUI?
    IAR INCEPETI CU REPLICI DEJA STIUTE ?
    TE ROG SA-MI ARATI, SAU SA-MI SPUI O SITUATIE IN CARE CEI DE LA 2010 SAU COMPORTAT CUM ATI FACT SI O FACETI . INSA TE ROG SA DAI EXEMPLU CONCRET NU SA DAI REPLICI DE GENUL AU POSTAT SUB ANONIMAT.
    EU ITI SPUN DOAR CA LA MECIUL DE ACUM 2 SAPTAMANI TAMBRIC, POSTASU, SI APROAPE TOTI COECHIPIERII TAI AU BLAMAT , AU JIGNIT JUCATORII DE LA 2010.
    CERT ESTE CA EI AU DAT DOVADA DE F MULT BUN SIMNT SI NU LE-AU DAT SATISFACTIA DE A LE RASPUNDE .
    SI ACUM TE INTREB DACA POTI SA LE MAI IEI APARAREA IN SITUATIA DATA?

    RăspundețiȘtergere
  20. SA-L PUPATI VOI UNDEVA PE D-OMN PRIMAR
    AJUTA PE CINE MERITA.
    SA TRAITI D-OM PRIMA!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cosmine , cum s-a reusit sa se ia 5 goluri in 10 minute , tu sa ne spui! sunt chiar curios , e greu dar nu imposibil, si noi am dat 4 goluri in 7 minute intr-un meci incheit cu 8-0.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iar pentru prietenul nostru , ce sa iti spun dragul meu , a venit iaran si , bagi repede lemne pe foc sa atati jarul....
    Te agiti degeaba ca iaurtul, nu vezi ca jucatorii ambelor echipe isi vad de treaba lor? Daca Tambric sau Postasu cum zici tu , au jignit pe cineva de la 2010 , cel jignit a pus capul in pamant din bun simt? Nu am auzit de jigniri , mai ales ca din ce am inteles , baietii l-au felicitat pe Gabi Verde si chiar a fost o atmosfera ca acum 2-3 ani. Din pacate , vad ca nici macar nu intelegi ce vreau sa spun , drept pentru care nici nu ma mai chinui s aiti explic detaliat. Cat despre primar si primarie , sa ti-o spun pe aia dreapta , chiar nu ma intereseaza, sa fie sanatosi, de pupat din ce stiu eu , toti primarii inainte de alegeri veneau si se pupau cu baietii si promiteau , asa ca ii las pe ei sa ne pupe..

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai dreptate No.1 asa fac toti primarii ininte de alegeri,dar dupa acestea patru ani se ocupa numai de afacerile lor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da,dar voua nu v-a promis niciodata nimic pentru ca voi nu sunteti echipa PRIMARIEI LERESTI.Voi a-ti ales calea asta .

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai dreptate noi suntem din Lersti dar nu suntem echipa primariei, si ne autofinantam in timp ce primaria finanteaza din bugetul local , la care contribuim si noi pri taxe si impozite, echipa primariei care are jucatori straini de Leresti.

    RăspundețiȘtergere
  26. de ce nu va mutati la voi sa reprezentati echipa comunei de unde sunteti?

    dupa cate spui nu va leaga nimic de LERESTI

    RăspundețiȘtergere
  27. Chiar nu am inteles nimic din ultimele comentarii, cine despre cine vorbeste

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu mai stiu taranii ca au crescut pe aceeasi ulita :)))=))))))

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!