Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 22 iunie 2011

Blogul , la final de sezon! -Analiza

Odata cu incheierea acestui sezon , am realizat ca s-a incheiat si primul an competitional din viata acestui blog. Un blog realizat la inceput mai mult din joaca , dar care ulterior a ' prins' si care a devenit principalul mediu de informare a cititorilor , asupra rezultatelor din liga a V-a de fotbal , grupa Nord.
  Creat initial ca o pagina de internet al echipei AS Leresti ,o pagina de prezentare si informare , blogul a devenit rapid principalul mediu de informare a cititorilor , asupra rezultatelor din liga a V-a de fotbal , grupa Nord.
 Fara a fi de departe usor de intretinut , bloggul a fost vizitat spre placuta mea surpriza de oameni de bun simt , care au acceptata regulile decentei si care ( cu mici exceptii) au devenit vizitatori frecventi si fideli ai acestui blog. Cu comentarii decente si chiar foarte precise , cititorii , de altfel si ei participanti la aceasta competitie, au tinut acest blog in viata  si mi-au dat motivatia de a continua in a incerca sa fiu prompt si exact in informatii.
 In paralel cu blogul formatiei din Dragoslavele , intretinut foarte bine si obiectiv de catre Ally, lerestias.blogspot.com, a adunat extrem de multe comentarii asupra jocurilor si a supra rezultatelor din fiecare etapa, numarul mare de vizitatori indicand acest lucru. De altfel , cu un numar de peste 26.000 , rezultatul este mult peste asteptari si ma face sa ma gandesc , de ce nu ,la o continuare a informatiilor si  pentru sezonul urmator.
 Pana atunci vine o vacanta binemeritat pentru jucatori , dar din care postarile nu vor lipsi , incercand astfel sa tinem treaza pofta de fotbal.
 Cum pana la inceperea unui nou campionat in august nu mai e mult , vacanta placuta tuturor si sper sa ne vedem sanatosi la toamna!
 P.S.
 Astept pareri si ideei pentru sau despre imbunatatirea informatiilor blogului! 

luni, 20 iunie 2011

AS Leresti , un nou sezon, o noua etapa !!??

Final de campionat , neasteptat de bun pentru AS Leresti, avand in vedere lipsa multor titulari . Faptul ca locul 3 a fost atins in ciuda unor infrangeri dar si a unor victorii la masa verde, performanta ramane in istorie , un loc 3 nefiind ata de usor de atins , pentru o echipa destul de limitata finaciar , numeric si destul de imbatranita.
 De unde si rezultatul trebuie apreciat pe masura.
 Odata cu incheierea acestui sezon , unul greu dar extrem de frumos, un sezon de tranzitie pentru echipa, o etapa din viata noastra s-a incheiat. Pentru unii din noi a fost si ultima, pentru altii doar o noua ocazie de a arata ca inca mai putem conta si chiar face diferenta.
 De aceea se pune intrebarea. Ce va fi sezonul viitor? Indiferent ce va fi , important este ca incercam sa participam la competitie, ca vrem sa fim acolo si ca speram sa facem si o figura frumoasa , cum cred eu ca am facut si anul asta.
 In ciuda rautatilor unor , a invidiei din partea altora , si chiar a prostiei din partea catorva carcotasi, echipa aceasta are coloana vertebrala , o coloana formata din jucatorii batrani cu experienta dar si cu bun simt, iar echipa incearca sa traiasca!
 De aceea imi pun si eu intrebarea ca si ceilalti de la alte echipe. Sezonul asta va fi o noua etapa pentru noi???
 E unul cred  si sper ca DA!

vineri, 17 iunie 2011

Locul 3, performanta neasteptata!

 AS LERESTI, a avut din start ca obiectiv un loc pe podium, dar oadata cu schisma din inceputul campionatului , obiectivele s-au revizuita si primul a fost terminarea turului , iar mai apoi in pauza de iarna, odata cu gasirea unor noi fonduri , terminarea campionatului a fost prima noastra grija. Un lucru reusit cu brio, dar cu mari eforturi financiare. Spun asta fara a ma plange ci ca o apreciere catre cei care s-au ocupat de latura financiara si organizatorica a echipei , dar si fata de jucatori care au contribuit si ei  cand a fost nevoie.
 Performanta , neasteptata altfel , ocuparea locului 3 , a venit in ceasul al 13-lea , indirect si fara a avea legatura cu evolutia din teren , dar meritata avand in vedere rezultatele directe cu Mihaestiul , Schitu , Vladesti , Cetateni.
 Inca odata repet , nu locul 3 este performanta! PERFORMANTA ESTE FAPTUL CA ACEASTA ECHIPA A TERMINAT IMPREUNA FARA A SE DESTRAMA, UN CAMPIONAT DIFICIL !! Si pentru asta ii felicit pe toti cei ce au contribuit la acest lucru, jucatori , organizatori , sponsori , dar despre ei voi vorbi intr-o alta postare, pana atunci , vacanta placuta tuturor, dar , postarile vor continua pe  lerestias.blogspot.com!
 Numai bine!

duminică, 12 iunie 2011

Rezultate etapa a 30-a, ultima a sezonului 2010-2011

A.S. SPORTING MIHAESTI 3 - 2 A.S. GODENI
A.S. DRAGOSLAVELE 3 - 0 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. BALILESTI 2 - 4 A.S. CETATENI
A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 2 - 3 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
A.S. INTER. ANINOASA 3 - 1 A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. LERESTI 4 - 2 (1-2)A.S. VULTURUL VULTURESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI 5 - 4 A.S. STOENESTI
A.S. INTER. COTESTI 8 - 0 A.S. SCHITU GOLESTI

 Final de campionat in liga a 5-a nord , cu o campioana cunoscuta inca de la finalul turului dar si cu multe dezamgiri sau impliniri pentru anumite echipe.
 Astazi etapa a 30-a a dus ceva surprize si anume victoria celor de la Hartiesti dar si scorul sever la care Schitu a pierdut in deplasarea de la Cotesti. In rest rezultate normale si jocuri linistite ca de final.

 Lerestiul a punctat ultima etapa o victorie , cu o repriza secunda de exceptie in care vioara intai a fost Cristi Popa cel care alaturi de mine sau de Cata Dascalu , au evoluta mai putin pe acest final de sezon.
 O victorie care nu poate fi decat normala si care incheie un campionat extrem de greu , unic pentru noi , deoarece s-a desfasurat numai cu fonduri proprii fara a apela la primarie.
 Important este ca ne-am indeplinit obiectivul , acela de a termina in fata, si choiar daca nu am reusit sa prindem podiumul , la efectivul avut dar si la conditiile date , am fost castigatori morali fata de adversari si fata de comuna.
 Felicit baietii penbtru aceasta realizare si felicit toate echipele inscrise in acest campionat pentru ca au incheiat cu brio un sezon dificil.
 Tuturor Vacanta Placuta si , pe blog , cu siguiranta vor fi postari si comentarii saptamanal , spre disperarea unora ce nu pot accepta ca Lerestiul are echipa ,jucatori dar mai ales blog!
 Numai Bine!

vineri, 10 iunie 2011

Etapa a 30-a, ultima , 12-06-11

Ultima etapa aduce jocuri interesante si echilibrate. Chiar daca lucrurile sunt clare iar ultimele jocuri nu pot aduce decat usoare schimbari in mijlocul clasamentului, ultimele jocuri pot aduce meciuri interesante , bazate pe ambitie. Iata programul ultimei etape:



A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. STOENESTI
Teren: Comunal
Arbitri Observatori
Irimia Stefan (Campulung) Neculaescu Ciprian (Campulung )
Dobrescu Ovidiu (Bughea De Jos )
Iugulescu Claudiu (Schitul Golesti)

A.S. INTER. COTESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
Teren: Godeni
Arbitri Observatori
Anghelina Cristian (Malu Cu Flori ) Richiteanu Marin (Campulung )
Andrei Claudiu (Mihaesti )
Florea Adrian Danut (Albesti de Muscel)

A.S. LERESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
Teren: Parc
Arbitri Observatori
Dorobantu Sandel (Mihaesti) Irimia Marius Gabriel (Campulung )
Neculaescu Bogdan (Cimpulung)
Bunel Cristinel (Rucar)  

A.S. INTER. ANINOASA - A.S. BUGHEA DE JOS
Teren: Scoala - Brosteni
Arbitri Observatori
Bodea Ionut Lucian (Cimpulung) Nicolae Laurentiu (Campulung )
Mitu Silviu (Cimpulung)
Constantin Alexandru (Campulung)

A.S. BALILESTI - A.S. CETATENI
Teren: Central
Arbitri Observatori
Chiliment Zaharia (Mioveni ) Postoaca Mihai (Campulung )
Dinca Adrian Aurelian (Mioveni )
Enescu George Alexandru (Mioveni )

A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. GODENI
Teren: Mihaesti
Arbitri Observatori
Serban George Razvan (Pitesti) Niculescu Marius (Campulung )
Serban Iulian Tudor (Pitesti)
Olaru Cosmin (Pitesti)

A.S. VIITORUL POIENARI  - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
Teren: Muscelul 2
Arbitri Observatori
Mitaru Ion Silviu (Mioveni ) Trufasila Cristian (Campulung )
Iliescu Constantin (Pitesti)
Stoica Nicoleta (Stalpeni )

A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
Teren: Dragoslavele
Arbitri Observatori
Belega Eduard (Cimpulung) Dinu Alin (Pitesti )
Musetoiu Elena (Cimpulung)
Richiteanu Elena (Bilcesti )

 Bafta tuturor echipelor si o etapa fair-play asa cum e normal sa fie!

Rezultatele etapei a 29-a

A.S. SCHITU GOLESTI 4 - 4 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. GODENI 0 - 2 A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. PARTIZANUL VLADESTI 3 - 0 A.S. BALILESTI
A.S. CETATENI 4 - 1 A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 2 - 2 A.S. INTER. ANINOASA
A.S. BUGHEA DE JOS 6 - 1 A.S. LERESTI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 2 - 0 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. STOENESTI 3 - 5 A.S. INTER. COTESTI

Etapa interesanta , astazi , marcata in special de indisponibilitatile din lotul echipelor , o etapa in mijlocul saptamanii pe final de campionat fiind greu de jucat cu lotul complet. Chiar si asa , rezultatel au aratat pofta de gol din acest retur si un numar mare de goluri in toate jocurile.
Schitu a vrut sa arate ca a fost un accident etapa trecuta si a facut un joc spectaculos cu goluri multe contra ocupanta locului 3. 
 Dragoslavele a tinut stacheta sus si a castigat sec la Godeni aratand ca a neritat pe deplin sa fie campioana in acest sezon si merita felicitari pentru acest lucru!
 Vladestiul a punctat de 3 ori contra unei echipe vecine , balilestiul care nu se regaseste pe final de campionat.
 Cetateniul nu are probleme cu Poenarii si ramane linistita pe locul 2, loc meritat.
 Valea Mare intrerupe sirul victoriilor acasa , contra penultimei clasate , echipa Aninoasei facand viata grea multor echipe , Leresti , Cetateni ...
 Vulturestiul mai puncteaza 3 puncte in clasament ( sper eu ultimele) contar ultimei clasate.
 Cotestiul invinge la Stoenesti si arat ca ramane oricand o echipa puternica si incomoda.

 Lerestiul a avut astazi sansa de a trece pe locul 3 , un loc extrem de bun , la finalul unui campionat detsul de greu , cu eforturi financiare si nu numai , greu de dus.
 Deplasarea de la Bughea , una grea , prin prizma ambitiilor dintre cele doua echipe , a fost evident marcata de lipsa multor titulari , iar cum Bughea a avut norocul ca ultimele vizite ale Lerestiului sa aiba loc in etapa intermediara si lotul a fost subtiat evident.
 Scorul de astazi nu lasa loc decat de un singur comentariu , cel al unui suporter bughean: Game , set si meci!
 Felicitari celor de la Bughea pentru victorie , este adevarat ca ultimele doua jocuri au invins , sper ca Lerestiul sa incheie acest campionat asa cum l-a inceput , cu o victorie , pentru a implini un sezon dificil in care echipa a fost mai unita ca niciodata.
 Chiar si cu aceasta infrangere , efortul trebuie laudat si apreciat!

miercuri, 8 iunie 2011

Bunul simt si realitatea+ intermediara( etapa 29/ ora 18.00 )

Nu stiu cum se face , dar noi romanii adoram sa facem din tantar armasar. Si cum fudulia este una din principalele noastre atuuri , atunci suntem fuduli pana la capat , iar daca reusim , incercam un "perpetuum mobile".
   Departe de casa , am constatat cu mirare ca un simplu joc de campionat intre doua echipe vecine, se poate transforma intr-un razboi al declaratiilor dar mai ales al jignilor gratuite , fara rost.
 Pe scurt ,fara a incerca sa fiu obiectiv , imi iau partea de subiectivism si am sa tai (asa cum am facut-o si pana acum) orice comenatriu jignitor la adresa echipei din Leresti , sau la adresa oricarie alte echipe. Este normal si corect sa pastram decenta in declaratii dar mai ales in gandire atunci cand vine vorba de a posta, intr-un spatiu pe care il pot accesa si copii sau doamnele.
 Aproximativ 20 de comentarii au fost sterse fiind la jignitoare la adresa Lerestiului si a VM deopotriva, in urma unui joc care  nu cred ca a fost mai diferit ca altele.
 Valea Mare a fost mai buna in teren , lucru recunoscut de jucatorii Lerestiului , din pacate pentru ei , cei din Valea Mare nu au respectat regulile jocului de unde si rezultatul dat de AJF.
 Restul , e istorie.

 Penultima etapa , inremediara are urmatorul program, iar duminica , gata si cu sezonul acesta. Iata programul:

A.S. STOENESTI - A.S. INTER. COTESTI     ---1
Teren: Parc - Stoenesti
Arbitri Observatori
Dorobantu Sandel (Mihaesti) Nicolae Laurentiu (Campulung )
Dumitrescu Gheorghe (Campulung)
Neculaescu Bogdan (Cimpulung)

A.S. VULTURESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI   ----1
Teren: Brazesti
Arbitri Observatori
Constantin Alexandru (Campulung) Postoaca Mihai (Campulung )
Diaconu Stefan (Cimpulung)
Pirsan Catalin Constantin (Cimpulung)

A.S. CETATENI - A.S. VIITORUL POIENARI ---1
Teren: Central
Arbitri Observatori
Anghelina Cristian (Malu Cu Flori ) Dragomirescu Petre (Campulung )
Dobrescu Ovidiu (Bughea De Jos )
Florea Adrian Danut (Albesti de Muscel)
 
A.S. GODENI - A.S. DRAGOSLAVELE     ----1
Teren: Godeni
Arbitri Observatori
Stancu Sorin Constantin (Pitesti) Niculescu Iosif (Campulung )
Buliga Militaru - Nicolae (sat Bradu)
Leustean Ionut (Pitesti)

A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. LERESTI    ----X2
Teren: Bughea
Arbitri Observatori
Musetoiu Elena (Cimpulung) Buzatu Pavel (Campulung )
Richiteanu Elena (Bilcesti )
Bunel Cristinel (Rucar)  


A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. INTER. ANINOASA   ----1
Teren: Valea Mare Pravat
Arbitri Observatori
Lilea Leonard (Pitesti) Ancuta Aurel (Pitesti)
Diaconescu Florin Cristian (Pitesti)
Din Razvan Alexandru (Pitesti)

A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. BALILESTI  -----1
Teren: Vladesti
Arbitri Observatori
Belega Eduard (Cimpulung) Miutu Emilian (Campulung )
Andrei Claudiu (Mihaesti )
Mitu Silviu (Cimpulung)

A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI ----  12
Teren: Central
Arbitri Observatori
Chita Liviu (Pitesti) Vilau Iulian (Pitesti )
Titu Elvis Marius (Pitesti)
Trasca Marius - Emil (Pitesti)



Bafta tuturor!

duminică, 5 iunie 2011

Etapa a 28-a, rezultate

Terenul unui satuc de 1000 persoane/ Norvegia 

A.S. DRAGOSLAVELE 5 - 0 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. BALILESTI 1 - 4 A.S. GODENI
A.S. VIITORUL POIENARI 1 - 2 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. INTER. ANINOASA 2 - 1 A.S. CETATENI
A.S. LERESTI  3-0 (1 - 2) A.S. CIMENTUL VALEA MARE 
A.S. PETROLUL HIRTIESTI 1 - 3 A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. INTER. COTESTI 1 - 1 A.S. VULTURUL VULTURESTI
A.S. STOENESTI 9 - 0 A.S. SCHITU GOLESTI

Finalul de campionat aduce multe surprize si asa cum e si normal, multi se gandesc deja la vacanta.

Dragoslavele se pare ca vrea sa incheie campionatul cu fruntea sus si iata ca spulbera un Mihaesti ce a pierdut mai toate jocurile cu contracanditatele dar a invins echipele mai mici.
 Godeniul invinge la Balilesti cu un scor mare , la o echipa ce nu pierde usor.
Poenariul nu poate incurca pe Vladesti care iau o gura de oxigen in lupta ptr primele locuri.
Aninoasa , asa cum a zis si Ally, adevarata surpriza contra Cetateniului care este in cadere libera dupa infrangerea de etapa trecuta.
 Hartiestiul nu are puterea sa ia puncte cu Bughea.
CCotestiul reuseste doar un egal cu Vulturestiul , unul din putinele puncte pierdute pe teren propriu
 Stoenestiul are o placere cu cifra 9 si daca a castigat doar 2 jocuri in retur , acestea au fost cu 9 goluri inscrise, mai ales ca acum a facut-o contra celor de la Schitu care se pare ca au ceva probleme cu apararea.

 Lerestiul a primit vizita unei echipe ce a crescut extrem de mult in acets retur, Valea Mare. Din pacate euforia de la victoria trecuta a tinut prea mult si in ciuda avertismentului scris de mine , nu au tratat jocul serios de unde si infrangerea cu 2-1. Din pacate pentru Valea Mare, regulile jocului trebuiesc respectate de toti iar atunci cand folosesti un jucator care nu e legitimat la echipa ta , nu poti sa te astepti decat sa pierzi. Am auzit ades scuza ca *oricum nu se castiga nimic* atunci la ce mai folosesti jucatori 'pe fals'. Imi pare rau pentru Victoras si pentru Valea Mare care chiar a meritat victoria , dar regulile sunt aceleasi pentru toti .

  Rezultat Prono:  1-2-2-1-2-2-x-1

joi, 2 iunie 2011

Etapa a 28-a Program, 5-iunie-2011

A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. SPORTING MIHAESTI  
 derbyul etapei se desfasoara la Dragoslavele , din pacate singura miza este aceea pentru locul 3, loc pe care Mihaestiul il poate pierde in cele 3 jocuri ramase din acest campionat. Dragoslavele, deja campioana , joaca fara stres de unde cred ca va iesi un joc spectaculos.

A.S. BALILESTI - A.S. GODENI  -
 Joc extrem de echilibrat in care , cred eu , prima sansa o au gazdele , care au nevoie de cele 3 puncte ptr a tine aproape de celelalte echipe.

A.S. VIITORUL POIENARI  - A.S. PARTIZANUL VLADESTI-  
Vladestiul trebuie sa revina dupa seria de jocuri mai putin buna si are ocazia sa o faca la Campulung , impotriva celor de la Poenari 

A.S. INTER. ANINOASA - A.S. CETATENI
Fara stresul rezultatelor , cele doua echipe vor face cu siguranta un joc frumos , iar Aninoasa incearca un nou rezultat bun.

A.S. LERESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE   
Meci extrem de animat si echilibrat la Leresti. Cu o echipa a VM care a facut un retur senzational , intr-o crestere evidenta, si un Leresti ce a renascut din propria cenusa, sigur va fi un joc aprins , plin de ambitii.
 
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. BUGHEA DE JOS-.  
Poate una din ultimele sanse ale celor din Hartiesti sa ouncteze in acest retur , contra unei echipe oaspete intr-o cadere evidenta de forma si probabil si de lot

A.S. INTER. COTESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI-  
Cotestiul are prima sansa in meciul cu Vulturestiul , echipa destul de imprevizibila , dar greu de castigat pe fieful celor din Cotesti

A.S. STOENESTI - A.S. SCHITU GOLESTI-
Stoenestiul mai spera la ceva puncte in acest retur , pentru a mai spala din rusinea ultimelor rezultate . Schitu spera la victorie dupa rezultatul spectaculos  cu Dragoslavele , si tine aproape pentru locul 4.

 Pronosticul meu:     1X-1-2-X-1-2-1-2

 Bafta multa tuturor! 

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!