Campionat 2016-2017

Translate

marți, 3 iulie 2012

Maximele sezonului 2011-2012

Inceputa surprinzator fara campioana AS Dragoslavele, editia aceasta de campionat , a adus in seria Nord a ligii judetene de fotbal, un plus de echilibru intre favorite dar si noi surprize|.
 Daca e sa vorbim despre calitatea jocului, vazand in aceste zile Campionatul European, e greu sa gasesti o nota comparativa , dar chiar si asa , valoarea nu acrescut fata de anii trecuti. A aparut in schimb un echilibru valoric , prin cateva miscari de jucatori , ceea ce a si dus la o lupta stransa pentru titlu.
  Astfel , inatarita pe scheletul fostei AS Dragoslavele , formatia din Godeni , a produs marea surpriza si s-a impus in fata unor echipe ca  si , Cetateni , Vladesti , Leresti sau Schitu , echipe cu pretentii constante la locul 1.
Tocmai acest echilbru valoric , zic eu ca a fost sarea si piperul acestui sezon , unul in care campioana de toamna a terminat pe locul 2, iar lupta pnetru primul loc , s-a dat mult timp intre primele 5-6 clasate.
Meciuri echilibrate , meciuri frumoasa cu rasturnari de scor au fost in fiecare etapa , si asta a adus un plus de spectacol , mai ales numarul mare de goluri marcate pe parcursul celor 30 de etape.
 Au fost si cateva dezamagiri , dar parca echilibrul in teren a crescut fata de alte editii.
   Fara a avea o favorita anume , mi-au placut cel putin 3-4 echipe , Godeni , Vladesti , Vulturesti , au practicat in multe momente un fotbal frumos , Schitu a mentinut o perioada lunga un echilibru in joc dar au fost si altele care au prins meciuri bune.
 Voua care vi s-aparut echipa cu cel mai frumos fotbal?
 Lerestiul , a facut un campionat bun dar a platit tribut lipsei de efectiv si a lipsei de concentrare in meciurile importante, dar despre asta voi reveni intre-un alt comentariu.
 Una peste alta , valoare s-a pastrat ,trebuie sa recunoastem, si cei de la Dragoslavele au adus primul titlu pentru Godeni!

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!