Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 23 decembrie 2012

Sarbatori Fericite sI La Multi Ani!!


Tuturor echipelor angrenate in liga a V-a Nord , jucatorilor ,suporterilor, vizitatorilor acestui blog , un calduros " Craciun Fericit " 



si un traditional " La Multi Ani" iar 2013 sa va aduca sanatate si bucurii!!

joi, 20 decembrie 2012

Campionatul , la jumatatea lui (3/3)

In ultima parte a clasamentului , actuala editie de campionat gaseste o echipa ce in ultimii ani a stat in primele 5, AS Schitu Golesti , ocupa un neasteptat loc 12, macinata fiind de plecari dar si de suspendari. Fara multi jucatori cu experienta , Schitu se bazeaza in continuare pe Gica Ana , ce la 40 de ani , trage dupa el echipa.
  Locul 13 , cu ghinion pentru AS Bughea, echipa ce nu se regaseste de ani buni , dar cu potential mare daca ne amintim jocul cu Lerestiul . Bughea a  avut evolutii extrem de diferite , in functie de jucatorii disponibili , dar si aici , aportul veteranilor a fost esential.
 Pe 14 a urcat fata de sezonul trecut Boteniul , o echipa in crestere cu cativa tineri de perspectiva pentru acest nivel , cu un  antrenor , Iliescu, ambitios si consecvent , echipa ce poate urca in retur cateva locuri.
 Locul 15 o gaseste pe AS Cimentul Valea Mare , echipa in schimbare ce pare a nu mai avea resurse ca in trecut , mai ales ca implicarea lui Victoras a fost minima in acest sezon.
 A 16-a pozitie ,este pentru As Aninoasa poate cea mai slaba clasare din ultimul timp, echipa ce desi nu excela , obisnuia sa se rideice peste nivelul ultimelor locuri. Echipa cu cea mai slaba aparare ( 68 goluri primite) dar si cel mai slab atac ( doar 22 inscrise) o depaseste cu un punct pe ultima clasata in acest tur ,
AS Hartiesti, locul 17,echipa ce nu poate sa se ridice mai mult desi, cred eu potential exista .
    Toate aceste echipe din partea de de jos a clasamentului au platit tribut lipsei de organizare , a faptului ca au pierdut mai multe puncte la masa verde , folosind jucatori suspendati sau nelegitimati. O practica mai veche ce nu aduce dupa cum se vede foloase , din contra.
 Campionatul a inceput si cu a 18-a echipa , AS Stoenesti , echipa ce s-a retras dupa cateva etape din lipsa de fonduri,
  Cam aceasta a fost prezentar.ea clasamentului , la jumatatea campionatului , o editie echilibrata cu surprize si nume noi

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Campionatul , la jumatatea lui ( 2/3)

  Partea de mijloc a clasamentului dupa acest tur aduce multe echipe ce in editiile trecute se gaseau numai  in zona superioara a clasamentului si se bateau pentru titlu. Multe din ele sunt foste campioane , Cetateni , Dragoslavele, Partizanul si se pare ca se afla in plin proces de restructurare. Cum am jucat cu fiecare dintre ele , nelipsind in acest sezon decat de la jocul cu Aninoasa, imi permit sa imi spun parerea referitor la evolutia lor in acest tur de campionat.
   Pe locul 6 ,Dragoslavele , a revenit in acest sezon dupa o pauza de un an , echipa de traditie , si-a respectat blazonul si a avut cateva rezultate valoroase, fiind mereu o echipa greu de invins. Ca si alte echipe , sunt in schimbare si in curand pot reveni la forma din sezoanele trecute.
  Locul 7 , a gasit la finalul turului pe AS Mihaesti, echipa mereu incomoda ce arata o cadere in acest sezon , dar ramane mereu imprevizibila si cu o pofta de gol deschisa  , cu 39 de goluri inscrise in cele 16 etape.
Dupa un inceput mincinos de campionat ocupanta locului 8 , AS Cetateni , a aratat ca spiritul nu moare ci poate doar adoarme din cand in cand. Aproape de penultimul loc dupa 5-6 etape , cu infrangeri la  limita si evolutii neconvingatoare , echipa s-a strans in jurul veteranilor si a inceput o cursa de 5-6 meciuri fara infrangere urcand pana pe locul 8.
 Pe locul 9 , o echipa frumoasa , ce mie mi-a fost draga poate si din cauza anilor petrecuti la Stalpeni sau a terenului bun care il are, AS Balilesti a uimit cu rezultate senzationale , victorii cu Berevoiesti sau Cetateni , egal cu Vulturesti, sau infrangeri neasteptate, o echipa ce se simte bin e la mijlocul clasamentului.
 Locul 10 , o fosta pretendenta la podium, AS Cotesti a suferit o transformare pozitiva pe final de tur , locul jucatorilor adusi de Daniel fiind luat de niste pusti din comuna , si chiar daca rezultatele nu sunt deosebite , de departe jocurile cu ei vor fi mult mai linistite!
  Pe locul 11, Partizanul Vladesti , aripa rupta a echipei de anul trecut , se lupta cu ambitie pentru o clasare decenta in campionat,incercand sa iasa de sub umbra celor de la Real, Nelu Valcoci, fiind mereu un fondator al celor din Vladesti.


 Cam asta e partea de mijloc a clasamentului dupa cele 16 etape din tur.  |Saptaman viitoare revin si cu partea finala a clasamentului!

miercuri, 12 decembrie 2012

Cupa Lerestiului la minifotbal-AMANATA

     Cum decembrie si-a intrat din plin in drepturi, zapada si frigul au dat peste cap planurile organizatorilor pentru Cupa Lerestiului a minifotbal. Astfel , in aceasta seara s-a decis oficial ca startul competitiei sa se amane pentru ianuarie 2013 , data exacta urmand a fi stabilita in functie de vremea de afara.
    Echipele inscrise dar si cele ce vor sa se inscrie , vor tine legatura cu Bobi, si astfel echipele vor avea timp sa se stabileasca urmand ca in functie de timp sa se desfasoare si cateva jocuri de acomodare in sistemul 4+1, dar toate acestea anul viitor.
    Cu regretul ca nu mai avem timp de joaca in acest decembrie, mai important este sa evitam accidentarile decat sa riscam sa jucam pe un teren alunecos.
  Pentru alte informatii, tinem legatura pe blog unde oricum ,postarile continua , :)

duminică, 9 decembrie 2012

Campionatul , la jumatatea lui( partea 1/3)

 Pentru prima oara in ultimii ani , vremea a fost extrem de exacta ina nu deranja fotbalul , iar pauza de iarna a venit la fix. Cum weekend-ul asta a fost extrem de ud ,cu lapovita si ninsoare si temperaturi negative , turul s-a incheiat la fix.
  Fotbalistic , a fost un tur plin , echilibrat cu mult fotbal si multe jocuri interesante , cu surprize , cu abandonuri , cu goluri multe ( 38. 5 goluri/etapa) despre care avem toata iarna sa vorbim.

   De departe in turul campionatului , locul 1 a fost adjudecat de Real Vladesti , echipa nou infiintat cu multi jucatori de anul trecut de la Partizanul. Un loc , meritoriu al Real-ului , daca ne uitam la statistica , cel mai bun atac , alaturi de Godeni (60 de goluri in 16 jocuri), cea mai buna aparare( 13 goluri primite) ,o singura remiza si 15 victorii. Avantajata si de un program in care a intalnit toate contracandidatele pe teren propriu, Real a zburdat in acest tur profitand si de pasii gresiti neasteptati facuti de Godeni , Leresti  sau Vulturesti in meciuri usoare.

   Fosta campioana AS Godeni , a ramas cea mai aproape de lider , cu cativa pasi gresiti, si o infrangere la Vulturesti fiind la 7 lungimi de lider, distanta recuperabila in retur, mai ales ca meciul direct cu Real are loc pe teren propriu. Cu Coman , Vio Dumitrascu , Calu jucatori extrem de experimentati dar si cu Romel , Soare si alti cativa tineri de perspectiva , Godeniul ramane o echipa extrem de solida si echilibrata.

Locul 3 pe podium , AS Leresti , a pierdut puncte importante pe teren propriu , dar a si avut cele mai grele jocuri in deplasare, chiar si asa , ramane alaturi de Godeni si Vulturesti  cu o singura infrangere , la limita pe terenul liderului. Intr-o continua schimbare , Lerestiul este ca si alte echipe un mix de experienta cu ceva prospetime , o echipa ce sta pe un schelet de ani de zile si ce anul asta se  misca bine. Cu al treilea atac din serie (51 de goluri/16 jocuri ) dar si a treia aparare ( 18 goluri primite) , Lerestiul ataca de la 9  puncte de lider, locul 1 in retur, mai ales ca va juca pe teren propriu cu toate cele 3 contracandidate, Vulturesti , Godeni si Real Vladesti.
  Vulturestiul mi s-a parut in scadere fata de anul trecut dar cu o singura infrangere la Vladesti, arata ca poate mult si este mereu o adversara dificila , desi programul din retur o dezavantajeaza cu deplasari la Godeni si Leresti dar e la numai 2 puncte de locul 3.
  Berevoiestiul a fost pentru 12-13 etape marea surpriza alaturi de Real Vladesti , dar pe final oboseala si lipsa de experienta si-a spus cuvantul, De laudat efortul celor de acolo , mai ales ca nou infiintata , Berevoiestiul a adunat jucatori cu ani  buni in liga , alaturi de Ceapraz jr. Se pare ca Berevoiestiul se va intari si cu Craioveanu din retur, dar chiar si asa cele 15 puncte distanta de locul 1 par prea mult.

Primele 5 echipe s-au distantat oarecum de restul clasamentului in acest retur si sunt in opinia mea sunt singurele care pot modifica ierarhia in varful ei.
 Saptamana viitoare urmatoarele 6 echipe dupa acest tur !

marți, 4 decembrie 2012

Cupa Lerestiului - editia I - Fotbal pe teren redus

Odata cu finalizarea lucrarilor la baza sportiva din "Parc" dar si datorita pauzei competitionale , AS Leresti , in colaborare cu Primaria Leresti , organizeaza prima editie a "Cupei Leresti " la minifotbal. O initiativa de laudat , mai ales ca acest eveniment nu se poate realiza fara ajutorul autoritatilor locale , o competitie dedicata in exclusivitate in aceasta prima editie locuitorilor comunei Leresti.
  Astfel , pentru a exista un  echilibru dar si un spectacol sportiv cat mai agreabil s-a hotarat ca la aceasta prima editie regulamentul jocului sa fie acelasi ca la Futsal iar in competitie , in cadrul unei echipe sa nu faca parte mai mult de 2 jucatori legitimati la AS Leresti. Astfel se va juca in sistemul 4+1, in 2 reprize de 30 de minute cu o pauza de 5 minute .
  Dar iata regulamentul prezentat de organizatori , Primaria Leresti si AS Leresti:
--pot participa la competitie toti locuitorii comunei Leresti , cu varsta peste 14 ani
-- Fiecare echipa va fi formata din minim 6 jucatori maxim 10 jucatori
--Taxa de inscriere a fiecarei echipe este de 100lei ---Din aceasta suma se vor plati arbitrajele, intretinerea terenului ,se vor atribui diplome si cupe si  se va organiza un banchet la finalul competitiei
-- Fiecare echipa isi va stabili un nume si un echipament distinct
--In joc nu pot participa mai mult de 3 jucatori legitimati la AS Leresti per echipa
-- Pot participa la competitie si alti jucatori legitimati la alte echipe dar cu domiciliul in Leresti
--Fiecare joc va fi arbitrat de o brigada de arbitrii din cadrul Asociatiei arbitrii Campulung
--Cartonasele galbene si rosii se penalizeaza pecuniar suma stransa din cartonase urmand a fi donata unui copil cu o situatie materiala precara
-- penalitatea pentru cartonase este de 5lei- c. Galben si 15 lei-c.Rosu
-- In functie de numarul echipelor inscrise , vor fi 2-4  grupe de calificare urmand ca apoi sa se desfasoare sferturi/semifinale si finala
-- Cei interesati se pot inscrie pe blog la comentarii sau prin telefon la :  0744.699.924 - Bobi
--competitia se va desfasura intre 15 si 23 decembrie  cu speranta ca nu va ninge si terenul va fi practicabil.
- inscrierile se fac intre 4 si 12 decembrie.
 -- Orice modificare ulterioara va fi anuntata de blogul echipei AS Leresti .

duminică, 2 decembrie 2012

Rezultatele ultimei etape a turului , etapa a 17-a

In primul weekend de decembrie , turul actualei editii a ligii nord , se incheie cu urmatoarele rezultate, odata cu etapa a 17-a:

 A.S. REAL VLADESTI --A.S. PARTIZANUL VLADESTI=5-3( 2-1)
A.S. BEREVOIESTI _Sta
A.S. BUGHEA DE JOS --A.S. BALILESTI =1-3( 0-1)
 A.S. INTER. COTESTI -- A.S. SPORTING MIHAESTI =2-8( 0-2)
 A.S. FLACARA BOTENI-- A.S. VULTURUL VULTURESTI=1-3( 0-0)
 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2-0(2-0)
A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. GODENI=1-2(1-1)
A.S. CETATENI --A.S. INTER. ANINOASA =7-0( 3-0)

 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. LERESTI =1-2( 0-1)

 In derby-ul local , Real a castigat dupa un meci spectaculos in fata celor de la Partizanul si ramane singura echipa neinvinsa in acest tur de campionat si favorita la titlu.
  Bughea pierde acasa cu Balilesti , oaspetii o echipa incomoda ce poate oricand produce surprize/
 Mihaestiul profita de noua echipa a Cotestiului si face scor la Godeni,
 Vulturestiul castiga destul de greu la vecina Boteni, Dragoslavele castiga acasa cu Valea Mare.
 Godeniul a invins greu la Schitu intr-un meci al ambitiilor si ramane pe locul 2, Cetateniul face scor  cu Aninoasa si continua seria buna din ultimele jocuri.

  La Hartiesti , Lerestiul clar favorita , venea sa faca un joc linistit inaintea pauzei de iarna.
 Meciul a inceput destul de echilibrat , fara mari ocazii , cu o echipa gazda artagoasa ce arata ca nu e victima sigura.
 Lerestiul inscrie prin Alex Popescu , 0-1 ,sut in vinclu si rateaza mult prin Boata , sut aparat de portar , si acelasi Boata bara , Alex Slaninoiu singur de la 4m sut peste si un gol nevalidat de arbitrii. Gazdele au presat si ele in cateva randuri fara a pune in pericol real poarta oaspetilor.
 Dupa pauza , acelasi registru cu Lerestiul in atac dar si cu cateva incursiuni periculoase ale gazdelor, la una dintre ele , mingea l-a lovit involuntar pe Vasi in mana , penalty si 1-1.
Nu trec decat 5 minute si dupa alt gol anulat pe motiv de offside pentru Leresti , Alex Popescu inscrie din nou din lovitura libera 1-2. Lerestiul inceraca sa inscrie si golul 3 pentru a linistii jocul dar , alt gol anulat pentru offside , alta bara si alte cateva ocazii dar si interventii bune ale portarului gazdelor , fac ca finalul de meci sa fie mai interesant dar fara emotii mari pentru Leresti. Un rezultat pozitiv pe final de tur , un loc 3 meritat de AS leresti cu sperante e mai mult in primavara. Dar pana atunci , sa ne bucuram de iarna!

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!