Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 28 aprilie 2013

Rezultatele etapei a 26-a

Vreme de vara in aceasta ultima duminica de aprilie , temperaturi pana aproape de 30 C ce au dus la pauze de apa in timpul meciurilor , flori din plin pretutindeni , si pofta multa de fotbal , dupa cum o arata scorurile.
 Iata rezultatele:

 A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. VULTURUL VULTURESTI = 2-5( 0-2)
A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. SPORTING MIHAESTI =5-1( 1-0)
A.S. GODENI -- A.S. BALILESTI =3-0( 2-0 )
 A.S. INTER. ANINOASA-- A.S. BEREVOIESTI =0-1( 0-0)
 A.S. LERESTI -- A.S. REAL VLADESTI =1-2( 0-2) 
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-4(0-2)
 A.S. CETATENI --A.S. BUGHEA DE JOS =6-3( 1-0)
A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. INTER. COTESTI=3-4(2-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE  --A.S. FLACARA BOTENI=6-0 (3-0)

La Leresti , zi de sarbatoare si destul de multa lume la teren , in conditiile in care vremea a fost superba!
 Gazdele primeau vizita liderului , care venea dupa o victorie clara in semifinalele cupei un 5-0 cu Geodon Slobozia, in conditiile in care Lerestiul nu mai castigase de 3 etape.Curios , meciul a avut acelasi arbitru din tur !
 Jocul a inceput echilibrat fara mari ocazii la ambele porti. Prima ocazie apartine gazdelor cand Bebe rateaza de la 2 m dupa centrarea lui Cristi Popa. Oaspetii strang jocul la centrul terenului dar nu risca mult in atac si surprinzator inscriu la o mare greseal a lui Marcel Marin care incearca sa paseze cu calcaiul in care,, mingea centrata fiind lovit cu capul din 6m langa bara 0-1.
 Nici nu se reia bine jocul ca la o alta ezitare in aparare , oaspetii inscriu cu un sut de la 10m langa bara dupa un offside clar dar nesemnalizat. 0-2. Pana la pauza tot oaspetii au o ocazie mare , sutul d

in careu fiind respins de portar.
 Repriza secunda incepe cu Lerestiul in atac si prima ocazie apare la bara lui Cata Parvu , sut violent la laterala stanga. Vladestiul incearca sa echilibreze dar Lerestiul joaca cu  fundasii la jumatatea terenului si Vladestiul raspunde numai pe contraatac. Nici sutul lui Alex Popescu nu prinde poarta nici incercarile lui Vasi  sau Boata, dar golul lerestiului cade in minutul 85 cand Avrigeanu inscrie cu capul din apropiere.  Oaspetii trag de timp cat pot si Lerestiul rateaza doua ocazii mari la rand prin Alex Popescu ,  Parvu si Slaninoiu Alex . Arbitrul prelungeste putin meciul si ultima ocazie apartine oaspetilor scapati singuri catre poarta goala.
Arbitrajul , unul smecheresc , ca si in tur, nu a dat nici o lovitura din apropierea careului pentru Leresti si a tinut jocul departe de poarta oaspetilor. si a fragmentat jocul acordand cartonase usor si nefondat iar in prelungiri  nu a tinut cont de intreruperile repetate ale jocului.
 Altfel , Vladestiul, echipa solida , legata , care isi merita locul in clasament, o campioana meritorie a acestei editii de campionat!
 Lerestiul inca traverseaza pasa neagra , una nemaiintalnita in ultimele editii , 4 jocuri fara victorie.
Echipa de astazi:
 Sitaru- Marcel , Radu, Vasi, Suseanu, Parvu, Popescu,Alex Slaninoiu, Bebe, Cr. Popa, Badu

vineri, 26 aprilie 2013

Etapa a 26-a 28/04/2013 . Program

A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. GODENI - A.S. BALILESTI
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. BEREVOIESTI
 A.S. LERESTI - A.S. REAL VLADESTI 

Bosnete Marcel (Pitesti) Irimia Marius Gabriel (Campulung)
Trasca Marius - Emil (Pitesti)  
Dumitru Madalin Alexandru (Pitesti)  

 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
A.S. CETATENI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. INTER. COTESTI
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. FLACARA BOTENI

 Etapa a 26-a , vine intr-o zi mai degraba de vara decat de primavara , in ultima duminica a lui aprilie .
Vulturestiul are un joc greu la Vladesti cu Partizanul dar are prima sansa.
 Mihaestiul incearca sa continue seria extrem de buna din ultimul timp si in deplasarea de la Valea Mare.
 Godeniul inca acuza soculde la Mihaesti si are un meci dificil cu Balilestiul , o alta echipa in crestere de forma.
Berevoiestiul nu pare a avea nici o grija la Aninoasa.
Hartiesti- New Times , un meci interesant avand in vedere cresterea de formaa gazdelor. 
La Cetateni , Bughea inceraca un rezultat bun dar gazdele sunt clar favorite.
Schitu , in revenire de forma , poate sa mai adauge 3 puncte cu Cotestiul , la fel si Dragoslavele cu Boteniul.

La Leresti , un meci ce la inceputul returului putea fi de locul 1 , dar care dupa ultimele 3 etape  si-a pierdut miza. 
   Oaspetii vin dupa un meci castigat la scor miercuri in semifinala cupei Romaniei, 5-0 cu  Geodon Slobozia si cu increderea celor 13 puncte distanta fata de locul 2. 
      Pe de alta parte  Lerestiul , incearca sa salveze finalul de sezon , o victorie contra Valdestiului , readucand moralul bun in tabara gazdelor, mai ales ca , astfel de jocuri fac deliciul jucatorilor in cursul unui campionat.
  Se anunta un meci specatculos , doua echipe deschise , vreme superba si, de ce nu, un public numeros !

 Bafta multa tuturor!

 Prono: X-2-1-2-1-1-1-1-1


marți, 23 aprilie 2013

Normalitatea anormala.

      Normalitate are trebui sa fie un lucru uzual , banal ce nu ar trebui sa iasa din tipare si nici sa ne mire
 La Leresti , lucrurile au evoluat pozitiv in ultimii ani , trecand de la o anormalitate evidenta in ceea ce priveste echipa de fotbal in mandatul trecut , intr-o normalitate mult asteptata de toti in acest sezon. 
Vestiarul oaspetilor la Leresti , cate un program de joc ptr fiecare jucator
  Daca in anii trecuti ne dezbracam sub protectia  brazilor , plini de noroi in ploaie la 2 grade, daca alergam dupa fanioane , plase si chei in a intra pe terenul comunal din Parc , acum lucrurile par sa se aseze pe un fagas normal. Ba mai mult normalitatea pe care o doream , a devenit o anormalitate pentru ceilalti, Lerestiul beneficiind de conditii mult peste ce se gaseste pe terenurile din aceasta liga.
 Lasand la o parte echipa in sine (o familie deosebita ce tine in viata fotbalul in comuna), Lerestiul a devenit poate cel mai bine organizata echipa din seria Nord.
 Cu cele mai noi cabine , cu un teren sintetic ce poate fi folosit pentru antrenamente, cu un teren destul de bun , Lerestiul este poate cea mai normala echipa din aceasta liga. Daca  mai adaugam si faptul ca echipa are un site ( blog) care este principala sursa de informatie in seria Nord a CJ, iar la fiecare joc se tipareste un  program in care sunt prezentate cele mai importante informatii in legatura cu competitia in care suntem angrenati , deja normalitatea devine anormala. La fel de anormala pentru ceilalti asa cum era si pentru noi cu doua sezoane in urma.  Astfel desi au fost invitati , oaspetii de la Vulturesti au preferat sa se schimbe in autobulzul cu care au venit la joc
" Vestiarul " de la VULTURESTI


   Toate aceste plusuri sunt rodul organizarii bune intre Bogdan Dascalu si actuala conducere a primariei Leresti  si lucrurile usor usor se aseaza pe un drum normal asa cum ar trebui sa fie peste tot!

P.S. 
 Godeniul / Cotestiul incearca sa intre la randul lor in normal , terenul local intrand intr-un proces de modernizare. Sper ca si ceilalti edili sa isi indrepte atentia catre sport si noi , sa putem evolua in conditii decente peste tot.

duminică, 21 aprilie 2013

Rezultatele etapei a 25-a

 A.S. FLACARA BOTENI--  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2-2( 1-2)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. DRAGOSLAVELE P=3-8(2-3)
 A.S. BUGHEA DE JOS-- A.S. SCHITU GOLESTI =3-3( 2-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG--  A.S. CETATENI =1-2 ( 1-0)
 A.S. REAL VLADESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI=6-1( 4-0 )
 A.S. BEREVOIESTI --A.S. LERESTI=1-0(0-0)
A.S. BALILESTI--A.S. INTER. ANINOASA =6-0( 3-0)
A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. GODENI=5-1( 4-0)
A.S. VULTURUL VULTURESTI-- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =4-1(3-0)

Asa cum anticipam  , o etapa interesanta cu goluri multe.
partizanul Vladesti continua trendul bun cu un egal la Boteni, Cotestiul pierde categoric cu Dragoslavele, Vladestiul nu are emotii cu Hartiestiul , balilestiul face scor cu Aninoasa , iar Vulturestiul invinge lejer pe Valea Mare.
 Surpiza pe care o anticipam este mai mare , Godeniul pierzand la scor la Mihaesti , un 1-5 neasteptat ce scoate Godeniul din lupta ptr titlu si aduce Real Vladesti in situatia de campioana teoretica cu multe etape inainte de final.

La Berevoiesti , meci de locul 3 intre doua echipe de valoare apropiata , gazdele cu moralul mai ridicat dupa ce au recuparat 6 puncte in doua etape in fata Lerestiului. Oaspetii au venit cu gandul sa razbune cele doua infrangeri cu scor identic si a rezultat un spectacol sportiv de calitate in conditiile unui teren bun.
 Primele 20 de minute Lerestiul a luat initiativa si a tinutechipa gazda in propria jumatate ratand doua sanse bune de ainscrie prin Badu si Alex Popescu. Gazdele revin in joc si incep atacurile dar desi au 2-3 sanse mari de a inscrie apararea Lerestiului rezista cu brio. Prima repriza se incheie alba cu un plus pentru gazde care au avut ocazii mai clare de gol.
 Repriza secunda este si mai echilibrata cu un plus pentru Leresti care are alte doua sanse mari prin Avrigeanu si Alex Popescu. Cand jocul se indrepta spre un egal echitabil , la ultima faza de joc in minutele de prelungire gazdele inscriu cu capul de la 6 m dupa ce mingea a lovit bara. Rezultat frustrant pentru Leresti care in ciuda infrangerii a aratat o atitudine in joc de laudat!


joi, 18 aprilie 2013

Programul etapei a 25-a / 21.04.13

  Etapa a 25-a , aduce meciuri echilibrate , poate doar in 1-2 meciuri rezultatele par a fi clare, in rest lupte starnse pentru puncte si locuri in clasament.
 Cum in ultimele doua etape, echipele din spate s-au razvratit si au pornit o mica revolutie prin rezultate surpriza , si aceasta etapa poate fi supusa la rezultate imprevizibile.  Iata programul :
 
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. CETATENI
 A.S. REAL VLADESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. LERESTI

Craioveanu Robert (Campulung)              OBS: Trufasila Cristian (Campulung)
Irimia Stefan (Campulung)  
Hoaghea Bogdan (Campulung)           

A.S. BALILESTI - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. GODENI
A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 Fara multe comentarii , atentie la meciul celor de la Godeni la Mihaesti si la cel de la Berevoiesti. Alt meci care pare a aprinde pasiuni este cel de la Campulung.
     La Berevoiesti , un joc pentru locul 3 , cine invinge ramane in lupta cu Vulturesti. Gazdele  sunt favorite mai ales ca Lerestiul trece printr-o pasa proasta , echipa cu cea mai buna aparare dupa etapa a 22-a incasand nu mai putin de 10 goluri in doua meciuri de la doua echipe de mijlocul clasamentului!

 Prono: 2-2-X-2-1-2-1-X-1



marți, 16 aprilie 2013

Familistii.......

     E duminica dimineata , ora 9.00. Ploua marunt si e un frig anormal pentru mijlocul primaverii. Undeva pe terenul din parc o silueta se misca , trasand terenul de joc. O munca  plictisitoare ,grea ,mai  ales pe o asemenea vreme.
  Ora 9.45. Aceasi silueta se chinuie de una singura sa puna plasele portilor , meciul incepe la 1.00 si totul trebuie sa fie OK.
 Ora 10.15, apar primii jucatori la teren  si privesc cu drag pe terenul gata de joc, fanioanele flutura in vantul rece si cu totii fug in cabine zgribuliti.                  [  ...............]

 Ora 13.05 meciul se incheie cu victoria gazdelor . Terenul de joc a ramas gol , echipele sunt deja la cabine . Ca de obicei, atat de saritoare , fetele in frunte cu Criana si Catalina ,   se mobilizeaza si strang fanioanele si plasele ,incheind o duminica placuta la stadion, cu un efort pe care multi din ei tineri evita sau omit sa il faca.  Lectia e data din pacate se pare ca , cei ce trebuiesc sa o invete , lipsesc.....


Lerestiul ca si echipa este o mare familie. Tineri sau veterani , fosti jucatori sau spectatori , sotii , prietene , copii , cu totii formam o familie unita , ce a rezistat in timp multor incercari.
 Fara multe vorbe , ca in orice familie , fiecare dintre noi s-a indreptat catre anumite sarcini , in a face echipa ( familia ) sa mearga bine.
Daca eu , am ales sa fac un blog despre AS Leresti , Bobi sa se ocupe de pregatirea jocului si partea administrativa , Eli sa se ocupe de pregatirea terenului de joc si nu numai, Radu sa ramana cu pregatirile de dupa joc , cei tineri pot incepe in ai ajuta pe cei in varsta in toate aceste treburi uzuale si o pot face cu pregatirea terenului inainte de meci!

 In ploaia dinainte de joc era Eli , familistul , singur , fara ajutor cel care pune suflet poate mai mult ca altii dintre noi. Portar , administrator , Eli este tot ce trebuie , nu poate fi decat un exemplu pentru cei tineri , in cum se poate pune in practica iubirea fata de familie ,  a doua dupa minunatele fete de acasa. Indiferent de distanta fata de casa, Eli e mereu prezent alaturi de echipa , daca nu fizic , cel putin cu o incurajare.
 In frigul de dupa joc , fetele noastre minunate ajuta cum pot ele mai bine ( pe langa ceaiul cald ), trecand si la munca de barbat daca e nevoie
 Multumim Eli, multumim fetelor , multumim tutror celor ce ajuta echipa , mai ales acum , la greu.....

  P.S.
   Faptul ca nu am dat si alte nume nu inseamna ca ceilalti nu sunt apreciati, se stiu ei foarte bine, ideea este ca , la fel ca intr-o familie , AS Leresti isi gaseste rostul in a face fata tuturor ytreburilor din afara jocului




duminică, 14 aprilie 2013

Etapa a 23-a , rezultate

Ce nebunie de etapa si aceasta a 23-a ........... Iata rezulatele:

A.S. PARTIZANUL VLADESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE = 2-1(1-0) 
 A.S. GODENI -- A.S. VULTURUL VULTURESTI =3-3( 2-2)
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. SPORTING MIHAESTI =1-3( 0-1)
A.S. LERESTI -- A.S. BALILESTI =2-5(1-2)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. BEREVOIESTI =2-3(2-1) 
 A.S. CETATENI -- A.S. REAL VLADESTI =2-1( 0-0) 
 A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=3-1( 1-0) 
 A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BUGHEA DE JOS=6-3( 3-0 )
 A.S. FLACARA BOTENI-- A.S. INTER. COTESTI=2-3(2-0)

Asa cum spuneam , o nebunie de etapa , cu rezultate interesante si doua surprize mari , daca nu victoria celor de la Cetateni contra liderului (prima infrangere a liderului in acest sezon) cea a celor de la Bailelesti la Leresti prin proportiile scorului sigur e o mare surpriza, mai ales ca este prima victorie a Balilestiului contra Lerestiului in ultimele 10 sezoane!!
 Egalul Godeniului cu Vulturestiul poate nu surprinde , ca si victoria Parizanului cu Valea Mare sau a celor de la Mihaesti la Aninoasa.
 Hartiestiul a condus la pauza si putea invinge Berevoiestiul dar a pierdut pe final.
 Schitu invinge pe New Times la fel cum Dragoslavele face scor cu Bughea , iar Cotestiul castiga la Boteni asa cum Romel preconiza.

  La Leresti primavara si super vreme de fotbal. Gazdele inca cu greutatea infrangerii din intermediara sperau la o victorie linistita in timp ce oaspetii pareau sa nu aiba mari pretentii de la acest joc. Realitatea din teren a fost insa alta cand la inceput de meci , dupa un hent nesanctionat  de ambii arbitrii( central si tusier) oaspetii inscriu cu un sut langa bara de la 10 m 0-1 in minutul 3.
 Lerestiul incepe atacurile si fara o linie de mijloc solida ,sare de constructie si arunca mingi pe varfuri, care incep sarabanda ratarilor prin Badu si Alex in ocazii clare singuri in fata portii. Oaspetii paseaza frumos si trec la randul lor de cateva ori pe langa gol. Lerestiul inscrie la mijlocul reprizei prin Alex Popescu 1-1, iar cand ambele echipe asteptau pauza , la un carambol in careu oaspetii inscriu din nou 1-2.
   Dupa pauza Lerestiul incepe furtunos cu fundasii la centru terenului , dar Balilestiul e periculos pe contraatac si dupa doua, trei ocazii ale Lerestiului , oaspetii inscriu 1-3. Lerestiul cade psihic si  nu mai are puterea si clarviziunea sa inscrie , iar cei care o fac sunt tot oaspetii din penalty  dupa un fault in careu 1-4. ca nebunia sa fie totala , tot Balilestiul inscrie cu 15 min inainte de final cu un sut frumos in vinclu , imparabil 1-5. Golul lui Vasi venit cu 10 minute inainte de final 2-5, nu mai aduce decat alte 3-4 ratari dar ideea generala a fost ca Balilestiul a castigat meritat , a jucat deschis , poate doar scorul , ca si la Mihaesti a fost prea aspru.
 Echipa de astazi:
Sitaru- Marcel Marin , Marica , Boteanu , Bebe( Vize min 73), Parvu , Vasi , Linca,Suseanu , Badu, Popescu
   O premiera pentru Balilesti , prima victorie contra lui AS Leresti!
  Lerestiul sufera in joc , greselile din aparare si ratarile din atac facand ca echipa sa piarda 6 puncte importante cu care acum ar fi fost pe locul 2. Fara o linie de mijloc solida si cu un lot extrem de subtiat , Lerestiul trebuie sa arate ca poate mai mult , asa cum afacut-o in dese randuri!

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Etapa a 24-a program 14/04/13

 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
A.S. GODENI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. LERESTI - A.S. BALILESTI 
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. BEREVOIESTI
A.S. CETATENI - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. BUGHEA DE JOS
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. INTER. COTESTI

 Doua meciuri ies in evidenta in aceasta etapa , cel de la Cetateni si cel de la Godeni.
  Daca  liderul nu a suferit nici o infrangere pana acum , prima sansa o are la Cetateni , pe un teren extrem de ostil si incomod.
 Godeniul la randul lor intalnesc singura echipa ce i-a infrant in acest sezon , un meci la Schitu unde Vulturestiul se simte bine. Cum lerestiul a pierdut etapa trecuta iar difeerenta de locul 3 e doar de 1 punct , Vulturestiul incearca un rezultat pozitiv.
 Partizanul Vladesti are prima sansa cu Valea Mare.
Aninoasa pare a fi victima contra performerei din intermediara , dar chiar si asa cred ca poate invinge.
 Berevoiestiul nu are meci deloc usor la Hartiesti , 6 puncte pentru gazde in ultimele doua etape spun multe!
 Schitu -New Times , un derby oarecum "locco" intre doua echipe ce incearca sa iasa din zona de jos a clasamentului.
 Dragoslavele spera sa spele esecul de la Campulung , Iar Bughea sa lege 2 victorii .
 Boteniul are prima sansa  cu Cotestiul.

 Lerestiul nu are un meci usor cu Balilestiul , echipa ce cauta demult primele puncte contra lui AS Leresti , dar privind la ultimele rezulatate are prima sansa. Esecul usturator din intermediara sper sa fi trezit multi din jucatorii visatori si sa aduca langa echipa si pe cei ce au lipsit.

Altfel vremea se anunta buna , asa ca bafta multa!!

Prono: 1-1-2-1-X-X-2-1-1

joi, 11 aprilie 2013

Nebunie de etapa intermediara- Rezultate etapa 23

Asa cum preconizam , etapa intermediara de azi a adus multe rezultate surpriza ,mai ales din cauza ca echipele nu pot alinia cel mai bun lot.
 Marile surprize au fost la Mihaesti , si Valea Mare, unde ocupanetele locurilor 2-3  nu au reusit sa se impuna.
  Valea Mare a facut un egal nesperat cu Godeniul 2-2, lipsa lui Calu dar si a altor jucatori fiind resimitita de oaspeti.
A.S. INTER. COTESTI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =3-4( 2-3 )
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. FLACARA BOTENI =5-2(2-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG -- A.S. DRAGOSLAVELE =4-1( 1-0)
 A.S. REAL VLADESTI -- A.S. SCHITU GOLESTI =4-0( 2-0)
A.S. BEREVOIESTI  -- A.S. CETATENI=2-1(0-1)
 A.S. BALILESTI -- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =0-2( 0-0 )
 A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. LERESTI =5-2( 2-1)
 A.S. VULTURUL VULTUREST--I  A.S. INTER. ANINOASA =7-0 (1-0)
A.S. CIMENTUL VALEA MARE --T A.S. GODENI = 2-2(1-2)




La Mihaesti nebunie de meci , goluri multe , spectacol si poate cel mai slab meci facut de Leresti in acest sezon. 
 Lerestiul incepe ca o echipa mare si arteaza in primele 5 minute doua ocazii uriase prin Badu ( sut peste de la 6 m ) si Radu sut pe langa. Gazdele echilibreaza si surprinzator inscriu cand mijlocasul stanga scapat singur cu portarul suteaza langa bara 1-0. Lerestiul incearca sa recupereze  si egaleaza prin Alex Popescu di 11m. 1-1 .Jocul curge normal dar cei ce inscriu sunt gazdele prin Ceausu , scapat de langa fundasii oaspeti cu un  sut de la 10m. 2-1 .Oaspetii joaca confuz si nu reusesc sa iasa din pasa proasta pana la pauza.
 Repriza a doua Lerestiul intra cu fundasii la jumatatea terenului cu ideea de a cauta victoria  si rateaza ocazii importante prin Bebe ( sut peste de 3m) si cateva lovituri libere irosite de Alex Popescu , Vasy sau Cata Parvu. Gazdele inscriu pe contraatac cand la o minge deviata din aut extrama gazdelor lobeaza mingea peste portar 3-1. Lerestiul acuza socul dar sta tot sus in atac si este din nou prinsa pe contraatac Radu fiind eliminat la un fault in careu din spate, Executa capitanul gazdelor si scorul devine 4-1.  Cu 15 minute ramase si un om mai putin , Lerestiul incearca sa arate ca nu degeaba e pe locul 3 si ataca furibund , inscriind prin Bebe cu capul .4-2 Cu portarul aproape de jumatatea terenului Lerestiul e din nou prinsa din nou pe contraatac golul cinci fiind identic cu primul. 5-2 si Lerestiul traieste o joie de cosmar la Mihaesti nereusind sa mentina trendul bun din acest inceput de retur.
  Ne cerem scuze antrenorului si suporterilor ce vin cu noi meci de meci,  pentru jocul de azi iar pentru baieti :capul sus!!  
Duminica alt meci dificil cu Balilestiul acasa!

marți, 9 aprilie 2013

Etapa a 23-a -intermediara joi 11-04-13 ORA 17.00!!

Iata programul etapei a 23-a , prima intermediara din aceasta primavara, programata  joi 11.04.2013 de la ora 17.00:

 A.S. INTER. COTESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. FLACARA BOTENI
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. REAL VLADESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. CETATENI
 A.S. BALILESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. LERESTI
 A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. GODENI

 O etapa ce poate fi influentata de faptul ca jocurile se desfasoara joi dupa amiaza , multi dintre componentii echipelor , fiind la serviciu , dar chiar si asa programul nu arata decat cateva jocuri ce par mai echilibrate.
 Cotestiul are meci greu cu Partizanul Vladesti , pronosticul meu X
Bughea incearca sa lege doua victorii si o poate face 1
Dragoslavele are meci interesant la New Times X
Vladestiul are sansa sa calce gresit cu Schitu , echipa incomoda ce a pierdut greu in tur , dar chiar si asa problema care se pune cred ca e scorul. 1
 Meci greu pentru Berevoiesti acasa cu Cetateniul X
Mihaestiul pare in scadere de forma iar Lerestiul are prima sansa 2
Vulturestiul nu se poate incurca de Aninoasa 1
Godeniul are un meci mai greu decat o arata diferenta din clasament 2

Bafta multa tuturor!

duminică, 7 aprilie 2013

Rezultatele etapei a 22-a

Iata rezultatele inregistrate in aceasta dupa-amiaza in seria nord a CJ Arges:

 A.S. PARTIZANUL VLADESTI --A.S. GODENI =1-3( 0-3 )
A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1-0(1-0) 
 A.S. LERESTI -- A.S. VULTURUL VULTURESTI =3-1( 1-1 )                           
 A.S. PETROLUL HIRTIEST--I  A.S. SPORTING MIHAESTI =3-2( 2-1) 
A.S. CETATENI --A.S. BALILESTI=2-0(0-0 )
A.S. SCHITU GOLEST-- A.S. BEREVOIESTI =2-2( 1-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. REAL VLADESTI =1-2( 0-1)
 A.S. FLACARA BOTEN--  A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-4( 0-2)
 A.S. INTER. COTESTI --A.S. BUGHEA DE JOS =1-3( 1-1)

 Rezultate interesante si in aceasta etapa a 22-a ( amanata cu o saptamana din cauza vremii ).
  La Vladesti , Partizanul pierde clar cu Godeniul , echipa ce inca tine aproape de primul loc.
 Aninoasa realizeaza o victorie mare contra celor de la Valea Mare.
Hartiestiul vrea sa renunte la ultimele locuri si invinge pe Miheasti acasa , oarecum surprinzator.
 Cetateniul bate pe Balilesti acasa cu 2-0 si revine cu victorie.
Schitu face egal cu Berevoiestiul acasa , si ii scoate de tot pe oapti din lupta pentru locul 3.
 Dragoslavele pierde la limita cu Real acasa si nu reuseste sa faca mai mica distanta dintre primele locuri.
 Boteniul pierde acasa cu New Times si reintra in seria de rezultate negative.
 Cotestiul pierde la randul lor acasa cu Bughea , un adin cele mai imprevizibile echipe.

 La Leresti , vreme ideala de fotbal , teren bun si un public numeros la derby-ul pentru locul 3. Un derby onorat de ambele echipe dar mai ales de gazde care au jucat cu ardoare in ciuda limitei de jucatori de care sufera de ceva etape.
  Lerestiul a inceput curajos , cu un prim 11 surprinzator:

 Gica , Marin Marcel , Boteanu , Cocos, Bebe, Cata Parvu, Vasi , Linca ,Suseanu , Badu si Radu Marin.

  Gazdele incep in atac si la fel ca  in meciul cu Godeni , rateaza nepermis de mult , prin Vasi , Badu sau Radu . Oaspetii prefera sa conserve jocul , iar dupa un 11 m neacordat la un fault clar al oaspetilor in careu la Radu Marin , ies in atac si primesc penalty la un fault inutil al lui Cocos.  0-1 cu toata opozitia portarului.
  Lerestiul reia atacurile iar oaspetii incearca sa intepe pe contraatac dar nu au decat doua oportunitati fara pericol. Reincepe sarabanda ratarilor si spre finalul reprizei Suseanu inscrie cu un sut la coltul lung dupa o pasa a lui Radu 1-1. Pana la final acelasi Suseanu trece pe langa gol dar trage in portar de la 6 m si astfel scorul ramane egal la pauza.
   Repriza a doua are doar o echipa pe teren , singura ocazie a oaspetilor prin min 70 cand atacantul lor scapat singur incearca sa lobeze peste portar dar mingea e deviata in corner. In rest ocazii peste ocazii dar si goluri frumoase venite pe final. in min 75 inscrie Badu la o pasa a lui Radu 2-1 ., iar in min 80 inscrie  si Radu dupa un sut superb a lui Vasi in bara la vinclu,  3-1.
 Pana la final acelasi Badu , Nica ( intrat pe final ) Radu sau Suseanu rateaza sansa de a face diferenta mai aproape de adevarul din teren, scor final 3-1 si Lerestiul trage tare sa recupereze terenul pierdut si sa asigure locul  3.
  Vulturestiul , cu un  singur sut pe poarta din lovitura libera in prima repriza ,( exceptand penalty-ul ) nu putea emite pretentii .
  Urmeaza intermediara de joi! 
 Rezultate prono: 2-1-1-1-1-x-2-2-2
 

joi, 4 aprilie 2013

Programul etapei a 22-a (AMANATA)7/04/2013

Din motive meteorologice , in urma ninsorilor , viscolului si a frigului din ultima perioada, etapa de duminica s-a AMANAT cu o saptamana in urma sedintei AJF din 28/03.:

Etapa de Liga IV-a din 30.03.2013, seniori/juniori si Etapa de Liga V-a din data de 31.03.2013 se amana din cauza timpului nefavorabil, aceasta etapa se va juca pe 06/07.04.2013 

 Iata programul:

 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. GODENI
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.S. LERESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI 
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. CETATENI - A.S. BALILESTI
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. BEREVOIESTI
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. REAL VLADESTI
A.S. FLACARA BOTENI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
A.S. INTER. COTESTI - A.S. BUGHEA DE JOS

    Godeniul are , dupa parerea mea , un meci mai greu decat pare , contra celor de la Partizanul, dar chiar si asa au prima sansa.
    Aninoasa poate lua ceva puncte contra celor de la Valea Mare, desi oaspetii par echipa mai buna.
 Hartiestiul are meci greu cu Mihaestiul , dar spera in primele puncte din retur , mai ales ca nou venita New Times vrea sa scape de ultimul loc.
  Cetateniul are un nou meci de "risc maxim:' contra unui Balilesti ce se pare ca a platit multe polite in tur .
  Schitu poate face un rezultat bun cu Berevoiestiul , mai ales ca pare sa fi iesit din pasa proasta din tur.
  Meci greu pentru Dragoslavele contra liderului , dar un meci ce poate fi transat in favoarea lor cu putina atentie , mai ales ca nici Dragoslavele nu are amintiri placute din tur.
 Boteniul incearca sa stearga rusinea celor 12 goluri primite la Real Vladesti , cu o victorie contra New Times.
 Cotestiul pare sa aiba meci usor contra celor de la Bughea, dar Bughea e oricand gata de surprize.

Lerestiul intalneste pe teren propriu Vulturestiul , echipa mereu incomoda dar mai ales foarte aproape in clasament. Fara discutie singura alternativa e victoria , una care sa tina Vulturestiul departe , si cu putin noroc sa ne apropie de primele locuri.
   Bafta multa tuturor!!

 Pronosticul meu: 2-2-1-X-1-X-2-2-1

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!