Campionat 2016-2017

Translate

luni, 15 iulie 2013

New times sau old times ! ?

      Ciudata editie de campionat , aceasta 2012 -2013!
 Pe langa faptul ca o nou infintata a castigat detasat campionatul , situandu-se pe primul loc inca din prima etapa, sau ca multe din favoritele din editiile anterioare au dezamagit , a  fost extrem de interesant si nefiresc modul in care AJF a ales sa organizeze competitia in a doua jumatate a ei , cea inceputa in acest an.

  Daca dupa 5-6 etape , AS Stoenesti nu a mai continuat competitia din motive financiare , fiecare echipa , logic , a stat in etapa programata conra celor din Stoenesti , iar rezultatele s-au sters.

  In pararel cu acest fapt , echipa din Cotesti , avand ca lider pe celebrul deja Daniel , reintors in fotbal dupa o suspendare PE VIATA din acest sport!!,a reinceput vechile obiceiuri in a intimida , injura si stresa arbitrii si ( sau ) ceilalti competitori fie pe teren propriu fie in deplasare.
 Astfel la Cotesti a a avut loc o mica " revolutie" echipa locala decizand sa continue competitia fara ajutorul celor din Campulung , adugand o mare liniste in aceasta grupa Nord.
   Marea surpriza a venit in schimb in pauza competitionala cand organizatoare competititei , AJF Arges, a hotarat ( tot din ratiuni financiare) sa introduca , la mijlocul drumului , o noua echipa in joc. Aceasta echipa autodenumita simbolic " New Times Campulung", formata pe acelasi schelet ca fosta AS Cotesti ( personajele le stiti toti cei care ati jucat in retur contra lor), a adus de departe mai multa culoare competitiei atat prin "figuratul" si "propriul substantivului.
 Fara a influenta cumva clasamentul final , oricare rezulatat al acestei echipe fiind sters la finalul editiei, introducerea celor de New Times a aratat ca in Romania totul e posibil si indiferent de joc ,liderii sunt cei care decid. Cei de la AJF au gresit de doua ori , atunci cand au sters cu buretele suspendarea acordata pe merit lui Daniel dar si atunci cand au introdus o noua echipa in mijlocul jocului lucru incorect fata de cei implicati , echipele suferind oarece costuri suplimentare cu organizarea jocurilor , iar riscul accidentarilor si nu numai fiind mare. De asemenea New Times , neavand jucatori legitimati sau neputand sa fie contestati au folosit jucatori suspendati , de la alte echipe , etc , lucru pe care celelalte echipe nu l-au putut face!
  Fara a critica AJF-ul , trebuie mentionat si acest defect aparut in editia abia incheiata  a campionatului , judecata facandu-se oarecum ca in "Old times"

marți, 2 iulie 2013

Banchet de final de sezon

Ca in fiecare an , AS Leresti a sarbatorit incheierea sezonului cu banchet organizat impreuna cu jucatorii si sotiile lor , oameni din jurul echipei , prieteni , sponsori , intr-un mod deja devenit traditional.
 Avand locatia la Casa Cristina , ambientul deosebit mentinut de Gabriel Lipan & band, seara de sambata a fost una deosebita pentru cei prezenti la banchet.Nu am sa insist aici cat de mare a fost distractia , sau cat de mult a tinut ( pana dimineata bineinteles ;) ) dar trebuie sa remarc , la fel ca  intotdeauna , Bobi s-a intrecut pe sine in organizare si a condimentat petrecerea cu multe evenimente, jucatorii primind diplome si medaliile aferente locului 3 ocupat in aceasta editie de campionat, momente de dansuri populare etc.
 In pas cu tehnologia , am avut privilegiul de a fi "live" la petrecere ,de la 2500km distanta, prin intermediul "skype-ului", acest lucru facand mai usoara seara in care mi-as fi dorit sa fiu alaturi de colegii mei.
    Pentru celelalte echipe , nu pot decat sa sper ca si ei au avut parte de petreceri de sfarsit de sezon iar pentru AS Leresti , ca si echipa , ca si grup ( si aici nu ma refer numai la jucatori ci la toti cei prezenti la petrecere si nu numai) sa le multumesc ca exista si ca raman an de an la fel!
      Despre petrecerea in sine pot vorbi mai mult cei ce au fost prezenti....




Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!