Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 30 august 2013

Prgramul etapei a 4-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. GODENI - A.S. INTER. COTESTI
A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. CETATENI
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. LERESTI
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. BEREVOIESTI - A.S. STILPENI RADESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. BALILESTI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. SCHITU GOLESTI

 Etapa extrem de interesanta aceasta a 4-a, prima a toamnei!
 Valea Mare da examenul de maturitate contra campioanei de anul trecut , in incerecarea de a se mentine pe loculo 1 macar inca o etapa.
 Derby local la Cotesti , cu mare plus ptr Godeni care nu ar trebui sa aiba probleme.
 Maihestiul are joc lejer cu hartiestiul dar cred eu ca se vor chibnui oarecum.
 Derby la Campulung unul al esentelor tari , daca batranii de la Cetateni vor fi la joc!
 Dragoslavele are meci usor la Boteni .
 Joc echilibrat la Berevoiesti , intre doua echipe ce trag la primele locuri.
Aninoasa -Balilesti pare un derby al ultimelor clasate cu un plus pentru oaspeti , desi ced eu ca Aninoasa va castiga!
 Meci echilibrat si la Vladesti , unde oaspetii spera sa ia puncte.

 La Bughea un meci echilibrat in orice sezon , indiferent de locul in clasament al Lerestiului sau al celor de la Bughea. Gazdele , extrem de tenace pe teren propriu atata timp cat ambitiile sunt mari!
 Lerestiul cauta sa isi revina si asteapta reintregirea lotului , numeroasele absente slabind mult din calitatea jocului!
 Bafta multa tuturor!

miercuri, 28 august 2013

Next generation!

La moda cu mult timp in urma , "Star Trek - The Next generation" era un serial sf , despre o nuoa generatie ce venea sa depaseasca pe cea anterioara.  Dupa mai bine de 25 de ani , AS Leresti traieste din plin acest sentiment de lipsa in Next generation!
       Dupa un inceput mai mult decat ezitant de campionat , pe langa problemele financiare si de lot , AS Leresti se confrunta si cu probleme  de moral la nivelul echipei, lucru care ii indeamna pe suporteri si pe jucatori sa spere intr-o sansa ai buna! Indecisi si tematori , jucatorii pierd din incredere atunci cand rezulatele negative apar intr-o continuitate nefireasca, mai ales la inceput de sezon.
 Inapoi in trecut , odata cu venirea lui Sergiu Coman la echipa, imi aduc aminte de alte inceputuri ezitante de campionat la liga a 3-a , a 4-a sau a 2-a, si pe care le-am trecut cu brio mai apoi, datorita ambitiei , placerii de a juca , echipei din care faceam parte. Vorbeam deunazi cu Cr. Popa  si Bobi despre ce a fost si ce este fotbalul la nivelul generatiei urmatoare:
        Inapoi catre viitor , imaginea e sumbra!! Tineri ce par din alta lume si care la 20-25 de ani alearga mai putin decat cei de peste 35 , tineri ce vin la meci doar pentru a "bifa" inca un joc ca si " fotbalist" tineri ce totusi vin la teren sa joace! Pentru ceilalti tineri nu exista nici macar alternativa!
 Din pacate si eu  si Coman  si Mos si Postasu si ceilalti veterani suntem fortati sa continuam sa jucam , in lipsa unei generatii care sa ne urmeze nu neaparata la acelasi nivel al fotbalului , dar macar la acelasi nivel al prieteniei si respectului intre jucatori si al ambitiei de a fi mai bun!
           Speranta va fi intotdeauna , dar nu este de ajuns, e necesar ca cei tineri sa se implice serios sa puna osul la treaba caci indiferent de caz , viitorul e al lor si oricat mi-as dori eu , Bobi , CZ, Postasu , sau ceilalti ,inapoi in viitor ,vom merge numai prin cei tineri!
                                                         
           Pentru cei ce inteleg .......;)

duminică, 25 august 2013

Rezultatele etapei a 3-a

Iata rezultatele etapei de azi:

A.S. PARTIZANUL VLADESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE=0-1(0-0)
A.S. SCHITU GOLESTI--A.S. INTER. ANINOASA =6-4( 2-2)
A.S. BALILESTI--  A.S. BEREVOIESTI=0-2( 0-1)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. FLACARA BOTENI =7-0( 2-0)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BUGHEA DE JOS=2-1(1-0 )
A.S. LERESTI--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-3(1-2) 
 A.S. CETATENI --A.S. SPORTING MIHAESTI =1-3(0-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --A.S. GODENI =0-6(0-2 )
A.S. INTER. COTESTI -- A.S. REAL VLADESTI=1-6(0-4)

Cateva surprize, victoria celor de la Mihaesti la Cetateni , ca si a celor de la New Times la Leresti, Valea Mare la Vladesti , in rest scoruri mari .

Nici etapa a 3-a nu a adus bucurie la Leresti desi , se spera intr-o revenire dupa inceputul destul de slab din primele 2 etape.
 New Times a venit ca de obicei cu gura multe , injuraturi si intimidari la arbitru , care , desi extrem de experimentat ( Tobosaru) ,nu a sanctionat limbajul trivial si comportomanetul oaspetilor , mai mult ajutandu-i pe acestia sa castige jocul. Altfel New Times o echipa omogena si cu jucatori tehnici care nu are nevoie de ajutorul arbitrilor.
 meciul a inceput excelent pentru Leresti , Alex Badu , inscriind in min 2 dupa o pasa a lu C Popa, 1-0 si jocul curgea frumos catre un rezultat pozitiv. Oaspetii echilibreaza jocul la jumatatea terenului si la o lovitura de la 20 de m , inscriu printr-un sut superb in vinclu peste zid , 1-1. Lerestiul rateaza doua mari oportunitati prin Badu ( bara ) si Parvu ( sut in portar ) iar cei ce inscriu sunt tot oaspetii , la al doilea sut pe spatiul portii , mingea pasata scurt la o lovitura din lateral , fiind sutata imparabil pe coltul lung 1-2.
 Arbitrajul tine jocul departe de poarta celor de la New Times , si nu acorda 11m la un hent in careu clar al lui Daniel.
  Repriza a doua exista pe teren doar o echipa , Lerestiul atacand in valuri , dar lipsa schimbarilor si oboseala isi spun cuvantul la finalizare, C Popa , Badu , ratand din pozitii favorabile. Mai mult in min 70, Alex Badu rateaza un penalty , acordat pentru un fault in careu, la care Daniel , in postura de ultim aparator trebuia eliminat.
 New times nu mai conteaza in ataca , Lerestiul sta cu fundasii la jumatatea terenului , dar in min 80 , Tobosaru acorda 11m ptr oaspeti la un presupus hent in careu si desi mingea e respinsa de portar , un jucator al oaspetilor o imping in poarta 1-3.
 Obositi , lipsiti de sansa si cu un arbitraj extrem de ostil ,Lerestiul ataca in ultimele 10 minute furibund dar ineficietnt , ratand nu mai putin de 5 ocazii mari de gol.
 Un rezultat din nou nedrept dar care ar trebui sa trezeasca jucatorii Lerestiului , in special pe cei tineri care lipsesc de la meciuri , caci e nevoie de u  lot stabil pentru a reusi evolutii constant bune!

sâmbătă, 24 august 2013

Etapa a 3-a - 25-08 0ra 11.oo -program

A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
  A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. BALILESTI - A.S. BEREVOIESTI
A.S. STILPENI RADESTI 2007 - A.S. FLACARA BOTENI
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. BUGHEA DE JOS
 A.S. LERESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG 
Arbitri: Tobosaru Stefan (Pitesti)  Dragusin Alexandru Cristian (Pitesti) Cring Marian Alexandru (Pitesti)/  Observ: Ionascu Iulian Daniel (Pitesti)

A.S. CETATENI - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. GODENI
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. REAL VLADESTI

 Etapa interesanta cu meciuri echilibrate , dupa un inceput promitator de campionat!
Meci test pentru Valea Mare la Vladesti contra Partizanului.
 Schitu nu pare a avea probleme cu Aninoasa , meci echilibrat la Balilesti unde gazdele pierd greu , Radestiul are meci usor contra ultimei clasate , Dragoslavele sunt favorite cu Bughea dar oaspetii arata bine in acest inceput de campionat, meci greu pentru Mihaesti la Cetateni , Godeniul nu ar trebui sa aiba probleme la Hartiesti , la fel ca Real Vladesti la Cotesti.

 Lerestiul are meci dificil contra surprizei New Times si spera  sa gaseasca prima victorie din acest sezon. Un meci greu mai ales ca adversarul este unul complicat , despre care am vorbit si in pauza competitionala.
  bafta multa tuturor!!!

 

luni, 19 august 2013

Rezultatele etapei a 2-a

Etapa a 2- a din actuala editie de campionat s-a desfasurat pe o caldura obositoare lucru care a afectat mult din calitatea jocului.
 Chiar si asa pofta de gol a fost mare si Real Vladesti a realizat deja scorul campionatului de pana acum cu un 10-1 administrat celor de la Hartiesti.
 In meciurile tari ale etapei , Godeniul a invins clar pe Cetateni cu 4-1 in timp ce New Times a castigat cu un 2-0 sec cu Dragoslavele.
 Primele locuri sunt ocupate surprinzator de Valea Mare si New Times dar campionatul e abia la inceput!

        Lerestiul a avut parte de un start fals in acest campionat, dupa un meci slab si un punct norocos cu Godeniul etapa trecuta , a urmat un meci bun duminica la Mihaesti dar plin de nesansa . Astfel dupa un inceput echilibrat , Lerestiul a preluat controlul jocului si a ratat cateva ocazii prin Parvu , Coman si C . Popa. Gazdele au incercat sa forteze pe contraatac si au inscris la o nesincronizare a fundailor centrali de la Leresti mingea fiind lobata peste portar 1-0. La faza urmatoare Lerestiul rateaza o uriasa ocazile cand Alex Slaninoiu suteaza de la 11m fix in portar! Pana la pauza Lerestiul cauta egalarea dar scorul ramane 1-0.
 Dupa pauza , gazdele par hotarate sa tina jocul departe de poarta dar in min 52 , un fundas al gazdelor ataca brutal cu pumnul pe C Popa si este eliminat. In 10 oameni Mihaestiul se apara si are parte de o uriasa doza de noroc , Parvu cu capul peste poarta , Alex Slaninoiu in doua randuri nu gaseste poarta ,sau sutul lui C Popa de la 7 m e scos de un fundas de pe linia portii. Pe final Mihaestiul incearca sa inscrie pe contraatac si are doua ocazii mari dar scorul ramane 1-0 si Lerestiul  nu reuseste sa plece neinvinsa de la Mihaesti!

vineri, 16 august 2013

Rezultatele primei etape + programul etapei a 2-a 18/08 ora 11

Duminica 11-august a inceput o noua editie de campionat in seria Nord a ligii a 5-a Arges. Cu scuzele de rigoare pentru intarzaiere , iata rezultatele primei etape:

 A.S. INTER. ANINOASA- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1-3( 1-2 )
A.S. PARTIZANUL VLADESTI -A.S. BEREVOIESTI =1-0( 0-0)
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. FLACARA BOTENI =4-1( 3-0)
A.S. BALILESTI-- A.S. BUGHEA DE JOS =1-4( 1-1)
 A.S. STILPENI RADESTI 2007- A.S. NEW TIMES CAMPULUNG =3-4( 2-2)
A.S. DRAGOSLAVELE-  A.S. SPORTING MIHAESTI =2-1(1-0)
 A.S. LERESTI - A.S. GODENI =4-4(2-2)
 A.S. CETATENI- A.S. REAL VLADESTI =4-1(1-1)
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. INTER. COTESTI =4-4(1-2)

Prima etapa a fost una normala cu rezultate echilibrate, goluri multe si deja cateva surprize comparativ cu editia trecuta. Astfel, Cetateniul , Schitu, Dragoslavele,Lerestiul si Godeniul , isi arata ca si in alti ani dorinta de a ataca locul 1.
 Meciurile de la Cetateni ( cu o victorie destul de categorica a gazdelorcontra campioanei en titre) si de la Leresti ( egal specataculos intre ocupantele locurilor 2-3 de anul trecut ) au tinut capul de afis al primei etape.


 Etapa secunda , programata duminica 18 august de la ora 11 , vine cu urmatorul program:

A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. INTER. COTESTI
A.S. REAL VLADESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. GODENI - A.S. CETATENI
A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. LERESTI 
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. DRAGOSLAVELE 
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. STILPENI RADESTI 2007
A.S. FLACARA BOTENI - A.S. BALILESTI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. PARTIZANUL VLADESTI

3 meciuri tin capul de afis in aceasta a doua etapa , lucru ce face extrem de interesant acest inceput de campionat, meciul de la  Godeni , de la Mihaesti si de la Campulung unde New Times , e mai mereu o echipa incomoda. Nu trebuie ignorat nici meciul de la Berevoiesti unde anul trecut cele doua echipe au avut jocuri extrem de spectaculoase., Bine ca a mai plouat putin in aceste zilesi vremea s-a racorit iar terenurile nu mai sunt
atat de uscate!
 Bafta multa tuturor

joi, 1 august 2013

Primul amical + Editia 2013-2014

Programat miercuri seara , primul amical al Lerestiului in noul sezon , a fost unul reusit din punct de vedere al jocului si unul nereusit din cel al scorului.
 Jocul contra celor de la CSS Campulung a insemnat o infrangere seaca scor 3-0 contra unei echipe ce mie personal mi-a placut.
 Lerestiul a jucat economic , intr-o noua formula inedita , cu 2 jucatori noi in lot dar si cu alti 4-5 titulari absenti si a ratat cateva ocazii importante prin Cristi Popa si Alex Popescu, in timp ce CSS-ul a profitat de golurile mari din apararea Lerestiului si a inscris 2 goluri in prima repriza si unul pe final, ratand alte cateva ocazii de a inscrie.
 Pentru Leresti acesta este un punct de plecare pentrru noul sezon , sezon ce inca nu si-a ales data de start , fie 11 fie 18 august , prima etapa fiind pregatita dupa urmatorul program:

A.S. INTER. ANINOASA - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. BEREVOIESTI
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. FLACARA BOTENI
A.S. BALILESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. STALPENI RADESTI 2007 - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. LERESTI - A.S. GODENI 
 A.S. CETATENI - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. INTER. COTESTI

Daca tragerea la sorti va ramane aceasta , prima etapa debuteaza cu doua derby-uri cel de la Leresti dintre ocupantele locurilor 2-3 din sezonul trecut si cel de la Cetateni dintre AS Cetateni si castigatoarea de anul trecut Real Vladesti.
  Altfel liga a a5-a Nord aduce o noua echipa , sosita din liga a 4-a AS Stalpeni Radesti in locul celor de la Vulturul Vulturesti.

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!