Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 29 septembrie 2013

Rezultatele etapei a 8-a

Etapa a 8-a s-a desfasurat pe o ploaie mocaneasca de toamna , dara sta nu a impiedicat la marcarea multor goluri. Iata rezultatele
:A.S. CIMENTUL VALEA MARE--SPORTING MIHAESTI =1-1( 0-0)
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG -- A.S. GODENI =2-3(0-1)
 A.S. BUGHEA DE JOS--A.S. REAL VLADESTI =1-2(1-2)
 A.S. FLACARA BOTENI --A.S. INTER. COTESTI =2-3(2-1)
 A.S. BEREVOIESTI --A.S. PETROLUL HIRTIESTI =8-2(4-0)
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. CETATENI=0-6( 0-2)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI --A.S. LEREST=4-3( 2-1)
A.S. SCHITU GOLESTI --A.S. DRAGOSLAVELE=1-3(1-1)
A.S. BALILESTI -- A.S. STILPENI RADESTI=2-3(2-2)

 Victorii la limita a principalelor favorite la titlu , exceptand scorul etapei de la Berevoiesti
 Trecand direct la subiect , La Vadesti Lerestiul a inceput curajos meciul si a inscris in minutul 10 prin Marica , dupa un corner executat de Boata. lerestiul controleaza jocul si mai inscrie prin Andrei dar golul este anulat pentru fault in atac. Imediat gazdele inscriu la randul lor dupa un corner la o ezitare a portarului 1-1. Nu trece nici un minut si la o iesire gresita la ofside a aparatorilor leresteni gazdele inscriu cu un sut plasat de la 12m: 2-1.
 Lerestiul acuza socul celor doua goluri primite si permite gazdelor sa mai rateze cateva ocazii mari.
 Dupa pauza oaspetii ies in ataca si sunt prinsi pe contraatac in dese randuri , golul 3 al gazdelor venind rapid :3-1. Lerestiul pica fizic dar chiar si asa rateaza trei mari oportunitati prin Boata , BO si  Alex Popescu. Dupa doua trei ocazii ratate pe contraatac Partizanul inscrie si de 4-1 in min 80. Un sor prea mare dupa aspectul jocului , corecttat de Leresti rapid , supa bara lui Alex Popescu , in prelungiri ,in numai 3 minute, Lerestiul inscriind de doua ori prin Cata Parvu si Alex Popescu 4-3. Ultimul minut aduce Lerestiul cu tot efectivul in jumatatea gazdelor , dar prea tarziu!
    Victorie a gazdelor dupa un meci extrem de disputat cu ocazii numeroase , goluri multe dar si mult fair play de ambele parti.
 Lerestiul sufera in lipsa unui lot omogen , deplasand la Vladesti o echipa fara rezerve , improvizata cu 2 accidentati!

duminică, 22 septembrie 2013

REZULTATELE ETAPEI A 7-A

Duminica plina de fotbal in etapa a 7-a a ligii a 5-a. Scoruri relativ asteptate fara mari surprize, dar iata rezultatele:
 A.S. BALILESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =4-4( 3-2)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. SCHITU GOLESTI =8-1( 1-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-1(2-1)
 A.S. LERESTI -- A.S. INTER. ANINOASA =6-3( 1-2) 
A.S. CETATENI -- A.S. BEREVOIESTI=0-1( 0-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI-- A.S. FLACARA BOTENI =2-3(0-1)
 A.S. INTER. COTESTI--A.S. BUGHEA DE JOS =2-2(1-1)
A.S. REAL VLADESTI--  A.S. NEW TIMES CAMPULUNG =5-2(1-0)
A.S. GODENI-- A.S. SPORTING MIHAESTI =3-3( 1-1)

 Las pentru cei implicati in celelate jocuri ( Romel , Gladiator, koko ) sa faca rezumatul jocului si ma voi referi la Leresti. Un meci asa cum ma asteptam greu , avand in vedere ca Lerestiul nu mai are aceeasi echipa ca in sezoanele trecute , lipsa unui lot omogen facandu-se simtita meci de meci.
 Lerestiul incepe in atac si inscrie destul de repede prin Badu dupa o centrare a lui Andrei si la 1-0 jocul curgea normal in favoare a gazdelor. Aninoasa nu se sperie si pune in pericol poarta gazdelor in doua randuri prin doua suturi lejere de la 10 m prinse fara probleme de portar . In nota jocurilor din ultimul timp Lerestiul e extrem de superficiala in atac si rateaza 2 mari ocazii prin Nica si Vasi Slaninoiu. Oaspetii egaleaza printr-un sut de senzatie al fundasului stanga de la Aninoasa  de la 6m sub bara 1-1. Gazdele acuza golul primit si Aninoasa trece in avantaj printr-un sut exceptional al aceluias fundas srtanga in vinclu 1-2. Pauza pare un sfetnic bun pentru Leresti , golul lui Nica de 2-2 aducand mai mukta liniste pe teren. Surprinzator apararea gazelor gafeaza din nou , acelasi fundas stanga facand jocul vietii , prin golul nr 3 , lob pe langa portar 2-3. Lerestiul joaca slab, dar chiar si asa rateaza mult prin Badu , Alex Popescu sau Andrei. Se face pana la urma 3-3 sutul lui Alex Poepescu trecand pe sub portarul oaspetilor, Gazdele ataca furibund dar pe contraatac , Aninoasa beneficiaza de un penalty cu 10 minute inainte de final , moment de cotitura a jicului , lovitura fiind respisa de portar. Cu mai multa speranta Lerestiul forteaza si trece in avantaj prin Alex Popescu , 4-3 din penalty dupa un hent in careu. In prelungiri se mai inscriu doua goluri prin Andrei5-3 si Vasi Slaninoiu 6-3, o victorie prea severa dupa aspectul jocului dar meritata.
 Un joc chinuit al Lerestiul , echipa ce inca sufera si care se pare ca traverseaza un sezon de tranzitie

vineri, 20 septembrie 2013

Programul etapei a 7-a

Etapa a 7-a aduce meciuri intersante dintre care capul de afis cred eu , este jocul de la Godeni , dar extrem de interesante sunt jocurile de la Cetateni si Real Vladesti. In celelalte meciuri , rezultatele par a fi departe de a fi decise, Balilestiul are prima sansa cu Valea Mare , Radestiul se poate incurca cu greu de Schitu, Dragoslavele cauta sa indrepte ultimele rezultate cu Partizanul ,Harteistiul are derby local  cu Boteniul , Cotestiul pare a fi favorita cu Bughea .ambitii mai mari
 Lerestiul are surprinzator un meci greu cu mai bine clasata Aninoasa !
Desi pare amuzant , lucrurile par schimbate in aceasta noua editie de campionat , echipele "mici' revenind la ambitii mari! Astfel , Lerestiul trebuie sa trateze fiecare joc ca pe un derby , in situatia lotului actual , performanta urmand sa apara numai dupa munca fiecarui jucator , cu seriozitate si umilinta, lasand la o parte aerele de superioritate vis a vis de echipe ca si Boteni , Aninoasa , Hartiesti sau altele!


A.S. BALILESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.S. STILPENI RADESTI 2007 - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. LERESTI - A.S. INTER. ANINOASA 
A.S. CETATENI - A.S. BEREVOIESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. BUGHEA DE JOS 
 A.S. REAL VLADESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
A.S. GODENI - A.S. SPORTING MIHAESTI

duminică, 15 septembrie 2013

Rezultatele etapei a 6-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE --A.S. GODENI=0-4(0-1)
A.S. SPORTING MIHAESTI-- A.S. REAL VLADESTI =2-0( 1-0)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG--  A.S. INTER. COTESTI =3-2( 2-1)
 A.S. BUGHEA DE JOS -- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =3-1(1-1)
A.S. FLACARA BOTENI --A.S. CETATENI =3-2( 1-0)
A.S. BEREVOIESTI--A.S. LERESTI=5-2( 2-1)
 A.S. INTER. ANINOASA --A.S. DRAGOSLAVELE =3-2(3-2 )
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. STILPENI RADESTI=1-5(1-2)
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. BALILESTI =4-2( 2-2)

 Etapa cu rezultate interesante , schimbare de lider si goluri multe.
 Valea mare este deja la al 3-lea meci fara gol marcat si totusi se afla la mijlocul clasamentului, in schimb Godeniul trece pe locul 2 gratie rezultatelor.
 Mihaestiul , asa cum preconizam , au puterea sa invinga pe oricine acasa si o face contra liderului cu un 2-0 sec!
 New times castiga la limita acasa , iar Bughea se impune dupa pauza. Boteniul continua surprizele si chiar daca cu jumate de echipa "pe fals " ca si la Leresti , invinge pe Cetateni!
Aninoasa surprinde si castiga cu Dragoslavele , o alta echipa ce cauta sa se regaseasca dupa Cetateni si Leresti.
 Radestiul face scor la Partizanul si trece pe locul 1.
 Schitu castiga cu Balilesti un scor normal dealtfel.
  La Berevoiesti , meci greu pentru ambele echipe. Lerestiul nevoita sa isi bage si antrenorul in teren din lipsa de efectiv, abordeaza meciul curajos si se instaleaza in terenul gazdelor. Contrar jocului , gazdele inscriu in min 7 cand la o ezitare a fundasului Lerestiul , atacntul suteaza pe coltul lung fara sanse pentru portar 1-0.
 Lerestiul reintra in joc si joaca departe de poarta reusind sa egaleze prin Nica cu un gol superb de la 10m 1-1!
 Gazdele au doua ocazii bune de a inscrie dar mai aproape de gol e tot Lerestiul care nu beneficiaza de un penalty la un hent in careu clar al agzdelor. Cu 2 minute inainte de pauza , berevoiestiul inscrie din nou la o eroare de marcaj a fundasilor Lerestiului, 2-1!
 Repriza a doua incepe din nou cu Lerestiul cautand egalarea si sunt foarte aproape de a inscrie prin acelasi Nica care suteaza in portar dupa o faza superba de atac. La 5 minute dupa aceasta faza , Berevoiestiul inscrie pe contraatac , la o faza in care a fost si hent si ofside , nesanctionate de arbitrii.
 Lerestiul se avanta in atac si sunt prinsi des pe contraatac , asa cum vine si golul 4 al gazdelor. Se face 4-2 prin Alex Popescu din penalty , la un  fault tot asupra lui , dar se termina 5-2 cand din nou pe contraatac Berevoiestiul inscrie. Un 5-2 nedrept dupa evolutia jocului , o noua infrangere pentru Leresti , care traverseaza cea mai nefasta perioada din istoria recenta , dar un plus pentru atitudine si joc. Mai departe urmeaza un program mai lejer si speram ca lerestiul sa revina pe primele locuri acolo unde se simte bine!

joi, 12 septembrie 2013

Programul etapei a 6-a/duminica 15-09

A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. GODENI
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. INTER. COTESTI
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. CETATENI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. LERESTI 
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. DRAGOSLAVELE
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. BALILESTI

 Jocuri extrem de interesante in aceasta etapa a 6-a!
 Valea Mare are sansa de demonstra ca cele 10 goluri primite in ultime doua etape nu au fost decat un accident, in timp ce Godeniul nu poate calca gresit daca vrea sa tina aproape de lider.
 Mihaestiul poate produce surpriza , cu conditia sa faca un meci bun asa cum a facut-o in ultimele etape.
 New Times a calcat gresit etapa trecuta asa ca este favorita pe teren propriu cu Cotestiul!
  Cetateniul nu are meci usor la Boteni , dupa ce a patit Lerestiul etapa trecuta!
 Dragoslavele trebuie sa recupereze cele 3 puncte pierdute cu Berevoiesti acasa, in deplasarea de la Aninoasa.
 Partizanul Vladesti - AS Radesti este un joc  extrem de echilibrat cu un usor plus pentru gazde.
 Schitu este favorita in meciul cu Balilesti.
 La Berevoiesti , gazdele sunt clar favorite dupa ultimele rezultate si locurile din clasament , insa atentie la Leresti , ar putea sa faca o surpriza!!!

duminică, 8 septembrie 2013

Rezultatele etapei a 5-a

Etapa a 5-a a inregistrat poate cea mai mare surpriza a ultimilor ani , iar asta nu s-a intamplat in fruntea clasamentului. Pana una alta iata rezultatele:

A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =5-0(1-0)
A.S. BALILESTI--  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-2( 4-1)
 A.S. STILPENI RADESTI -- A.S. INTER. ANINOASA =7-1(4-1)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BEREVOIESTI =0-2(0-1)
A.S. LERESTI --A.S. FLACARA BOTENI=2-3( 1-3)
 A.S. CETATENI -- A.S. BUGHEA DE JOS =5-2(3-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG 5-2( 2-2)
 A.S. INTER. COTESTI --A.S. SPORTING MIHAESTI =0-0(0-0)
A.S. REAL VLADESTI-- A.S. GODENI =3-1(1-0)

 Schitu face scor cu fostul lider , Valea Mare , si se pare ca minunea nu a tinut decat 3 etape din pacate.
Balilestiul invinge pe Prtizanul intr-un mic derby al vecinelor de comuna.
Radestiul face scorul etapei acasa cu Aninoasa , pe  cand Dragoslavele pierde oarecum surpinzator acasa cu Berevoiesti.
cetateniul invinge pe Bughea , in timp ce Cotestiul nu trece de Mihaesti in singurul egal al etapei.
 Derby-ul etapei e castigat de gazde , 3-1 cu Godeni si deja Real Vladesti e candidata la titlu!
 Surprizele apar din partea ultimelor doua clasate , la Hartiesti , gazdele inving pe cei de la New Times, in timp ce , pentru prima dat in  istorie , Boteniul invinge la Leresti , creeind dupa arerea mea surpriza campionatului! O surpriza doar dupa calculul hartiei , pe teren , oaspetii castigand meritat , dupa un joc tactic foarte bun dar si cu putina sansa de partea lor.
 Lerestiul a tratat jocul de sus , desi nu avea nici macar o rezerva valida!
 nici nu ainceput jocul bine ca la o ezitare a aparari gazda , atacantul celor de la boteni , paseaza mingea peste portar si era deja 0-1 in min 2.
 Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat Lerestiul tarteaza superficial jocul si la urmatoarea faza de atac , o alata eroare a fundasilor centrali si mingea sutata de la 11 m de atacantul oaspetilor se duce sub bara 0-2 in min 10!
 Cu 80 de minute ramase Lerestiul incepe cursa dupa gol , dar ratarile din pozitii ideale prin Nica ( bara de la 2 m), Marica ( bara-bara la o lovitura de cap ) sau Alex Popescu ( sut pe langa) nu fac altceva decat sa sporeasca nesiguranta in randul gazdelor. Chiar si asa Lerestiul reduce din diferenta prin Alex Popescu cu un gol norocos de la 3m 1-2 in min 38. Lerestiul forteaza dara in prelungiri din nou oaspetii speculeaza o eroare in defensiva Lerestiului si duce scorul la 1-3.
 Ca intr-un cosmar , Lerestiul inceraca sa revina dupa pauza , dar tot oaspetii sunt periculosi , speculand lipsa de atitudine a  mijlocasilor gazda. Jocul capata o uzura anormala si fara a avea ocazii mari , Lerestiul reduce din handicap prin Andrei dupa o centrare a lui Radu 2-3 in min 76.
 Din pacate nici cele 5 minute de prelungiri nu sunt suficiente pentru lipsa de determinare a gazdelor si Boteniul castiga meciul, unul istoric , poate singura victorie din acest sezon dar pe deplin meritata.
 Lerestiul traverseaza o perioada extrem de nefasta , sezonul nuntilor , lipsa titularilor , atitudinea jucatorilor , ducand la rezulatele existente.
 Urmeaza un meci greu la Berevoiesti , unde de departe gazdele sunt favorite.

joi, 5 septembrie 2013

programul etapei a 5-a , duminica 8-09

A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.S. BALILESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. STILPENI RADESTI  - A.S. INTER. ANINOASA
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. BEREVOIESTI
 A.S. LERESTI - A.S. FLACARA BOTENI 
A.S. CETATENI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. REAL VLADESTI - A.S. GODENI

Etapa a 5-a aduce si derby-ul acestui tur , dintre Real Vladesti si AS Godeni. Departe de a lamuri ceva in necunoscutele acestei editii de campionat , acest derby este hotarator in economia viitoare a clasamentului, echilibrat si interesant!
Un alt meci extrem de interesant este cel dintre Dragoslavele si Valea Mare ca si cel de la Schitu unde Valea Mare poate arat ca duminica a fost doar un accident.
 In rest meciuri echilibrate din zona de mijloc a clasamentului cu plus pentru echipele favorite conform calcului hartiei.
    Bafta multa tuturor!

duminică, 1 septembrie 2013

Rezultatele etapei a 4-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. REAL VLADESTI=0-5( 0-2 )
 A.S. GODENI-- A.S. INTER. COTESTI =5-3( 3-1)
A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =5-0( 3-0)
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG -- A.S. CETATENI =1-1( 1-0)
 A.S. BUGHEA DE JOS--  A.S. LERESTI =2-3(0-1) 
 A.S. FLACARA BOTENI -- A.S. DRAGOSLAVELE =0-5(0-3)
 A.S. BEREVOIESTI -- A.S. STILPENI RADESTI=1-1(1-1)
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. BALILESTI =6-3( 3-1)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI -- A.S. SCHITU GOLESTI =5-2( 2-1)

Rezultate normale in aceasta etapa a 4-a, Valea Mare nu trece testul si pierde la scor acasa cu Real.
Godeniul trece de Cotesti si devine lider.
Mihaestiul face scor cu Hartiestiul si ataca primele locuri.
La Campulung , New Times remizeaza cu Cetateni.
Boteniul pierde la scor acasa cu Dragoslavele, iar Berevoiestiul pierde doua puncte acsa contra celor de la Radesti.
 Aninoasa castiga la scor cu Balilesti acasa, la fel cum o face si Partizanul contra celor de la Schitu.

 La Bughea , derby de traditie nu din prisma clasamentului , ci al ambitiilor legate de cele doua comune.
 Lerestiul cu efectiv limitat , nu a incropit decat 11 jucatori si ca de obicei intr-o formula inedita a atacat jocul de la Bughea catre cele 3 puncte.


 Incepand in atac , Lerestiul tine mingea departe de poarta si prin min 12 la o incursiune a lui Parvu in careu , acesta este faultat , iar penalty-ul este transformat cu siguranta de Alex Popescu. 0-1.
 Bughea incearca sa revina dar atucurile sunt sterile si se lovesc de o defensiva solida a Lerestiului. mai mult la un fault sufeit de portarul gazdelor , acesta are o iesire necontrolata la adresa arbitrului si primeste meritat cartonasul rosu lasandu-si echipa in 10 jucatori.
  Dupa pauza Bughea intra decisa in teren si la o minge balbaita de fundasi Lerestiului in careu , inscrie pritr-un sut sec de la 7 m printre picioarele fundasilor.1-1.
 Lerestiul reintra in joc  si incrie prin Andrei care finalizeaza o cursa de peste 60m. 1-2. Dupa 70 min Lerestiul reuseste sa se desprinda prin acelasi Andrei care duce scorul 1-3. Bughea nu renunta si la o alta balbaiala in careu minge atinge mana unui fundas al Lerestiului si penalty-ul e transformat sigur de gazde 3-2.
 Pana pe final Lerestiul mai rateaza doua ocazii mari , iar gazdele au fortat egalarea dar scorul final ramane 3-2 pentru Leresti ,o victorie meritata si primele 3 puncte pentru oaspeti.

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!