Campionat 2016-2017

Translate

joi, 28 noiembrie 2013

Programul ultimei etape a turului

    Ultima etapa a turului vine in zi de sarbatoare , pe o vreme rece , de iarma , asa cum o arata data din calendar.
  Desi pe final , turul aduce si derby-ul campionatului , jocul dintre locul 1 si 2 ce poate stabili campioana de toamna. Iata programul :

A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
A.S. INTER. COTESTI - A.S. CETATENI
 A.S. REAL VLADESTI - A.S. LERESTI 
A.S. GODENI - A.S. DRAGOSLAVELE 
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. BALILESTI
A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. FLACARA BOTENI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. INTER. ANINOASA

Alte doau meciuri interesante cu  implicatii in prima parte a clasamentului sunt cele de la Mihaesti si Vladesti.
 La Mihaesti doua vecine de clasament cauta sa nu piarda contactul cu primele locuri , iar la Vladesti , misiunea gazdelor pare usoara , dar Lerestiul cauta sa gaseasca prima victorie pe terenul celor de la Real Vladesti si sa incheie turul cu o serie meritata de 5 victorii care ar mai sterge inceputul extrem de nefast al campionatului.
   Restul jocurilor sunt destul de clare ca si rezultata dar surprize pot aparea si aici ,a refer la Cotesti Si Hartiesti , unde gazdele pot castiga.
  Bafta multa tuturor !

                                           
LA MULTI ANI ROMANIA!!

duminică, 24 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 16-a

Penultima etapa a turului a adus rezultate interesante dupa cum urmeaza:

 A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. BEREVOIESTI =2-1( 1-1) 
 A.S. INTER. ANINOASA --A.S. FLACARA BOTENI =1-2( 0-1) 
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI -- A.S. BUGHEA DE JOS =2-2(0-0) 
A.S. SCHITU GOLESTI--  A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=2-4(0-1)
A.S. BALILESTI-- A.S. SPORTING MIHAESTI =2-3(2-1) 
 A.S. STILPENI RADESTI -- A.S. GODENI =2-2( 1-0) 
 A.S. DRAGOSLAVELE--A.S. REAL VLADESTI =4-2(0-2) 
A.S. LERESTI -- A.S. INTER. COTESTI =3-0(0-0) 
 A.S. CETATENI -- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =6-0(2-0)

Toate partidele au fost echilibrate pana la pauza , repriza a doua insemnand in jocurile de la Stalpeni si Dragoslavele , reveniri surprinzatoare, La Dragoslavele gazdele au facut o repriza secunda de vis , revenind de la 0-2 si castigand partida , la fel cum liderul s-a trezit la 0-2 la Radesti si a revenit egaland pana la final, Mihaestiul a revenit la randul lor in repriza secunda castigand la Balilesti in rest rezultate normale de clasament.
  la Valea Mare , Berevoiestiul  arata scaderea de forma , mai ales ca au pierdut si contestatia de etapa trecuta , o noua contestatie venind si la acest joc , de urmarit rezultatul final.

  La Leresti , Inter Cotesti a facut o figura frumoasa , reusind in prima repriza sa tina jocul departe de propria poarta si sa puna in pericol poarta gazdelor , desi cele mai mari ocazii le-a avut Lerestiul, prin Badu si Mos cu capul in transversala.
  Repriza secunda debuteaza cu cea mai mare ocazie a oaspetilor , atacantul lor sutand in bara pe langa portar de la 12m. Jocul se intoarece si Lerestiul inscrie printr-un autogol norocos , la o minge centrata de Slaninoiu 1-0.  Descatusate , gazdele ataca si maresc avantajul prin Badu , in vinclu din apropierea portii , 2-0 si oaspetii pierd total controlul jocului , golul 3 , marcat de acelasi Badu pe langa portar la coltul lung , venind normal dupa aspectul jocului.. Lerestiul mai rateaza 3-4 oportunitati pana la final si termina meciul in atac, 
  Un joc bun in partea secunda si o serie buna de victorii care ridica moralul  pe final de tur si creste regretul ca s-au pierdut puncte importante in meciuri usoare.

marți, 19 noiembrie 2013

Programul etapei a 16-a----24-11-2013 11:00

 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. BEREVOIESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. BALILESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. STILPENI RADESTI - A.S. GODENI
 A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. REAL VLADESTI
A.S. LERESTI - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. CETATENI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI

Penultima etapa a turului aduce meciuri destul de tari , cel putin patru meciuri fiind echilibrate si avand implicatii in partea superioara a clasamentului. 
  Astfel meciurile de la Valea mare  si  Schitu sunt importante pentru locurile 4-8 iar cele de la Radesti si Dragoslavele pot schimba configuratia primelor 3 locuri.
 In rest jocuri de clasament in partea inferioara ,poate doar meciul de Balilesti sa trezeasca oarece orgolii.
  Bafta multa tuturor!

P.S. Postarea este editata inaintea returului Romania -Grecia , cu speranata ca Romania se va califica , dar cu certitudinea ca nu are antrenor si jucatorii potriviti pentru acest lucru!

duminică, 17 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 15-a


A.S. CETATENI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1-0(1-0)
A.S. PETROLUL HIRTIESTI-- A.S. LERESTI =0-4(0-2) 
 A.S. INTER. COTESTI -- A.S. DRAGOSLAVELE =0-4( 0-0)
A.S. REAL VLADESTI -- A.S. STILPENI RADESTI=3-1( 1-1)
A.S. GODENI --A.S. BALILESTI =6-0( 2-0)
A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. SCHITU GOLESTI =3-0(0-0)
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =4-1(2-1)
A.S. BUGHEA DE JOS-- A.S. INTER. ANINOASA =2-1(2-0 )
 A.S. FLACARA BOTENI-- A.S. BEREVOIESTI =3-2( 0-1)

Etapa lejera pentru toate echipele, mai putin pentru Berevoiesti care a pierdut surprinzator la Boteni ( daca cumva nu au facut contestatie). In derby-ul etapei , Real Vladesti a castigat acasa cu 3-1contra celor de la Stalpeni, in rest victorii clare ale favoritelor.

    La Hartiesti , Lerestiul s- prezentat ca o echipa frumoasa , cu un lot complet dar si cu un numar mare de suporteri , aceeasi oameni minunati care insotesc echipa de cate ori au posibilitatea!
   Oaspetii  au inceput precaut jocul , fara a lasa gazdele sa se apropie prea mult de poarta. Prin minutul 15, Lerestiul deschide scorul prin Mache , sut pe langa portar 0-1. Gazdele ataca dar fara a pune in pericol poarta Lerestiului , care inscrie din nou in min 25 prin Mos , la o faza creata de el , sut in plasa de la 15m 0-2. Hartiestiul are doua ocazii mari in 5 minute , sut in transversala de la 12m si sut in portar de la 5m, apoi jocul se linisteste, poate doar golul cu capul al lui Alex Popescu anulat pentru ofside fiind mai interesant.
 Gazdele au avut mari emotii deoarece primele doua mingi s-au spart , jocul continuand cu o minge destul de uzata dar care a rezistat pana la final.
  Dupa pauza , pe teren a contat doar Lerestiul , care a inscris prin Badu 0-3, si care a rata ocazii uriase prin Mache , Badu sau Cata Parvu. In prelungiri Mache inchide tabela 0-4 cu un sut de la 40 m peste portar.
 Rezultat meritat pentru Leresti , care leaga in sfarsit 3 victorii , si se simte faptul ca lotul este complet , avand in vedere ca am putut prezentat 5 rezerve.
  Multumim suporterilor pentru increderea si suportul pe care ni-l acorda in fiecare duminica!

miercuri, 13 noiembrie 2013

Etapa a 15-a / 17-11-2013 0ra 11.oo , Program

A.S. CETATENI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. LERESTI 
A.S. INTER. COTESTI - A.S. DRAGOSLAVELE
 A.S. REAL VLADESTI - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. GODENI - A.S. BALILESTI
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. INTER. ANINOASA
A.S. FLACARA BOTENI - A.S. BEREVOIESTI

Prima etapa de toamna ca si vreme vine la mijlocul lui noiembrie si aduce meciuri destul de normale , cele mai echilibrate fiind cel de la Vladesti si poate cel de la Cetateni . In rest jocuri in care favoritele par a isi adjudeca victoria , dar sa nu uitam ca nimeni nu e castigator de inainte .
Lerestiul pare a avea un meci mai usor , desi Hartiestiul a aratat ca se preda extrem de greu pe teren propriu. Faptul ca lotul Lerestiului este in sfarsit aproape complet , se vede in ultimele doua rezultate si speram ca duminica sa legam a 3-a victorie consecutiva , atacand pe final de retur , intrarea in primele 7-8 echipe si , un plus de moral pentru retur.

Bafta multa tuturor!!
 Pronosticul meu: 1-2-2-1-1-1-1-1-2

duminică, 10 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 14-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE-- A.S. FLACARA BOTENI =5-1( 2-1)
A.S. BEREVOIESTI -- A.S. BUGHEA DE JOS =4-0(3-0 )
 A.S. INTER. ANINOASA--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-3(0-1)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. SPORTING MIHAESTI = 0-0
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. GODENI =0-4(0-4)
A.S. BALILESTI--  A.S. REAL VLADESTI =1-2(0-1)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. INTER. COTESTI =4-0( 1-0)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI=5-2(1-1)
A.S. LERESTI -- A.S. CETATENI =6-1(1-0)
Jocuri fara mari probleme in fata , rezultate asteptate, poate egalul Mihaestiului si victoria Lerestiului la scor sa surprinda!
La Leresti , duminica superba de noiembrie cu temperaturi de vara tarzie si lume destula la un meci clasic pentru zona Nord , intre Leresti si Cetateni.
 Cum ambele echipe se afla intr-o perioada mai putin fasta , se astepta un joc echilibrat si asa a si fost la inceputul lui. Lerestiul a preluat controlul jocului si a atacat poarta adversa fara a avea ocazii mari.
Primul gol a picat prin minutul 16 cand la o lovitura libera din lateral de la 25m, Alex Popescu a sutat direct pe poarta , mingea cazuta in fata portarului intrand in plasa. 1-0. Oaspetii incearca sa revina si devin mai periculosi fara ocazii clare , dar Lerestiul tine jocul departe de poarta si intra la pauzain avantaj.
Repriza a doua , Cetateniul parca se rupe dupa golul superb inscris de Alex Slaninoiu sut langa bara la seminaltime de la 22m, fara sanse pentru portarul advers. in min 60.Imediat vine si golul 3 , inscris de Cata parvu din apropiere 3-0. Lerestiul plimba mingea si invita oaspetii la joc , acestia reusind sa inscrie prin Liviu la o ezitare a portarului si fundasilor gazda 3-1. Trezita parca din somn , Lerestiul apasa pe acceleratie si mai inscrie de 3 ori prin Alex Popescu ( la o minge scapata in fata de portar)4-1 , Alex Badu  sut de la 11 m langa bara 5-1 si acelasi Alex Badu in ultimul minut din apropiere  6-1.
Victorie fara dubii a Lerestiului dupa cel mai bun meci din acest sezon , contra unei formatii legate dar parca prea apatica in aceasta duminica. Un meci frumos , fara faulturi sau accidentari , un arbitraj elegant si o duminica frumoasa pe terenul Parc din Leresti!




miercuri, 6 noiembrie 2013

Programul etapei a 14-a, duminica 10-XI-2013

Incet ,incet , turul acestei editii de campionat se apropie de final. Etapa a 14, a , a doua din luna noiembrie, se desfasoara dupa urmatorul program:


A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. BEREVOIESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. GODENI
A.S. BALILESTI - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. STILPENI RADESTI  - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. LERESTI - A.S. CETATENI

Meciuri interesante ,primele 5 echipe par a nu avea probleme , o etapa destul de lejera pentru ele, meci greu cred eu pentru Real Vladesti la Balilesti , stiuta fiind rivalitatea dintre cele doua echipe, la fel cum Schitu poate creea oarece probleme celor din Godeni, Dragosla

vele si Berevoiestiul au meciuri usoare .

 Cel mai echilibrat meci este cel de la Leresti , unde doua foste castigatoare ale ligii nord, se intalnesc intr-un clasic al ambitiilor dar si a respectului reciproc. Un meci interesant si sunt convins un spectacol agreabil pentru spectatori.
      Bafta multa tuturor!

duminică, 3 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 13-a

Duminica frumoasa de toamna tarzie , poate ultima din acest sezon , si meciuri interesante in etapa a 13-a a ligii a V-a Nord.
 Iata rezultatele:
A.S. LERESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1-0(1-0) 
A.S. CETATENI-- A.S. DRAGOSLAVELE=1-2( 1-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. STILPENI RADESTI =3-5(0-1)
 A.S. INTER. COTESTI -- A.S. BALILESTI =2-1(1-1)
A.S. REAL VLADESTI-- A.S. SCHITU GOLESTI =5-0(2-0)
A.S. GODENI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =4-1( 2-1)
 A.S. SPORTING MIHAESTI --- A.S. INTER. ANINOASA=6-4(1-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG --- A.S. BEREVOIESTI =0-2(0-1)
A.S. BUGHEA DE JOS --A.S. FLACARA BOTENI =3-0( 1-0)

Toate echipele din fata s-au impus in aceasta etapa , marind diferenta de puncte fata de urmaritoare, primele patru echipe fiind despartite de doar 3 puncte.

 La Leresti , lume multa , si un fotbal decent intre doua echipe rivale de multi ani.
 Gazdele in foame mare de puncte a inceput in atac  si a ratat o mare ocazie la bara lui Parvu din minutul 10. Oaspetii au si ei o tresarire si suteaza periculos spre poarta in minultul 14 , acesta fiind singurul sut pe spatiul portii.
 Lerestiul inscrie prin Mache in minutul 17 cu un sut de la 12 m , bara gol. Gazdele controleaza jocul si domina fara mari ocazii.
 Dupa pauza Valea Mare iese la joc si controleaza jumatatea terenului fara a fi periculoasa pentru poarta gazdelor, Lerestiul ratand cateva mari ocazii la suturile lui Parvu , Mos si la bara lui Mache. Meciul se termina cu oaspetii alergand dupa golul egalizator , dar fara mari sanse de a inscrie.
 Un joc placut , fair play si o victorie meritata a Lerestiului.



vineri, 1 noiembrie 2013

Etapa a 13-a , program

Etapa a 13-a se desfasoara duminica 3 Noiembrie de la ora 11.00 dupa urmatorul program:


A.S. LERESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE 
A.S. CETATENI - A.S. DRAGOSLAVELE
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. INTER. COTESTI - A.S. BALILESTI
A.S. REAL VLADESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. GODENI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. BEREVOIESTI
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. FLACARA BOTENI


Meciuri interesante la Leresti , Cetateni ,  Vladesti, Campulung  chiar si Godeni, de altfel o etapa destul de echilibrata. Bafta multa tuturor!

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!