Campionat 2016-2017

Translate

luni, 23 decembrie 2013

Merry Christmas!

 Tuturor celor angrenati in Liga a 5-a Nord Arges la fotbal , jucatori , antrenori , suporteri, conducatori , arbitrii , observatori , admiratori , prietene , neveste , copii, va doresc un sincer :

                              Craciun Fericit !


  Sa aveti sarbatori de iarna minunate ,sanatate, pace in suflete si un nou an 2014 excelent!
             La Multi Ani!

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Goleadorii

Nu am facut o statistica in anii trecuti , dar parca niciodata nu am avut un tur asa de profilic cand vine vorba de goluri. In fiecare etapa s-au inscris goluri multe , pofta uriasa de gol , ce demonstreaza ca nimeni nu se mai limiteaza la un scor nul si toata lumea vrea victoria. Atacantii par in forma , iar apararile au de suferit comparativ cu anii trecuti.
 Asa cum spuneam aceasta editie de campionat este si cea mai echilibrata , de unde si batalia golgheterilor acolo in fata este de urmarit. Cum , din pacate , monitorizarea golurilor este totusi subiectiva si tine de ceea ce scrie arbitrul in foaie , pot fi erori vis avis de numarul real de goluri ai fiecarui jucator , dar cum nu putem verifica , luam de bun clasamentul facut de AJF!

 1. POPESCU NICOLAE (A.S. STILPENI RADESTI 2007) 23
2. BODEA FLORIN MIHAI (A.S. NEW TIMES CAMPULUNG) 20
3. PATRASCU ROMULUS VALENTIN (A.S. GODENI) 19
4. TATULESCU CLAUDIU NICUSOR (A.S. REAL VLADESTI) 16
5. DRAGAN ALEXANDRU BOGDAN (A.S. DRAGOSLAVELE) 15
 6. MIROIU MARIAN CRISTINEL (A.S. STILPENI RADESTI 2007) 14
7. BITA ION (A.S. SPORTING MIHAESTI) 14
8. STANCU IULIAN ALEXANDRU (A.S. PETROLUL HIRTIESTI) 13
9. TANASE CRISTIAN (A.S. GODENI) 13
10. SOARE ANDREI DANIEL (A.S. GODENI) 13
11. ANDREI ADRIAN ION (A.S. REAL VLADESTI) 12
 12. MATEI ADRIAN VASILE (A.S. BEREVOIESTI) 12
13. POPESCU ION ALEXANDRU (A.S. LERESTI) 11

Surprinde oarecum prezenta unui jucator al Stalpeniului pe primul loc , poate si a lui Bodea de la new Times, Romell e deja un invatat cu primele locuri la goluri. Alex Popescu este in tur cel mai prolific atacant al Lerestiului , si sunt convins ca in retur va depasi 11 goluri.
  Asa cum spuneam goluri multe aduce si goluri multe primite , sicum am mai avut discutia asta cu prietenul de la Cetateni , voi fi scurt, caci echipele cu cele mai putine goluri au cei ma buni portari, pana la urma golurile raman dupa ce tragi linie.
 

duminică, 15 decembrie 2013

House party

 Lerestiul a incheiat frumos acest tur de campionat cu rezultate bune in ultimele etape dar  si cu multa armonie in interiorul lotului.
   Ca de obicei, dupa incheierea unui sezon , fie el de toamna sau de primavara , AS Leresti sarbatoreste in interiorul grupului , in moduri diverse dar impreuna!
  Astfel dupa marea petrecere din vara , Bobi a ales un mod mai rustic si mai clasic , un fel de " Pomana Porcului" acasa la el , intr-o organizare proprie si fara repros.
 Am avut tuica din plin  ( fiarta si rece) la fel si vin, lemne de foc , doua tuciuri pergatite si multa bunavointa. Stransi in jurul focului am contribuit fiecare cum am putut la "gatit" desi ca "cheff" Vasi cu Marin si Bobi au avut to meritul. 
Fotbalistii
  Pe intuneric ne-am retras langa butoaiele de vin si am petrecut pana in miez de noapte !
 Multumiri Catalinei si lui Bobi pentru organizare!

Capitanii
 Sic um dupa chef merge o miscare , profitand de vremea superba , ne-am strans duminica la pranz la o miscare pe sintetic , binevenita , un clasic tinerii- batranii , castigata bieinteles spre dezamagirea tinerilor , de catre cei mai in varsta.. Poate data viitoare..... :D


Yammmy!

 Roadele toamnei!

Viitorul AS Leresti!

miercuri, 11 decembrie 2013

Jurnalismul ...o joaca dea copy/paste

Fara a ma erija intr-un "jurnalist", intretinerea acestui blog o fac din pura placere , fara a avea nici cel mai mic avantaj material , si sincer nu implica sacrificii enorme. Cateva ore de intretinere , pe care le folosesc oricum pe net , aranjarea in pagina , editarea pozelor , textul destul de sumar nu necesita mare efort mai e ceva de munca la clasament  si uite asa iese o postare. Iar bruma asta de munca este a mea , simplu, si este impartasita cu toti pe blog.
  De curand am avut surpriza sa imi regasesc cateva din postari si poze , intr-unul din ziarele locale , Evenimentul Muscelean si sincer nu m-ar fi deranjat din contra ,m- as fi bucurat ca munca mea este apreciata si impartasita catre mai multi cititori , daca jurnalistul de la evenimentul muscelean ar fi adugat la textul copiat si sursa de unde l-a preluat. In acest fel , lumea ar fi stiut ca exista chiar si pentru  " ziaristi" surse alternative de inspiratie.
    Nu-l cunosc pe Marius Gorgan , jurnalistul care si-a asumat o parte din munca mea  si pentru care primeste un salariu  si cum am mai spus , nu e nici o problema in a folosi postarile pe care le fac , doar ca am pretentia ca undeva in text sa apara si sursa de unde este preluat textul si pozele.
  Ideea este ca indiferent de caz , trebuie sa ne respectam intre noi , iar asa cum am mai spus minimele sacrificii pe care le fac in a mentine acest blog ca sursa de informatie a serie Nord a CJ Arges trebuiesc si apreciate nu numai exploatate.

 Si pentru edificare , iata link-urile :

http://lerestias.blogspot.ro/2013/11/rezultatele-etapei-14-a.html#links
http://lerestias.blogspot.ro/2013/11/rezultatele-etapei-13-a.html#links
http://www.evenimentulmuscelean.ro/index.php/sport/12981-lupta-apriga-pentru-primul-loc.html
http://www.evenimentulmuscelean.ro/index.php/sport/13007-etapa-care-nu-modifica-clasamentul.html

 Cum blogul AS Leresti a castigat locul 4 la concursul organizat de Gazeta Sporturilor in 2012 pentru cel mai bun blog sportiv al anului 2011 si fara a fi ranchiunos , il invit pe Marius sa se inspire si pe mai departe de pe blog si sa ne mentioneze si pe noi!

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Vacanta!!!

     Dupa un tur destul de lung , dar cu o vreme prielnica fotbalului , in comparatie cu alti ani, prima parte a editiei actuale de campionat s-a incheiat duminica , trimtandu-ne pe toti intr-o binemeritata vacanta.
     Deopotriva jucatori , dar mai ales sotii, prietene , au asteptata aceasta vacanta , pentru a peterece in sfarsit duminicile impreuna cu noi :).
 In acelasi timp , curand , , sarbatorile de iarna vin si ne vom bucura cu totii de magia Carciunului.
  Aceasta vacanta insa ne pune si pe noi , multi dintre jucatori intr-o oarecare dificultate , fiind obisnuiti de 17 saptamani sa ne petrecem duminicile pe terenul de fotbal. Probabil ca multi dintre noi vom reincepe curand miscarea pe terenurile sintetice , sau in salile disponibile , pentru a nu lua in greutate si pentru ca ne place!
 Ideea e ca va fi o puaza lunga de vreo 3 luni , pana la inceputul lui martie cand probabil va incepe partea a doua.
 Pana atunci pe blog , vom incerca sa gasim superlativele acestei prime parti de campionat, lucrurile mai putin bune si multe altele , toate aici pe blog.
  Prima postare miercuri , despre un copy/paste mai ceva ca  cel facut de Ponta, extrem de interesant!


duminică, 1 decembrie 2013

Rezultatele ultimei etape a turului 1-Decembrie -2013

In primul rand , " La Multi Ani " tuturor cititorilor acestui blog!

  Ultima etapa a turului , a inchis un tur senzational de campionat , cum nu am mai avut demult. Schimbari de lideri , vreo 6 de la inceputul turului , schimbari in clasament in ultima etapa , scoruri fluviu , parca ne pare rau ca se incheie...

 Iata rezultatele:

A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2-5( 1-2)
A.S. INTER. COTESTI -- A.S. CETATENI 0-0(0-0)
 A.S. REAL VLADESTI--  A.S. LERESTI =1-6( 0-2) 
 A.S. GODENI -- A.S. DRAGOSLAVELE 0-1(0-0 )
 A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. STILPENI RADESTI =4-1( 3-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG-- A.S. BALILESTI =12-1(5-0)
 A.S. BUGHEA DE JOS -- A.S. SCHITU GOLESTI =4-2(3-0)
 A.S. FLACARA BOTENI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI=5-2( 2-0)
 A.S. BEREVOIESTI --A.S. INTER. ANINOASA =7-0( 2-0)

Valea Mare castiga la Hartiesti , Cetateniul nu reuseste sa invinga la Cotesti , Mihaestiul invinge pe Stalpeni , New Times face scor cu Balilestiul (pfff cine ne-a batut pe noi........), Bughea bate acasa pe Schitu , Boteniul incheie unul din cele mai bune tururi de campionat din ultimii ani cu victorie , iar Berevoiestiul face iarasi scor cu Aninoasa.
   La Vladesti, Lerestiul cauta prima victorie contra Realului pe terenul lor. Cum etapa trecuta Real Vladesti a pierdut la Dragoslavele , dupa ce a condus la pauza cu 2-0 , Lerestiul a abordat meciul curajos mai ales ca venea dupa o serie de victorii. Ajutata si de faptul ca de la Vladesti au lipsit mai multi titulari , Lerestiul a intrat repede in meci si a marcat prin Parvu pe langa portar 0-1 si a marit avantajul prin Alex Slaninoiu la o greseala a portarului gazda 0-2. Meciul a mers intrr-un singur sens si s-a ratat mult prin Parvu , Slaninoiu si Mos.
 Dupa pauza tot oaspetii controleaza jocul si inscriu prin Badu de 2 ori 0-4, si acelasi Parvu 0-5. Gazdele reduc din handicap pe lipsa de concentrare a Lerestiului dupa un corner 1-5 dar tot oaspetii inscriu si rateaza enorm. Se termina 1-6 , un scor mic dupa aspectul jocului , un joc bun al Lerestiului si o a doua jumatate de tur excelenta , la fel cu liderul Dragoslavele si-a revenit in ultimele 12 etape.

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!