Campionat 2016-2017

Translate

marți, 23 septembrie 2014

Rezultatele etapei a 5-a




Scoruri extrem de interesante etapa asta , ca si rezultate  :

 A.S. BUGHEA DE JOS --- A.S. DRAGOSLAVELE =0-4(0-2)
 A.S. LERESTI--- A.S. CETATENI =3-0(0-0) 
 A.S. GODENI - STA

A.S. INTER. ANINOASA---A.S. CIMENTUL VALEA MARE = 4 - 1 ( 3-0 )
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI --- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =2-2( 1-1)
A.S. SCHITU GOLESTI --- A.S. INTER. COTESTI =1-5(1-2)
 A.S. BALILESTI --- A.S. STILPENI RADESTI =2-2( 1-1)
 A.S. FLACARA BOTENI --- A.S. SPORTING MIHAESTI = 2-5(0-1)

La Balilesti , Radestiul nu a reusit sa invinga dar ramane pe primul loc prin prisma rezultatelor.
Dragoslavele revine si administreaza un sec 4-0 celor de la Bughea , una din cele mai "pedepsite echipe " ca si nr de cartonase rosii.
Aninoasa revine si invinge clar cu 4-1 pe Valea Mare . Cotestiul este surpiza de pana acum , echipa cu rezultate frumoase si pofta de gol.
 Mihaestiul trece pe 4 dupa  victoria de la Boteni si clasamentul se strange in partea primcipala.

   La Leresti meci de traditie in grupa ,vreme excelenta si lume multa si ambitii mari  de ambele parti,
Prima repriza , jocul a curs in favoarea Lerestiului inca din primul minut , iar ocaziile nu au intarziat sa apara la poarta Cetateniului . Astfel , Alex Badu a trecut pe langa gol in 2-3 randuri din situatii clare , la fel si Liviu . De partea cealalta ,terenul denivelat a facut doua victime , doua entorse una de glezan , alat de genunchi , fortand intrarea lui Mache in teren. Apar si primele ocazii ale Cetetniului prin Mache , sut de la 8 m , si doua incursiuni rezolvate bine de Radu Marin.

 Dupa pauza jocul se anima , portarul Cetateniului , tine poarta inchisa prin intereventii foarte bune  spre disperarea gazdelor , iar pe final , inevitabil , la un fault de joc , Mache sare la fundasul Lerestiului si incepe un mare scandal , mai ales cand cativa din suporterii Ceteniului au sarit gardul incercand sa loveasca jucatorii. A iesit un meleu in care s-au impartit cateva suturi de ambele parti , lucrurile linistindu-se dupa cateva minute dupa eliminarea lui Mache , Marica si a inca unui jucator de la Ceteteni. Cu 15 minute ramase , jocul revine cu atacurile Lerestiului si pana la urma insistenta da roade cu 4 minute inainte de terminarea timpului regulamentar , prin golul lui Catarama din apropiere. Lerestiul se dezlantuie si inscrie din nou prin Seica cu capul, ca doua minute sa inchida tabela prin acelasi Flavius tot din apropiere.
  Un 3-0 meritat dupa numarul de ocazii , un meci tensionat asa cum sunt de obicei jocurile cu Ceteniul. Pacat de accidentarea lui "Ciocolata" si de iesirile nervoase a catorva jucatori si specatatori!
  Lerestiul pe trend pozitiv , trei victorii consecutive si ce e mai important , copiii ajuta echipa inscriind!

46 de comentarii:

  1. No1, ma asteptam la o descriere mai realista din partea ta!
    PS: Pacat ca se "linistisera apele"!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca a fost destul de realista si obiectiva descrierea jocului. Ce a fost in aglomeratia respectiva e greu de descris , ideea e ca asa cum ai spus si tu , mare pacat ca se linistisera apele!! Vina clar e de ambele parti!

      Ștergere
  2. App, baiatul domnului Popovici si Slaninoiu fac/faceau parte din tabara echipei oaspete????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din ce am vz eu , un spectator de la voi a sarit gardul si l-a lovit pe baiatul lui Sendi , normal ca tatal sa sara in apararea fiului. Dar asta am vazut eu , eram ocupat sa il despart pe LIviu ( de la voi) de ceilalalti.

      Ștergere
    2. Sa fim seriosi... imi pare rau ca va contrazic, dar in primul rand nu l a lovit nimeni si in al 2 lea rand ce cauta in zona respectiva??? In ceea ce priveste tatal, no comment! Pai in primul rand ar trebui sa i aplice propriului fiu o corectie(de educatie nu se poate vorbi) si mai apoi sa ceara socoteala altora.

      Ștergere
    3. Spun asta, in conditiile in care, se pare ca la Leresti este un adevarat " centru al educatiei" ca doar na ... Campulungul este mai aproape de Leresti decat de Cetateni:)):)):)):))...

      Ștergere
    4. - Afirmatie spectator Leresti!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. i-a cedat genunchiul la o miscare gresita . Accidentarea pune capat din pacate crierei pe teren mare , mai ales ca genunchiul o cedeaza foarte des ! Pacat!

      Ștergere
    2. Ciocolata, de fapt un bun jucător, s-a accidentat singur ! Păcat de el , este un tip fair-play....

      Ștergere
    3. un joc jalnic de dur facut de echipa gasda in prima repriza....nu poti sa te batii cu o echipa in 8 jucatori si majritatea dintre ei accidentati plus ca arbitrajul a fost "extraordinar " dar din pacate pentru cei din leresti clasamentul inca vorbeste...si a vorbit cam multi ani...

      Ștergere
  4. baiatul lui popovici e un agramat retard,l-am vazut si la meciurile css-ului,in combinatie cu tambric si suseanu e pericol mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e treaba mea sa le iau apararea , Vlad Popovici e un tanar de perspectiva ca si fotbalist, cred ca nu sta rau nici cu gramatica :) cat despre ceilalti doi , au fost printre cei mai buni jucatori ai Lerestiului astazi.............

      Ștergere
  5. Vedeți-va de,, jocu"l vostru bazat pe intimidare si agresivitate , ca altceva nu puteți . Pentru unii jucatori toată admiratia , dar in schimb pentru cei ce ii conduc către agresiune , dixit ! Am avut 20 de ocazii astăzi. Bucurati-va ca ati scăpat asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat ca a ti avut ocazii, dar chestia cu" bucurați-vă ca a ti scăpat asa" , lăsa de dorit!! De aia s a înscris pe final de abia după ce ne au fost eliminați jucătorii...

      Ștergere
    2. "Oaia neagra":)):)):)):)). Esti cumva povestitorul?=))

      Ștergere
  6. No 1 asta nu a fost o descriere obiectiva, mai ales a evenimentului violent din finalul meciului. Atunci echipa Cetateniului trebuia scoasa din teren intrucat nu ati putut asigura conditiile de securitate a jucatorilor. Vreau sa specific faptul ca suporterii echipei din Leresti au fost cei care au intrat in teren in momentul in care Mache se certa cu jucatorul vostru, in frunte cu Popovici si cu derbedeul de fi-su care a sarit la mai multi jucatori de ai Cetateniului sa i loveasca. Suporterii Cetateniului au intrat in teren abia in momentul in care lerestenii ii atacau deja pe jucatorii nostrii, lucru care mi se pare normal sa isi apere favoritii atata timp cat nu erau forte de ordine sa o faca. Oricum ce ma consoleaza acum e faptul ca va exista si un retur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene ,primul suporter care a intrat pe teren a fost al vostru care a sarit gardul ,urmati de atlii ! Mai aveti si tupeul sa comentati dupa ce a-ti pornit o incaierare in toata regula ! Voi locul 1? N-ati aratat niciun minut asta ,doar domnul Ciocolata care se vede ca este un bun jucator in rest ,doar "tarani "care-si manifesta neputinta prin forta ,si simulari :) ! Asa ca termina-ti cu speculatiile acestea :) !

      Ștergere
    2. A fost primul si ultimul care a sarit gardul:))), dar nu primul care a intrat pe teren!

      Ștergere
  7. Voi, cei din Leresti sunteți orăseni?
    :)) :)) :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. In ceea ce privește valoarea lotului, as vrea sa știi ca remarcatul tau" domnul Ciocolata" este doar rezerva atunci când avem tot efectivul de jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gladiator lasa i! Daca a fi civilizat sau "orasean" inseamna sa te comporti ca ei, ca niste golani de joasa speta si sa joci fotbal cum au facut o ei, ca niste salbatici frustrati,atunci prefer de 1000 de ori sa fiu taran. Apropo de ce spunea domnul mai sus, as vrea sa ii reamintesc ca meciul a fost filmat si se poate demonstra oricand cine a intrat primul in teren si de ce. As avea rugamintea sa nu uite in acelasi timp, ca din cauza accidentarilor provocate de jocul dur ce l a prestat Lerestiul, am jucat aproape tot meciul cu un om in minus, nemaipunand la socoteala faptul ca unul dintre atacanti eta de fapt portarul de rezerva. Cu toate acestea ati avut nevoie de ajutorul arbitrului pt a castiga, acesta eliminandu ne 2 jucatori( unul pe drept, unul aberant) pt ca voi sa dati gol in MIN 86. Oricum, ce mai sper acum, este ca in retur sa fim in efectiv complet si sa jucam 11 la 11 pt a va arata ca poate nu suntem locul 1, dar mult peste voi cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accidentările voastre au fost hilare, au călcat strâmb. Întreaba-i de cei doi, daca nu cumva esti unul dintre ei, chiar...1. Scorul este corect ! 2. Mache este cel care a lovit primul. 3.Spectatorii Oaspeți au fost cei care au sărit gardul .4. Cat despre Civilizație, nu prea exista in Romania... 5. Echipa dumneavoastră lasa de dorit. Sincer, Bughea , deși ocupa ultimul loc, joaca mai bine. Au un fotbal mai plăcut ochiului si cu mult,mult mai mult fair- play ! Va prevăd un viitor sumbru , al rezultatelor si al imaginii, dar cel mai important este sa fiti sănătosi ! 6. Nu apar pe nimeni si nu este normal ce s-a întâmplat pe un teren de fotbal, dar o vorba spune ca.....ceea ce semeni, culegi !

      Ștergere
    2. Nu este unul dintre ei, dupa cum bine vezi, este Radu!....1. Scorul este corect (in conditiile ..... ). 2. Mache nu a lovit. 3.Spectatorii oaspeti au fost cei care au sarit gardul( mai exact 1 specator), in timp ce, cei din leresti deja imparteau lovituri..4." Nu prea" 5. Intradevar jocul echipei oaspete nu a fost cel mai reusit asta si datorita lipsei a catorva jucatori de baza si celor 2 accidentari stupide...( cu portarul de rezerva jucator de camp...) 6. Se potriveste de minune D lui Popovici!

      Cele bune!

      Ștergere
    3. Am avut nevoie de arbitru ca sa batem? Si voi ati avut tot meciul o ocazie hai maxim doua mai periculoasa ,in rest v-ati bagat cu curul in poarta !

      Ștergere
  10. Domnule spectator nekombat, poate e asa cum spuneti dumneavoastra. Sa lasam echipele sa joace, sa nu mai intervenim in niciun fel(arbitrii, jucatori blatuiti, suporteri in teren), sa fim civilizati, sa ne incurajam echipele si sa le sustinem, sa ne bucuram de spectacol( fiecare de cat are parte), iar dupa ultima etapa sa vedem ce spune clasamentul. N ar fi mai frumos asa?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Un dialog decent il accept oricând. Vad ca fiecare își tine partea , chiar daca nu este cea mai dreapta...deh ! Trebuie sa recunoașteți ca nu sunteti cei mai drepți si va căutati scuzele in cele mai puerile acuze. In urma unui joc nu rămâne decat Rezultatul, si tu, Russel Crown... ar trebui sa stii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Russel Crowe, vrei sa zici? ;)

      Ștergere
    2. Nu cautam scuze, insa ceea ce s a intamplat nu este normal! As vrea sa mentionez ca, ceea ce a facut MACHE se intampla in mod frecvent in fotbal, chiar si la cel mai inalt nivel iar sanctiunea este de regula " cartonas galben". Drept urmare echipa oaspete a primit 2 cartonase rosii ( unul Mache,in conditiile in care adversarul sau direct cu care a avut altercatia, nu primeste si al doilea unui copil care nu face decat sa se retraga din glogozeala si nu are abilitatile necesare pentru a evita incasarea a catorva lovituri serioase de la Dl Avrigeanu.... despre ce vorbim?? " scuze puerile"???.
      As vrea sa va intreb, de cate ori s a intamplat la Cetateni sau mai bine zis vi s a intamplat la Cetateni asa ceva, chiar si cu eticheta pe care o purtam de " cei mai rai/ tarani/etc"????
      In ceea ce priveste rezultatul,( asta ca sa lamurim si acest aspect) consider ca echipa gazda a practicat un joc mai bun, mai eficace si ca victoria este meritata, dar, raman la ideea ca atat acest eveniment neplacut cat si deciziile acestui" judecator" au influenatat rezultatul final. Restul.....lipsa jucatorilor titulari, accidentarile stupide, pierderea legitimatiilor samd sunt chestiuni care trebuie sa ni le asumam, iar daca le am mentionat nu am facut o in ideea de a genera/gasi "SCUZE".

      De la Cetateni......Cele bune!!

      Ștergere
  12. Nu e vina nimanui ca nu stim sa organizam o echipa sau sa mentinem macar paisprezece jucatori pe care sa te poti baza.Un meci foarte tensionat care din motive nestiute a inceput prost inca de la inceput:
    1-JOCUL INCEPUT CU O INTARZIERE DE CIRCA 20 MINUTE -nu e normal ca sa te prezinti cu un delegat "OASPETE" care la ora 11 sa nu poti sta langa el din cauza alcoolului si nici macar nu stie sa scrie
    2-NU E NORMAL SA AFIRMI-lipsa unui jucator[MACHE]fost jucator al gazdelor ca nu a venit la meci fiind sunat sa nu se prezinte
    3-SA PIERZI LEGITIMATIILE JUCATORILOR SAU LIPSA LOR-nu ai jucatori nu te mai prezenta,ori sa incerci sa folosesti jucatori pe fals nu prea mai merge
    4-JOCUL IN SINE-un meci pe contre,multe faulturi la limita sau singure ma refer la cei doi jucatori ai oaspetilor,dar si putin din cauza terenului,cu un brav portar al celor din Cetateni care a facut ca scorul sa ramana neschimbat pana la sfarsitul meciului,dar si o echipa a gazdelor care a fost mai tot timpul la conducerea jocului
    5-FINALUL-a avut mai multe aspecte din punctul meu de vedere primul pe teren,apoi imbranceala de pe marginea terenului si in final in drumul spre vestiare.
    6-CONCLUZII-bine ca totul s-a terminat cu bine
    O SEARA BUNA

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai băieți, nu vreți sa rejucam meciul ? Poate va dam mai multe :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. GLADIATOR cu siguranta tu nu jucai la Cetateni acum cativa ani cand un jucator TONI de la noi a juns direct la spital cu fata praf,sau cand BOBI a fost scuipat si imbrancit in calitate de spectator,atunci s-a dat chiar amenzi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu comentez in calitate de jucator nici acum, insa imi amintesc perfect acel eveniment, doar ca, a fost un accident de joc, deci nu poate fi pus in balanta cu ceea ce s a intamplat acum. Repet, nici noi nu suntem "usa de biserica" dincontra, dar totusi nu mi amintesc sa va fi lovit jucatorii din teren, asta e deranjant.

    RăspundețiȘtergere
  16. adevarat , deranjant e ca inca se intampla asemenea evenimente, tot ce putem sa facem e sa invatam sa ne respectam si sa indreptam tot ce e stramb.
    Ca si penalitati :
    Meciul: A.S. LERESTI - A.S. CETATENI
    Liga a V-a, Seria Nord, etapa 5 | Data 2014-09-21
    Echipa sanctionata: A.S. LERESTI
    Abatere: Lipsa masurilor de organizare, patrunderea spectatorilor in incinta terenului(dupa gardul imprejmuitor).
    Rezolutie: Avertisment in baza art.15 din reg. disciplinar FRF si penalitate sportiva de 200 lei in baza listei anexe la reg AJF poz. 8 col.5.
    Comisia: Comisia de disciplina
    Suspendat din: 23-09-2014

    RăspundețiȘtergere
  17. iar despre jucatori:
    Meciul: A.S. LERESTI - A.S. CETATENI
    Liga a V-a, Seria Nord, etapa 5 | Data 2014-09-21
    Echipa sanctionata: A.S. LERESTI
    Persoana sanctionata: Avrigeanu Marian
    Abatere: Se face vinovat de comportare violenta, lovirea adversarului cu piciorul
    Rezolutie: Se suspenda 4 jocuri in baza art.63.2.4 cu a.1 din regulamentul disciplinar FRF
    Comisia: Comisia de disciplina
    Etape de suspendare: 4


    Meciul: A.S. LERESTI - A.S. CETATENI
    Liga a V-a, Seria Nord, etapa 5 | Data 2014-09-21
    Echipa sanctionata: A.S. CETATENI
    Persoana sanctionata: Braga Gheorghe Madalin
    Abatere: Se face vinovat de comportare violenta, lovirea adversarului cu palma
    Rezolutie: Se suspenda 4 jocuri in baza art.63.2.4 cu a.1 din regulamentul disciplinar FRF
    Comisia: Comisia de disciplina
    Etape de suspendare: 4


    Meciul: A.S. LERESTI - A.S. CETATENI
    Liga a V-a, Seria Nord, etapa 5 | Data 2014-09-21
    Echipa sanctionata: A.S. CETATENI
    Persoana sanctionata: Vatasescu Silviu Constantin
    Abatere: Se face vinovat de comportare violenta, lovirea cu piciorul a adversarului
    Rezolutie: Se suspenda 2 jocuri in baza art.63.2.4 cu a.1 din regulamentul disciplinar FRF
    Comisia: Comisia de disciplina
    Etape de suspendare: 2


    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.youtube.com/watch?v=HgkhCVi44Xk&list=UU7gU01bU8dD5GISESUKsiZw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si incaierarea sa ne lamurim cum au stat lucrurile unde e ?

      Ștergere
    2. ar trebui sa vorbim la clartv sa ne faca un rezumat :)

      Ștergere
    3. S a intamplat si asta.... Dl Popovici o sa se bucure de niste surprize.....
      Traieste cu impresia ca la Cetateni nu s a auzit de FRF????

      Ștergere
    4. nu vad legatura lui Popovici cu Cetateniul si FRF? Stiu ca Sendi si-a aparata baiatul in calitate de spectator la fel ca si cel care i-a agresat baiatul. Baiat care la randul sau a cautat-o mult ca sa fiu sincer

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!