Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 5 octombrie 2014

Rezultatele etapei a 7-a

Etapa a 7-a a adus rezultate normale dar si ceva scandal pe la Aninoasa, unde gazdele au batut arbitrul!

 A.S. GODENI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =4-1(0-0)
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. INTER. COTESTI =0-3
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. STILPENI RADESTI=1-5( 1-3)
 A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. SPORTING MIHAESTI =0-2( 0-0)


A.S. BALILESTI --A.S. FLACARA BOTENI =3-2(0-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE - STA
 A.S. LERESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =3-1(0-0) 
 A.S. BUGHEA DE JOS --- A.S. CETATENI =0-0

Godeniul in revenire de forma castiga usor acasa cu Hartiestiul , la fel cum Stalpeniul a facut-o la Vladesti , Mihaestiul tine aproape si castiga la Schitu , Balilestiul castiga greu cu Boteniul iar Bughea castiga primul punct in aceasta editie contra Cetateniului.

 La Leresti meci echilibrat asa cum a fost mai mereu cand Valea Mare a venit , multa lume si vreme excelenta de fotbal.Jocul a inceput anost si fara mari ocazii pana apropae de finalul primei reprize cand Lerestiul are doua mari ocazii printre care o bara a lui Popescu , iar oaspetii se apropie periculos de poarta gazdelor .
  Repriza secunda incepe cu Leresti in atac incercand sa decida mai repede victoria dar oaspetii stau foarte bine in teren condusi de Vio Dumitrascu si surprinzator reusesc sa incrie dintr-o lovitura libera de la 20 m. 0-1. Lerestiul simte socul si se precipita , in timp ce Valea Mare mai poate puncta la un sut respins in transversala. Dupa gol gazdele stau numai in jumatatea celor de Valea Mare si dupa 2 lovituri libere irosite , vune si golul egalizator marcat de Suseanu cu un sut langa bara de la 30m 1-1. Se joaca pe contre , Coman la randul lui rateaza doua oportunitati si Lerestiul se descatuseaza in ultimele 10 minute prin golurile lui Catarama si Andrei 3-1, o victorie grea dar meritata si gazdele tin aproape de podium!

11 comentarii:

  1. Probabil din poarta nu ai remarcat intrarea lui tambric la 0-1,se pare ca a reusit sa rupa si un picior,nesanctionat nici macar cu cartonas galben in conditiile in care mai avea unul,sau de loviturile fara minge ale lui suseanu.Nici de loviturile libere fluierate la presiunea celor de pe margine din care lerestiul a egalat in cele din urma,
    De spectatori nu mai zic nimic,ca aia nu ii alegeti voi
    Cu Godeni scandal,cu Cetateni scandal,cred ca Lerestiul a devenit cea mai dizgratioasa echipa.asta datorita catorva jucatori.
    Va asteptam la Valea Mare,cu respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jocul il vad cel mai bine din poarta si crede-ma ca la experienta si varsta mea am decenta de a fi cat se poate de obiectiv chiar si atunci cand e vorba de mine ( cum ar fi golul destul de usor primit azi).
      Cartonasele galbene au fost impartite in mod egal eu nu cred ca arbitrul a gresit la radu cu al diolea galben ci mai degraba la Andone la ultimul fault cand ar fi putut fi eliminat. Radu a dat in mige si a lovit tibia colegului vostru care a atacat tarziu mingea. Cat despre lovituri libere , daca sunt trebuiesc date , asa cum a fost sia voastra la golul marcat.
      Altfel asa cum am spus , sunteti o echipa placuta ochiului , aveti doi mijlocasi buni la mijloc , care alaturi de Vio si Coman creeaza un nucleu puternic. Cu un portar bun , puteti tinde mai sus. Astept cu interes meciul din retur. Numai bine!

      Ștergere
  2. Avantajul vostru este, ca aveți unde va spune toate frustrările si dezamăgirile pe acest site , iar dezavantajul nostru este ca trebuie sa va suportam. Uneori ,chiar sunteti de compătimit...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce e drept e ciudat cum Andone joaca in 7 zile impotriva noastra la 2 echipe diferite,poate nu inteleg eu cum e cu perioada de transferuri la divizia "sate"
    Si da,e frustrant sa pierzi in modul asta,hentul din care s-a marcat golul egalizator nu a fost,iar inainte au mai fost acordate 2 lovituri libere aiurea,pentru obiectivitate eu zic sa revedem meciul,ca a fost filmat
    Asta nu ne scuza,avem o echipa foarte slaba,cu exceptia a 4-5 jucatori,dar presiunea pe care voi o puneti pe arbitru mi se pare scarboasa,doar la Aninoasa mai e asa.
    Cand zic voi ma refer la 2-3 pe care ii stiti si voi,am avut si noi in trecut si am reusit sa ii indepartam de la echipa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer nici eu nu stiu regulamentul de transferurui fiindca pur si simplu nu ma intereseaza. Orice jucator venit de la acest nivel ( "sate" cum ii spui tu) sau judet,are valoarea ligii in care evolueaza ( inclusiv eu)asa ca nici un transfer din aceste doua ligi nu are trebui sa sperie.
      Despre hent sa il intrebi pe Vio daca a fost , eu cred ca a fost , presiune pe arbitru nu stiu cata punem atata timp cat jucatorii vostrii l-au injurat mai mult ca ai nostrii.
      Cat despre modul civilizat de a desfasura un joc de fotbal la "sate" sunt de acord cu tine , salut lipsa celebrilor frati de la VM si incercam si noi sa corectam aceste tendinte!

      Ștergere
    2. Ati făcut Contestație nu ? Câștigati sigur. Poate asa va luați si voi primele cu care va laudati in teren la 0-1. Deh, un milion nu-i de colea.:)))

      Ștergere
  4. Cum sa emitenți pretenții voi astia de la Valea Mare cand veniți cu pietoni in poarta ? Victoras cel putin avea echipa mai legată. La bugetul vostru trebuia sa fiti in liga 4 lejer.

    RăspundețiȘtergere
  5. poate pt tine un milion nu-i de colea,nu contest asta ;)
    Cat despre pretentii,ai perfecta dreptate,mereu lipsesc 2-3 jucatori titulari din diverse motive,iar la portar se simte mai mult ca la ceilalti
    Bugetul echipei nu il cunosc,daca il stii tu sa ni-l spui si noua

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt delegatul de la Valea Mare,e greu sa te apuci de fotbal la 40 de ani si #calul alearga dar nu da lapte#.Poti sa mergi la sah mai bine acolo sunt mai putine reguli.Apropo aveti cel mai urat echipament si mai vorbesti de bani,sa vezi când nu mai poti fura ce mai sponsorizezi.DNA e pe tine................

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti rai. Trebuie sa vorbiti mai mult despre fotbal decat despre altceva. In afara de No 1 nici unul nu spune ceva constructiv despre echipa sa. Încercați sa va schimbati si voi, ca vremurile au făcut-o.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim(ca mine),cred ca te referi la irinel cand spui delegat,nu e atat de pasional ca altii sa isi piarda timpul pe site=uri,ai dreptate doar ca nu se pricepe la fotbal(deloc),asta nu inseamna ca nu incearca
    Trx are dreptate,ar trebui sa incercam sa fim constructivi,asa ca ma opresc aici
    Va asteptam la retur,dornici de revansa

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!