Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 12 noiembrie 2014

Pauza de vot, sa vorbim de fotbal

Fara un motiv anume , campionatul se intrerupe pentru o saptamana , aglomerand finalul de an pentru echipele participante. Daca te gandesti, Cotestiul si Stalpeniul vor sta doua saptamani, ceea ce e destul de mult ca si pauza, dar intre timp Stalpeniul va juca si in Cupa.
 Despre vot , numai de bine , "pleaca ai nostrii , vin ai nostrii" noi sa fim sanatosi , dar chiar nu era nevoie sa ne strice noua tabieturile de duminica. Dar fiindca tot ne-au incurcat va sfatuiesc sa va duceti al vot si sa alegeti cum credeti mai bine!
  In Cupa Romaniei s-au "tras" optimile , asa cum era de asteptat Lerestiul joaca acasa cu Dragoslavele , cel mai probabil miercurea viitoare de la ora 14.30. Desi pe siteul AJF apare ca data 29 -Nov , de la ora 11.00, greu de crezut ca asta va fi data , fiindca pe 30 nov , e etapa a 14-a.
Oricum un derby de traditie , care sigur va fi interesant de urmarit , intre doua echipe in forma si cu ambitii de primul loc in campionat.
 Ca tot vorbeam de campionat , cu 3 etape inainte de finalul turului , multe echipe sunt inscrise la orimul loc si sunt despartite doar de cateva puncte. Astfel , cel mai probabil , Dragoslavele va ierna pe locul 1 , locul doi se va alege cred eu intre Stalpeni si Leresti , apoi Mihaestiul si suprinzatoarea Balilesti vor incerca sa tina cat mai aproape de primele locuri. Oricare din aceste echipe pot atinge locul 1 , si au aratat ca o pot face. Calcule se pot face multe , dar cel mai important este ce se intampla pe teren , si atata timp cat ne simtim bine , sa ne bucuram de fotbal si de satisfactiile pe care le aduce!
 Succes la vot!

5 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!