Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 12 decembrie 2014

Turul -partea1

Turul acestei editii de campionat a fost poate unul din cele mai echilibrate din ultimii ani.
De-a randul pe parcursul celor 14 etape , s-au schumbat lideri si ultime clasate , au avut loc rotiri destul de mari in campionat in asa fel incat , este greu de prevazut cine e castigatoarea acestei editii.
    Pana una alta , Dragoslavele a avut cel mai constant parcurs si a facut cele mai putine erori astfel ca a terminat turul pe un meritat loc 1.
  De la inceput liderii s-au schimbat rand pe rand , Cetateni , Dragoslavele , Stalpeni , Mihaesti chiar si Valea Mare trecand prin acesta postura. Lerestiul a schimbat liderul de cate ori a intalnit aceste echipe, dar nu a resusit inca sa se treaca pe ea lider , platind tribut primelor doua etape.
   Asa cum am spus , turul a inceput bine pentru multe echipe , cea mai mare surpriza a primelor 2-3 etape a fost Lerestiul care a inceput extrem de prost , cu doua infrangeri.
   Usor , usor in primele 7 etape, sita a mai cenur ceva echipe si un nucleu de 5-6 echipe au ramasa sa se lupte undeva la 6 puncte distanta pentru primele locuri.
   Tot in prima parte a turului , Cetateniul , care a inceput extrem de bine , s-a destramat putin , imediat dupa jocul pierdut la Leresti.



Lerstiul a avut cel mai slab start de campionat , pierzand nepermis 6 puncte in primele doua etape. A urmat un meci cheie cu Bughea , un meci frumos cu ocazii multe castigat de Leresti pe final si declick-ul s-a produs , victoria surprinzatoare pentru multi de la Dragoslavele ( singura infrangere din tot turul)a adus incredere la Leresti si rezultatele bune au inceput sa apara. Despre motivele acestei cresteri a lerestiului intr-o postare viitoare

8 comentarii:

  1. La bine si la rău prin vânt si ploi,zăpada si noroi,noi ne unim ca frații,pai de ....doar uni-s ALB-ALBASTRI.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu inteleg dc sunt sterse anumite comenturi, vreti ca toata lumea sa scrie de bine mereu? sunt si oameni cu pareri diferite...

    RăspundețiȘtergere
  3. Romel , singurul care are acces la comentarii si la a le sterge sunt eu. Cele care consider ca sunt jignitoare si vin sub anonimat imi permit sa le sterg! Daca ar fi facute de cineva cu responsabilitate si nu ar fi jignitoare nici o problema. Asa cum stii , de-a lungul timpului multe comenatrii jignitoare si dintr-o parte si alta au fost sterse.

    RăspundețiȘtergere
  4. si altele care au fost la limita si chiar daca au deranjat pe cei din leresti au fost lasate, Limita dintre obiectivitate si subiectivitate e relativa ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Gica chiar nu m-a deranjat acel mesaj.Dupa cum știm fiecare are dreptul de a scrie ce vrea sau după cum il duce capul.Nu e prima data când sunt luat la misto sau la 11metri.Viata merge înainte si nimeni nu m-a poate opri sa-mi spun opinia sau ce simt in unele momente de care te-a legat sau te leagă ceva.Eu cred ca am fost OK aproape cu toată lumea,ca nu am putut continua la fel asta e,dar viața merge înainte.Voi ca echipa si noi sustinatorii trebuie sa continuam ce am început si anume acest parcurs minunat chiar dacă va fi greu pana la îndeplinirea obiectivelor.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!