Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 6 iulie 2014

CJ Nord , intre trecut si viitor

Ultimele editii de campionat au adus rand pe rand echipe noi in fruntea seriei nord a ligii a 5-a din Arges. Comune ambitiioase , sau comune cu traditie , comune bogate sau comune sarace , cu toii au incercat sa acceada pe pozitia a 1-a si sa ajunga macar pentru un an campionii locali ai unui fotbal in totalitate amator si neperformant. Dar nu vorbim acum de calitatea fotbalului practicat pe terenurile din nordul judetului ( altfel cu un fotbal mai bun decat cei din sud ) ci de ambitiile tuturor de a fi in fata.
 De ani buni , unele echipe se limiteaza la ultimele pozitii din clasament din lipsa unei arii de selectie cat de cat mari dar mai ales din lipsa fondurilor. Echipe precum Hartiesti , Aninoasa, Cotesti chiar si oteniul in ultimii ani , sunt de laudat pentru ambitia si incrancenarea cu care isi joaca sansa , si merita felicitate pentru efortul dar mai ales placerea de ajuca in aceasta competitie.
   La mijlocul clasamentului , echipe vechi si noi , ca Bughea , Valea Mare , Balilesti , Vladesti, Schitu , pot oricand ataca primele locuri , sau pot surprinde in a termina printre ultimele , dar pot crea schimbari in clamaent prin rezultatele contra echipelor din fata.
 Un grup de 7-8 echipe ataca an de an locul 1 , si se succed pe podium , intr-o continua schimbare ce face deliciul acestui clasament. Fara a sti campioana din strat si fara a avea mari favorite , de obicei sita cerne din aceste echipe o campioana , una care sa bucure si sa se bucure  in comuna . Echipe ca Leresti , Cetateni , Vladesti , Mihaesti , Godeni , Berevoiesti , Dragoslavele sau Stalpeni , au concurat mereu la podium si au primit pe rand in timp laurii de campioni sau de echipe finaliste pe podium. Aceste echipe au fost si sunt an de an in lupta pentru primul loc , dar din cand in cand apar echipe ambitioase care pot schimba tot acest clasament. Au venit pe rand echipe noi ca si Godeni, Partizanul Vladesti , Real Vladesti ,si acum Berevoiesti care au schimbat  ordinea in clasament.
 Anul asta oare cine va termina pe locul 1?

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!