Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 31 august 2014

Rezultatele etapei a 2-a



A.S. LERESTI--- A.S. GODENI =3-4(2-2) 
A.S. DRAGOSLAVELE --- A.S. INTER. ANINOASA=6-1( 3-0)
 A.S. CETATENI --- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-0( 2-0)
STA - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE--- A.S. BALILESTI=2-2( 0-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --- A.S. FLACARA BOTENI=3-3(1-3)
 A.S. INTER. COTESTI --- A.S. SPORTING MIHAESTI =3-3( 2-2)
 A.S. BUGHEA DE JOS --- A.S. STILPENI RADESTI =0-1(0-0)


Rezultate intersante , multe de egalitate , victorii clare dar si victorii la limita , o etapa extrem de disputata din care deja s-au distantat 3-4 echipe cu maxim de puncte. Performera acestui start de campionat este AS Dragoslavele , echipa cu maxim de puncte si o medie de 5 goluri, la polul opus surprinde cel mai slab start al Lerestiului din ultimii ani.

 La Leresti lume multa si o vreme perfecta de fotbal. Meciul a incput cu o intarzaiere de 35de minute, ca si la Aninoasa , din pacate nu s-a aplicat regulamentul , oaspetii neavand carnetele vizate.Din pacate la fel ca la Aninoasa , regulamentul nu s-a aplicat desi Lerestiul putea castiga ambele jocuri daca " mica intelegere" nu ar fi primat.
  Astfel  meciul a inceput in ota de dominare a oaspetilor ce au srprins pe extreme de multe ori si au reusit sa inscrie printr-un sut imparabil la vinclu al lu Tanase, 0-1. Lerestiul reintra in joc si rateaza la bara lui Parvu si sutul lui Badu , cei ce inscriu fiind tot oapetii scapati pe contraatac. 0-2 in minutul 25. Gazdele resimt socul , mai ales ca si Radu Marin este eliminat, Godeniul mai are doua ocazii mari ,dar in ultimele 10 minute dupa golul simplu al lui Liviu ( sut la coltul scurt)1-2,Lerestiul ataca in valuri si mai inscrie prin Badu dupa pasa lui Pascu ,2-2, acelasi Badu ratand urias in ultimul minut singur  cu poarta goala.
   Dupa pauza , tot Lerestiul e in atac , acelasi Badu avand dou mari oportunitati de a inscrie . Oaspetii ies si ei la joc  si echilibreaza , mai mult inscriu la o respingere gresita a portarului 2-3 , si apoi la un sut din 6m 2-4.
 Lerestiul sufera si simte omul lipsa darin  ultimele 10 minute , ataca continuu si inscriu prin Nica 3-4 si mai rateaz de doua ori spre disperarea publicului. Jocul se termina cu victoria Godeniului , un meci frumos , cu ocazii dar si goluri multe , si cel mai slab start de campionat din ultimii 10 ani pentru gazde. Urmeaza un meci extrem de greu la Bughea....

miercuri, 27 august 2014

Programul etapei a 2-a, duminica

 A.S. LERESTI - A.S. GODENI 
A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. CETATENI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 C.S. RUCAR II - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. BALILESTI
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. STILPENI RADESTI

Programata cu jocurile de mai sus , etapa a 2-a a noii editii de campionat aduce un derby in ultimii ani la Leresti , intre doua foste castigatoare a seriei . dar si un meci de urmarit la Dragoslavele , unde gazdele nu ar trebui sa aiba emotii ci doar griji in privinta spectatorilor ( vis a vis de limbajul si agresivitatea oaspetilor).
 Derby local la Hartiesti si un joc extrem de interesant la Bughea unde gazdele spera intr-o victorie .
In rest mihaestiul nu pare a avea griji la Cotesti , la fel cum Cetatenii nu trebuie sa greseasca cu Partizanul.
  Bafta multa tuturor

duminică, 24 august 2014

Rezultatele primei etape

Prima etapa a debutat in noul sezon 2014-2015. rezultate interesante si meciuri cu cantec precum cel de la Aninoasa despre care voi face referire mai jos: Dar pana atunci iata rezultatele:
 A.S. GODENI-- A.S. BUGHEA DE JOS=2-1( 1-1)
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. LERESTI =2-1(0-0)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI--A.S. DRAGOSLAVELE =0-5( 0-3)
 A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. CETATENI1-2( 1-1)
A.S. BALILESTI - C.S. RUCAR II
 A.S. FLACARA BOTENI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT =1-3( 0-1)
A.S. SPORTING MIHAESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =3-0(1-0)
A.S. STILPENI RADESTI ---A.S. INTER. COTESTI =3-1(2-1)


Fara a comenta mult despre rezultate am sa fac o scurta referire la jocul de la Aninoasa .
 Aici , tiganii de la New Times,in special daniel , au gasit mediul suburban si limitat pentru a juca fotbal. Injuraturi , presiune , scandal si multa , multa teama a arbitrilor.
 Robert Craioveanu , fost coleg cu mine la mai multe echipe , actualmente arbitru , a distrus un meci simplu nu din rautate sau rea vointa si din simplu fapt ca nu a avut tupeu sa fie arbitru sa dea cartonase si sa sanctineze faulturile evidente sau intrarile in teren a spectatorilor beti.
Sa nu  mai punem la socoteala faptul ca jocul a intraziat 23 de minute ( 15 min fiind teremenul legal) din lipsa unui cadru medical.
 
 Mai mult de atat , 3 penaltiuri nesactionate in favoarea Lerestiului , lipsa de raspuns a arbitrului a facut ca Aninoasa sa castige surprinzator un meci pe care nu merita sa il castige. De asemenea observatorul nu a avut nici o implicare, nefacand altceva decat sa sustina gazdele , mai ales ca spectatori de la Aninoasa au intrat in teren si au lovit jucatori ai Lerestiului!!!

 Lerestiul a inceput sus in jumatatea gazdelor dar prima repriza a fost una stearsa fara mari ocazii de gol. Repriza secunda , oaspetii incep in forta si inscriu direct din corner prin Alex Popescu,0-1, ratand mai apoi 3 ocazii mari prin Badu , Popescu si Dascalu. douapenaltiuri neacordate la Badu si  Pascu fac ca jocul sa se echilibreze , si pe fondul relaxarii oaspetilor , gazdele inscriu din apropiere 1-1. Mai mult presiunea pusa pe arbitru si pe joc , intrarile criminale si atacurile suporterilor , bulvereseaza jocul cei ce  inscriu fiind tot Aninoasa la o neintelegere a fundasilor si portarului oaspete.
 Chiar si asa Lerestiul revine in joc si in cele 10 minute ramase rateaza doua ocazii mari si nu beneficiaza de un penalty clar ca lumina zilei!
 Se termina cu scandal 2-1 pentru gazde si speranta noastra ca am scapat de tigani a ramas desarta, AJF-ul sustinand continuu niste elemente ce nu au de a face cu fotbalul!

P.S. Jucatori ca Badiu ( portarul si mijlocasul ) merita respect nefiind parte a jocului lui Daniel !

luni, 18 august 2014

Programul primei etape . duminica 24-August- 0ra 11.00

Mai tarziu ca in ultimii ani, ligile inferioare isi reiau drumul intr-un nou sezon , pe final de vara .
  Cu  o echipa noua AS Rucar II , si cu una promovata in liga a 4-a ( AS Berevoiesti) dar si cu doua echipe retrase ( Real Vladesti si New Times) , liga a 5-a seria Nord , pleaca la drum cu doar 16 echipe si 30 de etape !
 De remarcat, cum spuneam mai sus, lipsa celor de la New Times Campulung , un plus pentru campionat si pentru fair play-ul competititei !
   Dar iat programul primei etape:

A.S. GODENI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. LERESTI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. DRAGOSLAVELE
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. CETATENI
A.S. BALILESTI - C.S. RUCAR II
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. STILPENI RADESTI 2007 - A.S. INTER. COTESTI

Cum este inceput de campionat e greu de stabilit ce echipa este favorita , dar asa ca de inceput voi incerca un pronostic :   1-2-2-X-X-1-1-1

vineri, 8 august 2014

Editia 2014-2015 , gata de start curand!

Cum vara e deja trecuta de jumate , cum pauza ca si ploile a fost destul de lunga , cum subsemnatul s-a intors din plimbarile estivale , si editia noua de campionat se pregateste de inceput!
 Programat pe 24 August , stratul noii editii va fi stabilit ca si program , marti 12 August , in sedinta AJF , urmand sa se stabileasca "tintarul" dar si componenta fiecarei serii din campionatul judetean.
 Cu speranta ca vremurile grele ( financiar vorbind) nu creeaza probleme si la acest nivel , unde nevoile sunt minime , si ca echipe vor fi in numar mare , asteptam cu interes tragerea la sorti de marti si bineinteles noul sezon.
 Pana atunci Lerestiul ca si alte echipe vor disputa cateva jocuri de pragatire . Pentru rezultate si informatii folositi cu drag blogul!
  

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!