Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 4 ianuarie 2015

Turul , partea a 2-a

Deja de prin etapa a 5-a a 6-a, clasamentul a aratat care vro fi favoritele la primele locuri , desi , rand pe rand , cateva echipe aflate in top , au cazut in clasament si au pierdut din calitate.
  Etapa a 5-a , a adus un derby de traditie , dar si un meci aprins la Leresti , intre gazde si AS Cetateni. Lerestiul venea dupa doua victorii consecvutive , in timp ce  Cetateniul prinsese primul loc datorita golaverajului. A fost cel mai incins meci de la Leresti , cu o busculada creata la un atac al lui Mache , dar cel mai importanta a fost victoria Lerestiului. A urmat o serie de victorii pentru Leresti , intrerupta de egalul de la Stalpeni , cel mai greu meci de acasa fiind cel cu Mihaestiul cand oaspetii au ratat un penalty pe final de meci.
   Dragoslavele nu a a mai calcat gresit dupa infrangerea cu Leresti , deact un semiesec pe teren propriu cu Stalpeni , fapt ce a tinut clasamentul final mult mai strans.
  Mihaestiul a pierdut meciuri importante si s-a distantat de primele locuri , la fel cum Stalpeniul a fost extrem de echilibrata si a pierdut doar un joc .
  Cetateniul a cazut in a doua parte a turului dar pare a isi fi revenit pe final , in timp ce Balilestiul era aproape de a creea surpriza de a invinge Dragoslavele pe final , dar minunea nu s-a produs .
  Aninoasa s-a dispensat dupa etapa a 7-a de Daniel si colegii sai de la Campulung , astfel ca , jocurile nu au mai fost asa tensionate
 Bughea pare a isi reveni pe final de tur , dar chiar si asa traverseaza poate cel mai slab tur din ultimii 10 ani.

  Asteptam cu interes returul , mai ales ca timpul se scurge rapid si cel mai probabil in prima saptamana din martie fotbalul se va relua!

3 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!