Campionat 2016-2017

Translate

luni, 23 februarie 2015

Ape tulburi la AJF

 Cu putin timp inainte de inceperea returului ,la AJF Arges apele sunt extrem de tulburi!
Fara a intra in esenta si motivele acestui scandal , observ cu tristete ca nici acum si probabil niciodata lucrurile nu vor evolua, si vom ramane sa ne scaldam intr-o mediocritate care ne va tine inca departe de performantele si normalitatea unei competitii decente .
  Mai exact , vineri , la adunarea generala a AJF ,asociatia s-a rupt in doua intre contestatarii si simpatizantii presedintelui Sorescu. S-a lasat cu eliminari surprinzatoare  ( Tobosaru exclus din arbitraj) , cu demisii ( Sorescu si-a dat demisia de la conducerea AJF)si cu acuze grave dar nu despre asta vreau sa vorbesc!
  Fotbalul mic are nevoie de o baza , de un mod modern pentru  a isi desfasura activitatea.
Terenuri decente cu cabine in care jucatorii sa se poata schimba , mingii  noi si un plan de a atrage
 tinerii catre sport.
   Neintelegerile de AJF , nu aduc nimic bun. Data startului returului este clar incerta , si sigur nu va incepe duminica viitoare , site-ul AJF a fost inchis temporar tocmai de catre creatorul sau , fiind primul site al unei asociatii judetene din tara! Acum doar 4 judete nu au site pe net , AJF Arges fiind un pioner in acest sens.
  Fotbalul isi va continua drumul , dar toata aceasta incertitudine nu face altceva decat sa strice programul si planificarile fiecarei echipe la nivelurile diviziei D si judetene cat si a arbitrilor si observatorilor.
  Cu speranta ca va veni si timpul cand lucrurile se vor aseza si cand programul se va respecta , asteptam cu interes comunicatele AJF si implicit noile modificari in ce priveste startul returului.

  Pana atunci Lerestiul are programat un nou amical contra celor de la CSS Campulung , sambata 28 februarie !

8 comentarii:

  1. Inapoi la maicalul de duminica , Cotestiul are o echipa omogena care practica un joc frumos , curat si sunt convins ca vor crea cateva "victime" in acest retur. Au cativa jucatori tineri , harnici care se misca bine pe langa cei mai experimentati de pe linia de fund. Felicitari pentru joc si rezultat , celor de la Cotesti!
    Lerestiul in schimb inca experimenteaza si cauta formula optima pentru acest retur , in lipsa unui mijlocas experimentat dar si a unei solutii de durata pe banda stanga. Tinerii trebuie sa sa lege mai mult jocul si sa optimizeze toata energia si exuberanta varstei , completand lipsa de experienta. Dar pentru asta sunt jocurile de pregatire!

    RăspundețiȘtergere
  2. css campulung?deci nu dinicu?unde joaca?

    RăspundețiȘtergere
  3. CSS Dinicu Muscelul Campulung , din liga a 3-a. In functie de starea vremii, daca terenul de la Campulung o permite se joaca pe central , daca nu se joaca la Leresti unde terenul e mai nisipos...

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa a fost mereu cu nisip si niciodată nu o sa il faca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greu de spus daca se va face vreodata, noi trebuie sa speram si sa maintim celor in functie de necesitatea acestui lucru. Cand bugetul va prinde si acest aspect, greu de zis , teama de accesa fonduri europene , dupa ultimele condamnari din primariile argesene ,ma fac sa cred ca personal voi fi spectator pe un eventual gazon in "Parcul" lerestean!

      Ștergere
  5. Odată cu suspendarea site-ului nenorociților de la AJF , blogul dumneavoastră va rămâne singurul bastion de informare si adevăr. Ar trebui boicotată începerea campionatului pentru asta. Nu vom mai sti niciodata cine este suspendat sau eliminat. Deci sa te ții de contestatii...... Felicitări , NO 1 !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc , vom incerca sa tinem updatat cu rezultate si noutati blogul, indiferent de activitatea pe site al celor de la AJF. Din pacate , asa cum ne-am obisnuit , site-ul AJ , aducea toate aceste informari vis a vis de delegarile arbitrilor sau suspendarile date . Pana una alta sa vedem cand va incepe sezonul!

    RăspundețiȘtergere
  7. A revenit si site-ul AJF deocamdata temporar , sa speram ca updatarea va fi facuta la timp.
    In alta ordine de idei , amicalul cu CSS Dinicu , nu va mai avea loc , divizionara C jucand cu FC Arges si CS Mioveni in aceasta saptamana, Lerestiul urmand sa stabileasca un amical cu Bughea . duminica.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!