Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 15 martie 2015

Rezultatele etapei a 15-a

Returul a inceput nebun ,in seria nord cu rezultate surprinzatoare. Iata rezultatele:

 A.S. GODENI---  A.S. INTER. ANINOASA= 0 - 3
A.S. LERESTI ---A.S. PARTIZANUL VLADESTI = 2 - 2(1-0)

A.S. DRAGOSLAVELE---A.S. SCHITU GOLESTI = 1 - 1 ( 0-0)
A.S. CETATENI--- A.S. BALILESTI =3 - 3(3-0) 
STA - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE --- A.S. SPORTING MIHAESTI =6 - 2( 3-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI--- A.S. STILPENI RADESTI = 2 - 5( 1-2)
 A.S. BUGHEA DE JOS  ---A.S. INTER. COTESTI=1 - 1( 0-1)

Intradevar duminica plina de surprize in seria noastra, daca contorizam egalurile inregistrate de Dragoslavele si Leresti , precum si cel de la Cetateni.
  AS Godeni a pierdut surprinzator acasa cu Aninoasa neavand medic , ceea ce imi aminteste de singurele infrangeri din tur ale Lerestiului contra acestor echipe , tocmai pentru ca noi am facut compromisuri de la regulament si am inceput meciurile cu intarzaiere.
 Dragoslavele s-au intrecut in ratari contra celor de la Schitu . si au pierdut surprinzator doua puncte acasa.
Balilestiul  a revenit extraordinar in repriza secunda si a scos un egal pe terenul celor de la Cetateni.
Valea Mare face scor contra Mihaestiului si confirma zvonurile care spun ca s-a intarit in aceasta pauza. Hartiestiul nu face fata celor de la Radesti , iar Bughea nu reuseste decat un egal contra Cotestiului.


In Parc , la Leresti , singura problema in aceasta duminica parea sa fie scorul final . Pe teren ,lucrurile nu au stat asa , desi Lerestiul a inscris repede prin Alex Popescu din penalty , oaspetii au jucat dezinvolt si au trecut in multe randuri pe langa gol. Lerestiul mai are o mare ocazie la bara lui Liviu si cam atat in prima repriza.
  Nici in partea secunda Lererestiul nu straluceste , oaspetii fiind mai periculosi , si au si doua bare. Prin minutul 70 Lerestiul inscrie din nou prin Iulica , cu un sut de le 35 de m sub transversala. Jocul parea incheiat mai ales ca Lerestiul mai are doua ocazii , dar cei ce inscriu sunt oaspetii din penalty la un fault in careu 2-1 si tensiunea creste. Imediat la doua minute , Vladestiul egaleaza , cu o lovitura de cap 2-2. Ultimul sfert de ora se joaca pe contre , fiecare echipa incercand sa marcheze decisiv.
  Se termina egal , dar din pacate pentru Partizanul , platesc tribut faptului ca au jucat pe fals cu cel putin doi jucatori , nerespectand regulile jocului.
  Oricum felicitari oaspetilor pentru joc, unul extrem de vioi si laborios si sunt convins ca vor mai face victime in retur!
 Lerestiul trebuie sa isi revina , fara victorie pe teren in 2015 , si cu un joc care inca scartaie. Plecarile lui Vasy , Dragos , Alex Slaninoiu se simt in jocul echipei.

8 comentarii:

  1. Cum au fost egaalurile de la Dragoslavele si Cetateni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Leresti a inceput deja cu contestatiile, penibil sa te lupti la titlu si sa faci contestatie ca nu poti sa bati acasa o echipa de la coada clasamentului. Sunt curios cum vor arata meciurile spre final de sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lerestiul a pierdut 6 puncte in startul campionatului tocmai fiindca nu a facut uz de regulament. Cand noi toate echipele , respectam regulamentul si platim legitimatii , arbitraje , cartonase , etc, e incorect ca altii sa faca uz de aceste practici. Fie ca convine sau nu , regulamentul e acelasi pentru toti , echipe din primele locuri sau de la coada clasamentui. Ce va fi in viitor vom vedea ,ca si joc clar sunt multe de imbunatatit!

      Ștergere
  3. La Dragoslavele gazdele au cotrolat autoritar jocul dar ghinionul si inspiratia portarului advers au facut ca scorul sa arate asa. Un arbitraj destul de confuz si chiar daca ne.a anulat un gol valabil nu avem scuze pentru acest egal. Bafta !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Valea Mare si-a pastrat lotul si a facut o singura achizitie,portarul de la Cetateni,in schimb Mihaesti cred ca a pierdut multi jucatori,cel putin duminica s-au prezentat f slab.
    Se cam indesesc contestatiile la Leresti,cred ca sunteti singura echipa de la varf care castiga punctele asa
    Dragoslavele o echipa solida si fair play dupa ultimele amicale jucate cu ei,cred ca or sa castige la pas campionatul in ciuda semiesecului de ieri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valea Mare are un mare castig in portarul de la Cetateni! Sunt convins ca vor urca in clasament!

      Ștergere
  5. Faptul ca spui tu asta este dovada de fair- play !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!