Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 29 martie 2015

Rezultatele etapei a 17-a

Rezultate oarecum normale, astazi intr-o duminica ploioasa de sfarsit de martie. Iata rezultatele:

A.S. GODENI--  A.S. LERESTI =5 - 2 (3-1) 
A.S. INTER. ANINOASA-- A.S. DRAGOSLAVELE =1 - 3  (1-2)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI --A.S. CETATENI =2 - 3 (2-2) 
A.S. SCHITU GOLESTI - STA
A.S. BALILESTI-- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =3 - 4 ( 1-3)
 A.S. FLACARA BOTENI--A.S. PETROLUL HIRTIESTI= 3 - 2 ( 0-1)
 A.S. SPORTING MIHAESTI-- A.S. INTER. COTESTI= 4 - 2 (2-1)
A.S. STILPENI RADESTI --  A.S. BUGHEA DE JOS =6 - 3( 2-1)

Surprinde rezultatul de la Schitu , in rest , victorie muncita a Cetateniului la Vladesti , Valea Mare continua trendul bun din retur si castiga la Balilesti , unde se castiga greu ,Boteniul invinge pe final Hartiestiul, Mihaestiul in revenire , iar Radestiul face scor cu Bughea.


La Schitu , s-au intalnit doua echipe legate , cu pofta de joc pe un teren destul de bun dupa ploile din ultimele zile.
 Gazdele au inceput in forta si au avut doua ocazii prin Tanase , Lerestiul a replicat prin Badu care sterge bara cu un sut la coltul scurt.
 Primul gol vine in urma unei centrari , Radu incerca sa respinga dar mingea deviat se duce la coltul lung 1-0. Lerestiul echilibreaza jocul la jumatea terenului , se simte deterimanrea lui Mos , dar nu e de ajuns . Gazdele incriu din nou din penalty  , la un fault a lui Iulica in careu si cu toata opozitia portarului se face 2-0.
 oaspetii nu beneficiaza de un penalty clar la un hent in careu si deciziile arbitrului fac ca starea de nervozitate sa creasca, dar chiar si asa, Lerestiul apasa pe acceleratie si domina , reducand diferenta prin Alex Popescu , 2-1. Cu fundasii la jumatea terenului in cautarea egalarii , Lerestiul ignora viteza atacantilor gazda si tanase inscrie cu un sut la coltul lung la o pasa de contraatac clasic 3-1.
  Dupa pauza , Lerestiul ramane in 9 jucatori de camp prin eliminarea lui Radu pentru cumulul de cartonase, dar schimba sistemul de joc si domina clar jocul la jumate, cautand egalarea. Din pacate unele decizii la limita ale arbitrului , toate in favoare gazdelor ( 3-4 henturi in careu si o eliminare clara ) fac ca Lerestiul sa alerge in gol , si pe fondul jocului de atac al oaspetilor, gazdele se rezuma la contraatac , si desi rateaza de 2-3 ori oportunitati bune de a se distanta o fac prin acelasi Tanase care trage puternic sub bara 4-1. Mai mult la o degajare gresita a portarului , scorul devine 5-1 si Lerestiul doar  mai reduce din handicap in prelungiri prin Marin , insuficient . 


  A fost un joc placut , in care echipa mai buna a invins , un scor prea dur dupa ce a fost pe teren , un arbitraj smecheresc, care a judecat fazele limita intr-un singur sens , dar ce e mai important , nu au fost accidentari si mult respect intre jucatori.
 Lerestiul pierde o batalie si 6 puncte in campionat contra Godeniului , echipa ce a inscris jumatate din golurile primite de Leresti pana acum. speram ca Godeniul sa joace la fel de bine si la Dragoslavele , si sigur se poate apropia de primele locuri!

6 comentarii:

  1. Vine etapa nr 5!!!!
    Infern sub Tzalfa!
    Pregatiti va baietii indrazneti! ;)


    Semnat: Rosca Costel (suporter Cetateni)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Costele , pana la etapa a 5-a , sa fim sanatosi. Cu siguranta va fi un meci interesant la Cetateni , pe care cu totii il asteptam cu interes. Si inca ceva: " ai grija sa nu ti se intample ceea ce iti doresti! "

      Ștergere
  2. Cred ca Godeniul nu avea nevoie de ajutorul dlui Elvis Presley Titus duminica. Au o echipa buna si asta le umbrește victoria... Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am verficat istoricul meciurilor Lerestiului cu Titus la centru , surprinzator , au fost 4 egaluri si doua infrangeri si doar o victorie , asa ca din pacate sunt de acord si eu cu cel ce spunea ca Titus ne arbitreaza cam des.... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Este înalt si prost. Singurele lui defecte vizibile. Apoi dupa o temeinica explorare iti dai seama ca este si hot. Cei ce au magazine prin zona stiu....

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!