Campionat 2016-2017

Translate

joi, 4 iunie 2015

150.000 and still counting......!

  Aproape pe nevazute si nesimtite , blogul AS Leresti a ajuns la o cifra de 150.000 de vizualizari de la infiintare. O fi mult , o fi putin , imi e greu de zis, pentru o echipa din ultima liga cred eu ca este totusi o realizare. 

 Ajuns in al cincilea an si la al 4 -lea sezon ,blogul nostru a preluat in timp atributiunile informarii asupra jocurilor disputate in liga a 5-a Arges , seria Nord , dar mai mult decat atat , a dat liber celor dornici sa comenteze , sa informeze sau sa se exprime liber , intr-un mediu organizat si decent , pastrand limitele bunului simt.
 Am militat inca de la inceput pentru o folosire a limbii romane cat mai corecta din partea celor ce au intrat pe blog , si mai ales de respect fata de ceilalti.
 Ma bucur ca impreuna am fost sanatosi si am ajuns aici , sper sa am puterea si motivatia de a ma ocupa in continuare de acest blog , iar asta tine numai de interesul afisat de ceilalti .

 Fara vreun beneficiu material , din contra de multe ori fiind chiar jignit ( de parca mi-ar pasa),sau taind din timpul meu liober, am creat impreuna cu voi , o comunitate mica dar corecta , si remarc aici pe Romel , un baiat fair play , care a fost activ pe blog inca de la inceput , fara a se ascunde sub anonimat , pe baietii de la Dragoslavele , care sunt niste tineri de mare bun simt , pe cativa baieti de la Cetateni , care au trecut peste anumite momente si au aratat , ca pana la urma Cetateniul e o echipa de fotbal , nu un loc de speriat, pe cel de la Valea Mare , care a adus ades informatii utile, vizitatorii de la Cotesti , Radesti , Hartiesti , Bughea , Vladesti , Balilesti , Boteni , dar si de la Vulturesti sau alte echipe din seriile invecinate, care chiar daca sub anonimat , au adus stiri  si comentarii  unele utile , aletele acide , altele jognitoare , fiecare dupa puterea sa.
  Nu in ultimul rand , trebuie amintit ca acest blog este al echipei din Leresti , iar Eli ,, Bobi , Cuca , Postasu  ,Suseanu  si toti ceilalti plecati din tara dar si cei de acasa , se regasesc in intreriorul acestui site.

  Asa cum spuneam , o cifra aniversara , care mi-a atras atentia , o cifra care speram sa o atingem cu mai multe zeroruri la coada , sanatosi si cu voie buna!

   Din nordul Europei , numai bine tuturor, No.1  !

5 comentarii:

  1. Rezultatele etapei de azi:
    Valdesti- Aninoasa =6-1
    Schitu- Godeni=0-1
    Boteni-Dragoslavele =1-5
    Mihaesti-Cetateni=1-5
    Cotesti- Valea Mare=2-1
    Balilesti- Leresti=3-6
    Hartiesti- Bughea=6-3

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari baietilor pentru Victorie , dar mai ales felciitari lui Avrigeanu , pentru ca a devenit tata!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Marica, felicitari As Leresti, felicitari NO1....de 150000 de ori !

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari AS DRAGOSLAVELE campioana !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!