Campionat 2016-2017

Translate

joi, 26 noiembrie 2015

Etapa a 14-a , prima din retur amanta+ verde la play-off

COMITETUL EXECUTIV DE URGENTA.
Amanarea jocurilor de fotbal din toate competitiile din 28 si 29.11.2015

 Datorita vremii nefavorabile, toate jocurile de copii, juniori si seniori(etapa 14 - Liga a IV-a si a V-a) din aceasta saptamana(vineri, sambata si duminica) se amana pentru saptamana viitoare(05 si 06.12.2015). Etapele 15 si 16 urmand a se disputa pe 12 si 19.12.2015, daca starea vremii ne va permite acest lucru. Jocurile din Faza Optimilor a Cupei Romaniei se disputa pe data de 01.12.2015, conform programarii.

Pe de alata parte , desi se stia de ceva timp , disputarea unui play off in liga judeteana nu se oficializase, multe din echipe plangandu-se de numarul mare de jocuri. Unul nu exagerat avand in vedere ca sunt 32 jocuri in total . Iata decizia AJF :

"In urma sedintei din data de 24/11/2015, statutar intrunita, in conformitate cu dispozițiile art. 31 din Statutul AJF Arges, Comitetul Executiv compus din Sorescu Corneliu-presedinte, Soare Cristinel-vicepresedinte, Florescu Cristian-vicepresedinte, Ghiberdel Mihai, Pirciu Dan, Popescu Viorel, Raduta Mihai, Barbutiu Aurel - membrii, si Ilinca Viorel Secretar General A.J.F. Arges, hotărăște: 
-------------
 Art. 2. Cu majoritate de voturi(6 pentru si 2 impotriva) se aproba sistemul de disputarea Play-Off/Play-Out la Liga a V-a, seriile cu 14 echipe, astfel incat toate echipele de la Liga a V-a, ca si cele de Liga a IV-a, sa dispute un numar de 32 de jocuri, in editia de campionat 2015 - 2016(ca si echipele din Liga a IV-a si Liga a V-a serii cu 12 echipe)".

4 comentarii:

  1. ramane sa se dispute etapa de cupa , era bun un joc pentru Leresti , inaintea acestei dispute. Vremea pentru Marti 1 Dec , se anunta a fi insorita , aprox 5 C!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Era cazul! Dislike ca ne duce cu jocul pana pe 19 decembrie , cand sansele ca vremea sa fie mai rea sunt mult mai mari. Dar e bine ca se joaca fotbal. Sper ca vremea sa ajute....

      Ștergere
  3. Etapa a 14 -a prima a returului se va disputa duminica 6 decembrie!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!