Campionat 2016-2017

Translate

marți, 15 decembrie 2015

Etapa a 20-a amanata pentru Februarie 2016

 Prin comunicatul de astazi AJF Arges renunta la ideea disputarii celei de a 20 etape , incarcand astfel primavara fotbalistica a lui 2016.
 AJF Arges a ignorat principiul" Nu lasa pe maine ce poti face azi" si a amanat o etapa istorica avand in vederea data la care s-ar fi disputat , 20 Decembrie.  Din pacate , sacrificarea porcilor a fost mai importanta decat fotbalul!
 Cum vremea clar o permitea si cum din ce stiu eu jucatorii erau dornici de mai mult fotbal , dar mai ales ca in Februarie vremea sigur va fi mult mai rea , AJF a gresit zic eu , privand de fotbal in ajun de Craciun , atatia impatimiti din mediul rural,
 Dar cum unde-i lege nu-i tocmeala , noi nu putem decat sa ne punem contra si ca atare , intram intr-o binemeritata vacanta de iarna!
  Tuturor , vacanta linistita , caci pana in Carciun si dupa , vom mai vorbi si despre alte lucruri!

 Iata comunicatul AJF :
"
La solicitarea majoritatii delegatilor de echipe, Comitetul de Urgenta al A.J.F. Arges, intrunit astazi 15.12.2016, a hotarat ca jocurile din etapa a XVI-a programate in 19.12.2015 - Liga a IV-a, Seniori si Juniori si 20.12.2015 - Liga a V-a Seniori, sa se amane pentru data de 20.02.2016 - Liga a IV-a Seniori si Juniori si 21.02.2015 - Liga a V-a Seniori, in conditiile in care starea vremii va permite acest lucru."

4 comentarii:

  1. Se pare ca Ignatul si teama ca arbitrii nu vor avea timp sa taie porcii ,a invins. Soare , 12 grade celsius pe 20 decembrie, o vreme ideala pentru fotbal!" Felicitari" celor de la AJF , care la "presiunea" echipelor a , amanat ultima etapa a anului din "cauza vremii nefavorabile"!! Ca si vreme puteam juca si pe 27 decembrie!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!