Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 30 octombrie 2015

Rezultate cupa + program etapa a 10-a

Asa cum stiti joi , s-a desfasurat etapa a 2-a zonala a cupei Romaniei, editia 2017, iar echiepele din zona Nord au avut urmatoarele rezultate:
  Leresti- Boteni= 4-0 ( 1-0)
Valea Mare - Berevoiesti= 1-0( 1-0)
Vulturesti-Davidesti-=6-7(1-0;2-2)
 Meciul dintre Vladesti si Schitu are loc sambata 31-oct....

La Leresti in meciul de joi de cupa , gazdele s-au prezentat in doar 10 jucatori , din lipsa de efectiv , dar si din respect fata de competitie , am preferat sa respectam regulamentul si sa nu folosim alti jucatori decat cei legitimati!
 Astfele Lerstiul a jucat 70 de min in 10 jucatori de camp , abia pe final -sa jucat in efectiv complet , in timp ce Boteniul cu multi copii in lot s-a prezentat bine , punand cateva probleme pentru inceput gazdelor.
cu 1-0 la pauza , gol Branescu Marian , Lerstiul a zburdat in repriza secunda , trecerea lui Marica in atac , inclinand balanta catre poarta oaspetilor , cele trei goluri din repriza secunda venind meritat , pe fondul unui joc bun.
  De remarcat prestatia batranilor din echipa Lerestiului , adica linia de aparare!


Iata programul etapei a 10-a, duminica 1-11-2015:

A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. LERESTI - A.S. INTER. COTESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI-sta
A.S. GODENI - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. INTER. ANINOASA
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. CETATENI


Bafta multa tuturor!

duminică, 25 octombrie 2015

Rezultatele etapei a 9-a

Ultima duminica din octombrie a adus  pe langa vremea frumoasa meciuri interesante si goluri multe . Odihniti cu o ora in plus de somn , jucatorii s-au bucurat de fotbal poate si cu gandul la " focul lui Sumedru" de seara.
 Iata rezultatele:

 A.S. BUGHEA DE JOS--  A.S. CIMENTUL VALEA MARE=1 - 4( 0-1)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. VULTURUL VULTURESTI= 1 - 0( 0-0)
A.S. LERESTI - sta
 A.S. PETROLUL HIRTIESTIA.--S. SCHITU GOLESTI = 3 - 1 ( 1-0)
 A.S. FLACARA BOTENI--A.S. GODENI= 1 - 4 ( 1-2)
 A.S. INTER. ANINOASA-- A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II=0 - 8(  0-5)
 A.S. CETATENI --A.S. PARTIZANUL VLADESTI =8 - 2 ( 3-1)

Asa cum ziceam , victorii la scor ale favoritelor. singura oarecum surpriza a fost victoria Cotestiului contra celor de la Vulturesti. Am dat si eu o fuga la meciul respectiv , un meci slab calitativ, cu o echipa a Vulturestiului de nerecunoscut , fara a avea 2 suturi pe poarta tot meciul desi terenul de la Schitu o permitea. Un arbitraj slab al lui Sandel  si un joc incalcit.
 De partea cealalata , Cetateniul si-a consolidat prima pozitie prin victoria la scor de azi , Berevoiestiul arata ca poate si administreaza o corectie severa celor de la Aninoasa , care se pare ca inca nu s-a retras din campionat, cel mai probabil incercand sa incheie turul de campionat.
  Valea Mare reintra in cartile pentru locul 6 , la fel ca si cei de la Cotesti.
  Lerestiul a stat azi , urmand sa revina joi in cupa!

marți, 20 octombrie 2015

Play -off- O solutie binevenita

Asa cum se pare si cum se aude si dinspre AJF , sistemul actual al campionatului se va desfasura in sistem play -off. Un sistem nou la noi , care se aplica si in liga 1 , un sistem interesant ce selecteaza echipele dupa valoare , lasand loc celor de valori apropiate sa se lupte direct.
 Ma uitam cu ani in urma la campionate ca  cel din Elvetia sau Austria , care din cauza numarului mic de echipe din prima liga alegeau acest sistem. Iata ca acum , si la nivelul nostru , la numarul de echipe inscrise dar si dupa cateva retrageri , se pare ca sistemul play off e binevenit si interesant , aducand oaraesce sare si piper , intr-o competitie unde nivelul scazut poate aduce dezinteres.
 In mod normal primele 6 echipe dupa terminarea campionatului vor participa la play-off. Astfel , numarul de puncte se va injumatatii pentru toate cele 6 echipe si ele vor incepe un nou mini campionat de 10 etape , avand la baza acest clasament!

Astfel e extrem de interesanta lupta pentru primele 6 locuri , celelalte echipe riscand sa iasa din competitie, unde nu cred ca se va desfasura un sistem play-out, unul care chiar nu ar avea o miza !
 Deocamdata pe site-ul AJF , nu a aparut nimic dar cred ca asta ar fi solutia ideala pentru o editie secata de echipe participante!

duminică, 18 octombrie 2015

Etapa a 8-a . Rezultate

In sfarsit o duminica cu soare dupa atata ploaie si lume multa la stadion
 Etapa a 8-a a adus goluri multe dar si , se pare, o lata echipa ce se va retrage din liga , AS Aninoasa , care nu s-a prezentat la meciul cu Godeni . Dar iata rezultatele:

A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. BUGHEA DE JOS =3 - 5 ( 1-3)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. INTER. COTESTI =2 - 4(2-1)
 A.S. VULTURUL VULTURESTI - sta
 A.S. LERESTI--  A.S. PETROLUL HIRTIESTI =12 - 1( 5-0) 
 A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. FLACARA BOTENI=2 - 3 ( 1-2)
A.S. GODENI-- A.S. INTER. ANINOASA- 3 - 0--neprezentare
 A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI II -- A.S. CETATENI=4 - 1 (1-1)

La Leresti asa cum am zis , lume multa si vreme ideala de fotbal. Lerestiul ,dupa 2 infrangeri consecutive,nu isi mai putea permite pasi gresiti , in timp ce oaspetii , aratau o forma mai buna ca in alti ani.
 Meciul a inceput cu gazdele in atac care si inscriu prin ,Aly cu un sut din   apropiere. La  cateva minute departare Mos e faultat in careu ( sau la marginea lui) si fundasul oaspetilor este eliminat. Penalty-ul este ratat de Aly , dar meciul curge intr-o singura directie si scorul capata proportiile pe care le vedeti si in scorul final. golurile inscrise de Aly ( 3 in total ) Mos -4 goluri, Sica -2 goluri, Pascu-2 goluri si Parvu-1. Oaspetii au inscris din penalty prin Cioaca .
  Urmeaza o etapa de pauza pentru Leresti, iar apoi una de cupa.
 Numai bine!


duminică, 11 octombrie 2015

Etapa a 7-a , rezultate




A.S. BUGHEA DE JOS -- A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI =1 - 3( 1-0)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2 - 5(  0-3)
A.S. SPORTING MIHAESTI- - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
 A.S. LERESTI -- A.S. VULTURUL VULTURESTI =1 - 2( 1-1) 
 A.S. FLACARA BOTENI--  A.S. PETROLUL HIRTIESTI =4 - 2 (1-1)
 A.S. INTER. ANINOASA --A.S. SCHITU GOLESTI=0 - 4 ( 0-2)
A.S. CETATENI--  A.S. GODENI=1 - 0 (1-0)




Duminica ploioasa de toamna , cu putine grade in termometre si lume destula la un meci ce se anunta echilibrat cel dintre Leresti si Vulturesti.
 Gazdele , favorite , au inceput jocul timid si au permis oaspetilor sa atace dar gara  a avea ocazii mari. Lerestiul incearca sa echilibreze si rataeaza doua oportunitati prin Aly Dragan si Iulica.
  Vulturestiul reuseste sa deschida scorul cand dupa o centrare atacantul lor inscrie de la 6m 0-1.
 Lerestiul incepe cursa de egalare si reuseste cand Aly Dragan e faultat clar in careu si Radu Marin inscrie. 1-1.
  Dupa pauza , Lerestiul intra mai decisa in teren , dar atacurile sunt destul de sterile , fara ocazii mari. In schimb inscriu din nou oaspetii , la o faza ce nu anunta mare lucru , atacantul lor sutand in coltul din dreapta la portarului fara sanse. 1-2.
 Mai e o jumatate de ora si Lerestiul nu reuseste inca sa isi faca jocul , unul oarecum hoatic , cu pase lungi , dar ocaziile apar in 2-3 randuri fara a fi fructificate. Vulturestiul are la randul ei cateva ocazii pe contraatac dar meciul se termina cu un 2-1 pentru oaspeti , oarecum meritat dupa aspectul jocului!
  Un meci curat in ciuda terenului greu , mare merit avand ambele echipe , si un arbitraj destul de bun!

 Un cadou trist pentru mentorul acestei echipe cu ocazia zilei de nastere , dar ne vom revansa in curand! La Multi Ani Bobi!

duminică, 4 octombrie 2015

Rezultatele etapei a 6-a

 Etapa a 6-a a adus un meci interesant la Valea mare , in rest jocuri in care echipele favorite si-au apropiat victoria.

A.S. GODENI --A.S. BUGHEA DE JOS=6 - 3( 4-2)
 A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI II--  A.S. INTER. COTESTI =2 - 1( 1-1)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI---  A.S. SPORTING MIHAESTI =7 - 1( 5-1)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE---A.S. LERESTI = 1 - 0 ( 1-0)
 A.S. FLACARA BOTENI---  A.S. INTER. ANINOASA=6 - 0(1-0)
  A.S. SCHITU GOLESTI--- A.S. CETATENI =0 - 4(  0-2)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI--- A.S. VULTURUL VULTURESTI =1 - 3 ( 0-3)

Surprinde victoria la scor a celor de la Vladesti, care dupa infrangerea drastica de etapa trecuta a refacut golaverajul pe seama celor de la Mihaesti.
  La Valea Mare , lume multa si ambitii mari pentru gazde, motivati si financiar cu 200 ron de jucator. Oaspetii , fara promisiuni  in bani, veneau din postura de favoriti , una pe care din pacate nu au onorat-o la final.
  Jocul a inceput in dominarea Lerestiului care a atacat fara a pune prsiune mare la poarta gazdelor. Gazde au facut tot ce au putut sa incurce si sa incalceasca jocul  si au si reusit. Valea Mare echilibreaza jocul si dupa un sut bun de la 20 m , golul pica oarecum surprinzator , atacantul gazdelor 
sutand de la 18m langa bara mingea intrand in poarta cu toata opozitia portarului 1-0.
Lerestiul reincepe atacurile si trece in doua randuri pe langa egalare prin Aly Dragan si Parvu.
  Dupa pauza , jocul are un singur sens , catre poarta celor de la Valea Mare , si doar sporadic gazdele ajung din degajari catre poarta Lerestiului. Arbitrul isi intra si el in rol , tolerand antijocul si intreruperile gazdelor care s-au tarat efectiv pe teren pentru a fragmenta jocul. Catarama rateaza , la fel si Aly Dragan , dar bara din lovitura libera a luiRadu Marin , care a cazut pe linia portii putea sa restabileasca egalitatea. Nu a reusit nici Parvu , care a sutat in bara din unghi , iar cel mai controversat moment a fost hentul clar in careu ( recunoscut si de fundasul gazdelor) pe care arbitrul efectiv l-a ignorat. Gazdele au castigat un meci la care nici nu sperau , jucand poate  cel mai slab fotbal pe care l-am vazut la o echipa din serie pana acum , dar facand excelent antijocul si intreruperile necesare. 
Altfel felicitari gazdelor pentru determinare si ambitie!!
 Asta nu scuza cu nimic jocul modest al Lerestiului care nu numai ca nu a stralucit , dar a scartait serios la jumatate si pe flancuri .
 Un dus rece pentru Leresti , dar campionatul e inca lung. 

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!