Campionat 2016-2017

Translate

joi, 26 noiembrie 2015

Etapa a 14-a , prima din retur amanta+ verde la play-off

COMITETUL EXECUTIV DE URGENTA.
Amanarea jocurilor de fotbal din toate competitiile din 28 si 29.11.2015

 Datorita vremii nefavorabile, toate jocurile de copii, juniori si seniori(etapa 14 - Liga a IV-a si a V-a) din aceasta saptamana(vineri, sambata si duminica) se amana pentru saptamana viitoare(05 si 06.12.2015). Etapele 15 si 16 urmand a se disputa pe 12 si 19.12.2015, daca starea vremii ne va permite acest lucru. Jocurile din Faza Optimilor a Cupei Romaniei se disputa pe data de 01.12.2015, conform programarii.

Pe de alata parte , desi se stia de ceva timp , disputarea unui play off in liga judeteana nu se oficializase, multe din echipe plangandu-se de numarul mare de jocuri. Unul nu exagerat avand in vedere ca sunt 32 jocuri in total . Iata decizia AJF :

"In urma sedintei din data de 24/11/2015, statutar intrunita, in conformitate cu dispozițiile art. 31 din Statutul AJF Arges, Comitetul Executiv compus din Sorescu Corneliu-presedinte, Soare Cristinel-vicepresedinte, Florescu Cristian-vicepresedinte, Ghiberdel Mihai, Pirciu Dan, Popescu Viorel, Raduta Mihai, Barbutiu Aurel - membrii, si Ilinca Viorel Secretar General A.J.F. Arges, hotărăște: 
-------------
 Art. 2. Cu majoritate de voturi(6 pentru si 2 impotriva) se aproba sistemul de disputarea Play-Off/Play-Out la Liga a V-a, seriile cu 14 echipe, astfel incat toate echipele de la Liga a V-a, ca si cele de Liga a IV-a, sa dispute un numar de 32 de jocuri, in editia de campionat 2015 - 2016(ca si echipele din Liga a IV-a si Liga a V-a serii cu 12 echipe)".

duminică, 22 noiembrie 2015

Etapa a13-a , rezultate

Ultima etapa a turului a a adus rezultate normale , in marea majoritate a jocurilor. Iata rezultatele:

 A.S. BUGHEA DE JOS--A.S. INTER. COTESTI = 4 - 3 (1-0)
A.S. CETATENI - Sta
 A.S. INTER. ANINOASA--- A.S. LERESTI= 0 - 3( 0-3) 
A.S. FLACARA BOTENI --A.S. VULTURUL VULTURESTI= 2 - 3 (1-2)
A.S. SCHITU GOLESTI ---A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2-1(1-1)
 A.S. GODENI---A.S. PARTIZANUL VLADESTI = 9 - 1  (4-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI  ---A.C.S. GLORIA BEREVOESTI =2 - 5( 0-4)

Vreme ploioasa de  noiembrie in aceasta duminica si surprize putine. Lupta pentru intarraea in primele 6 echipe ce vor intra in play off, face competitia mult mai interesanta , penru locu l6 luptand cu sanse mar i4 echipe , Valea Mare , Boteni , Schitu si Cotesti. .La fel pentru titlu se joaca in 5 , dieferanta de 4 puncte dintre primele 5 clasate fiind infima pentru finalul turului.
 Urmeaza 3 etape din retur si una de cupa , ce vor incheia anul calendaristic in fotbal , dar despre asta mai tarziu.
 

  La Aninoasa , am revazut cum poate arata o echipa saraca,. Saraca zic , pentru ca in lipsa banilor nu exista nici jucatori nici echipament nici medic nici multe altele. In schimb sunt de laudat cei ce nu au renuntat la a mentine aceasta echipa pe linia de plutire.
  Lerestiul a asteptat 20 de minute ca echipa gazda sa adune toti jucatorii si ca medicul sa vina la stadion si a inceput jocul ca o echipa favorita ce era , conducand la pauza cu 3-0 si ratand alte cateva ocazii ( goluri Branescu si Aly Dragan 2).
 Ploaia si pauza aduc delasare in jocul oaspetilor , deja vazuti castigatori , iar gazdele incep sa prinda curaj si sa iasa la joc , avand doua mari ocazii de gol . Lerestiul revine si echilibreaza jocul , rateaza alte 3-4 ocazii uriase iar scorul de 3-0 e unul corect , dar destul de putin pentru o echipa cu pretentii la locul 1 ,contra ultimei clasate.
 Raman cele 3 puncte si un tur terminat pe locul 4 pentru Leresti , la doar 3 pct de primul loc , cu satisfactia de  avea el mai bun  atac si cea mai buna aparare dupa cele 12 etape.
  Pana duminica viitoare , numai bine!


duminică, 15 noiembrie 2015

Rezultatele etapei a 12-a

Penultima etapa a turului a adus doua meciuri cu implicatii la primul loc.
 La Berevoiesti , gazdele veneau dupa o infrangere neasteptata la Schitu , in timp ce oaspetii de la Godeni , sperau sa se mentina pe primul loc. A castigat Berevoiestiul cu 2-1 si a trecut pe primul loc.

La Leresti , meci de ambitii in care gazdele erau favorite, iar oaspetii veneau cu speranta de acastiga puncte.
 Meciul a fost unul de o slaba factura dar cu daruire din partea ambelor combatante. In prima repriza Cetateniul nici macar nu a contat in prima repriza , neavand nici macar un sut pe spatiul portii , in timp ce Lerestiul are cea mai mare ocazie in min 5 cand Aly Dragan suteaza in bara din lovitura libera iar Parvu reia slab la poarta. Acelasi Parvu e impiedicat in careu sa joace mingea dar nu se da penalty , in timp ce Aly mai are o ocazie cu un sut peste poarta.
  Dupa pauza Lerestiul iese la fel de determinata dar nu reuseste sa isi creeze mari ocazii , in schimb oaspetii profita de prima sansa la o pasa gresita si dupa o centrare perfecta mijlocasul lor inscrie cu un sut imparabil langa bara din 7m ,0-1.
   Oaspetii prind curaj , dar lerestiul revine rapid in joc prin golul lui Aly Dragan 1-1. Incepe o cursa catre golul castigator , si Lerestiul se arunca cu toata echipa in atac , dar destul de haotic , in timp ce oaspetii contraataca periculos si au cateva sanse de a inscrie ,

 Se termina 1-1 , Lerestiul calca din nou stramb pe teren propriu , cazand un loc in clasament ,iar Cetaeniul se mentine in fata , aproape de primele clasate.

Altfel , etapa de astazi a strans lupta pentru primul loc, distanta dintre primele 5 clasate fiind de numai 3 puncte. Berevoiestiul pare a fi campiona de toamna ,

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Rezultat cupa + Program etapa a 12-a

Joi dupa amaiaza a avut loc etapa a 3-a din Cupa Romaniei  si pentru AS Leresti , contra celor de la Schitu Golesti. A fost un meci fara istoric , oaspetii venind in 9 jucatori de camp , in timp ce Lerestiul a fortat doar cat a fost nevoie pentru a castiga meciul. S-a terminat 4-0 (1-0) , si Lerestiul merge mai departe , cel mai probabil va avea ca adversar etapa viitoare pe Cimentul Valea Mare , avand in vedere ca e cea mai apropiata echipa din zona.




   Duminica 15 Nov, are loc si etapa a 12-a, penultima a turului , iar la Lerestia are loc un derby de traditie in zona Nord , intre echipa locala AS Leresti si AS Cetateni. De-a lungul ultimilor ani , meciurile dintre cele doua echipe au fost pigmentate cu ambitii mari si multa pasiune , mai ales din partea spectatorilor. Cum vremea de noiembrie se anunta excelenta pentru fotbal sunt asteptati multi spectatori la stadion , cu speranta unui spectacol sportiv decent si plin de respect.

Pe de alta parte un alt derby pentru primele locuri are loc la Berevoiesti , unde Godeniul are un examen greu de trecut !

  Iata programul etapei:

Sta-A.S. BUGHEA DE JOS
 A.S. INTER. COTESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. GODENI 
A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. INTER. ANINOASA

 A.S. LERESTI - A.S. CETATENI   
Arbitrii:Enache Ionut (Pitesti)  Trasca Marius - Emil (Pitesti)-   Ivascu Antonio (Pitesti)     Observaor: Sorescu Alin (Pitesti)

duminică, 8 noiembrie 2015

Rezultatele etapei a 11-a

 A.S. BUGHEA DE JOS ---A.S. LERESTI=3 - 4(1-1)
A.S. INTER. COTESTI---sta
A.S. PETROLUL HIRTIESTI---A.S. GODENI =0 - 2( 0-1()
A.S. SCHITU GOLESTI ---A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI = 3 - 2 (1-2)
A.S. FLACARA BOTENI --- A.S. PARTIZANUL VLADESTI=7 - 6 (3-2)
A.S. INTER. ANINOASA---A.S. CIMENTUL VALEA MARE=0 - 5 ( 0-2)
A.S. CETATENI  ---A.S. VULTURUL VULTURESTI=2 - 2 (2-1)

Surpriza la Schitu , unde gazdele au invins liderul, meci echilibrat la Cetateni , victorie la scor a celor de la Valea Mare la Aninoasa, meci palpitant la Bughea.
 

Asa cum spuneam , la Bughea un thriller adevarat , intre doua echipe ce au ambitii de zeci de ani.
 Lerestiul a inceput meciul ca o echipa mare si inscrie in min 5 prin Marian sut pe coltul scurt,
. 0-1. Peste 7 min , Lerstiul beneficiaza de un penalty clar dar Aly rateaza! Lerestiul continua pe atac si dupa o lovitura libera a lui Aly aparata de portar , acelasi Aly e faultat in careu , 11m clar. Executa Radu Marin , dar suteaza pe langa poarta! Gazdele prind un ascendent moral si reusesc egalarea ,la o iesire gresita a portarului echipei oaspete. 1-1.
   Repriza a 2-a aduce un nou gol al gazdelor , la o greaseala a fundasilor centrali ,2-1. Lerestiul alearga dupa egalare dar in minutul 75 tot gazdele inscriu la o alta gresela a fundasilor 3-1. Schimbare inspirata a celor de la Leresti , Marica intrand atacant si in min 80 reduce din scor 3-2,
 trei min mai tarziu acelasi Marica  inscrie spectaculos 3-3. Lerestiul e revirgorat si cauta victoria care vine in minutul 90 cand acelasi Marica , e faultat clar in careu si Aly Dragan reuseste sa inscrie 4-3. Cele 4 minute de prelungiri nu aduc nimic nou , doar ocazie a oaspetilor si Lerestiul are o revenire de echipa mare


duminică, 1 noiembrie 2015

Rezultatele etapei a 10-a

Prima zi de noiembrie a fost una insorita dar destul de rece.  Frigul a adus si multe goluri in cele 6 jocuri din seria nord, una fara mari surprize , doar victoria la scor a celor de la Cetateni la Valea Mare dar iata si rezultatele :




  A.S. VULTURUL VULTURESTI---  A.S. BUGHEA DE JOS =4 - 0 (1-0)
 A.S. LERESTI ---A.S. INTER. COTESTI = 3 - 1 (1-0) 
A.S. PETROLUL HIRTIESTI -sta
A.S. GODENI --- A.S. SCHITU GOLESTI =2 - 0( 1-0)
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II--- A.S. FLACARA BOTENI=7 - 2  (4-0)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI ---A.S. INTER. ANINOASA = 3 - 0( 1-0)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE --- A.S. CETATENI =7 - 1( 3-0)

Ceteteniul pare sa cada ,nu numai de pe primul loc , dar si ca joc , scorul de la Valea Mare fiind unul extrem de drastic pentru o echipa ce venea la Valea Mare ca si lider al grupei.
 Berevoiestiul , Vulturestiul , Godeniul si Lerestiul au castigat cum era de asteptat,gazdele inregistrand victorii pe linie.
 

 La Leresti , lume destula si un joc intre doua echipe ce s-au respectat de-a lungul timpului. Lume multa, vreme buna ,existand premizele unui joc frumos.
 Calitatea jocului a cam avut de suferit , prima repriza fiind una echilibrata , cu un plus pentru gazde , care nu au reusit sa inscrie decat odata prin Iulica din centrarea lui Mos 1-0. Oaspetii au ratat si ei singuri cu portarul in rest , doar 2-3 ocazii ratate de gazde in primul mitan
  Partea secunda aduce multe evenimente , primul dintre ele in minutul 52 cand la o lovitura libera indirecta executata  direct de Ciangoi , portarul gazdelor lasa intentionat mingea sa intre poarta , bucuria oaspetilor fiind franta de fluierul arbitrului = lovitura  de poarta . protestele jucatorilor oaspeti se concretizeaza cu eliminare lui Ciangoi , 
 In 10 oameni Cotestiul inca spera dupa golul lui Vasile , sut de la 30 m ,profitand de o greseala a portarului gazda , 1-1.
 Lerestiul incepe sa contsruiasca si in doau minute inscrie de 2 ori prin Radu marin din lovitura libera deviata si Aly 3-1. Departe de a se termina si departe de a fi un joc aprig pe teren , se mai dau doua eliminari meritate lui Mos de la gazde si Alex de la oaspeti pentru proteste.
  Se termina 3-1 , rezultat meritat , un joc bun al oaspetilor si unul mediocru al gazdelor , precum si un arbitraj bun !



Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!