Campionat 2016-2017

Translate

luni, 28 decembrie 2015

Sarbatori Fericite!!

Desi trecute , sarbatorile de Craciun se alatura celor de an nou si fac vacanta de iarna mai asteptata. iar ca de obicei la final de an , se trage linie si se selecteaza ce e bun si ce a fost rau. Dar inainte de asta , se petrece , fiindca asa e traditia!
 AS Leresti , a facut ca in fiecare an o peterecere de final de tur ,desi programul a fost aglomerat , baietii si familiile lor au gasit timp in a doua zi de Craciun sa petreaca impreuna.
 Prin efortul mentorului acestei echipe , Bogdan Dascalu, a iesit o peterecere de neuitat , desfasurata la Sasu, cu muzica buna si antren pe masura.
  A impresionat corul preotului Alexandru Pahontu ,  ce a colindat traditional pe cei prezenti , , la microfon trecand si Ioana Horobeanu si Mariana Patru , incingand ringul de dans!

  A doua zi , a avut loc si o miscare pe sintetic , profitand de cele +17 garde de afara , si astfel se incheie un 2015 ce parca a trecut mult prea repede!



  

Tuturor , va dorim sanatate multa , un a
n nou 2016 plin de bucurii !!!


P.S. Mai multe poze pe pagina de facebook a echipei !

Lerestiul , dupa sezonul de toamna

Sezonul de toamna , prelungit pana in apropierea Craciunului , a fost unul lung , odata cu decizia de a se juca dupa sistem play-off /play-out. O hotarare extrem de benefica a AJF-ului , intr-o competitie intrata aproape in colaps si derizoriu
.AS Leresti alaturi de AS Godeni , au profitat de inexplicabila decizie a comunei Dragoslavele de a nu mentine o echipa in ultima liga , si au adus jucatori talentati, crescand valoare loturilor actuale.
    Lerestiul a reusit la inceputul acestui sezon patru achizitii extrem de importante pentru echipa , Ally Dragan , Madalin Bondac , si fratii Lazaroiu fiind un mare plus pentru o echipa decimata de plecari.
Toti cei patru , jucatori fini si de un caracter deosebit , asemenea tutror celorlalti jucatori leresteni.
   In cazul Lerestiului , plusul nu a putut fi atat de evident , celor patru veniri alaturandu-se , numeroase  plecari ,cel putin la fel de valoroase. Cata Dascalu , Alex Popescu , Vasi si Alex Slaninoiu , Flavius Catarama, Alex Badu , sunt cei mai recenti jucatori absenti la inceputul sezonului , alaturi de cei plecati anul trecut.
Plecari ale jucatorilor pe meleaguri straine , la munca , o realitate trista care il afecteaza si pe semnatarul acestor randuri.
  Chiar si asa , Lerestiul nu a impresionat in acest tur , ramanand datori in special publicului , esecurile de pe teren propriu , lasand urme gerele , mai ales in clasament.
 Jocul , chiar daca bun pe alocuri , nu a curs asa cum ne-am fi dorit , lipsa unui 11 constant , afectand jocul si rezultatele.
  Dar despre joc si rezultate , intr-o postare viitoare.....

marți, 15 decembrie 2015

Etapa a 20-a amanata pentru Februarie 2016

 Prin comunicatul de astazi AJF Arges renunta la ideea disputarii celei de a 20 etape , incarcand astfel primavara fotbalistica a lui 2016.
 AJF Arges a ignorat principiul" Nu lasa pe maine ce poti face azi" si a amanat o etapa istorica avand in vederea data la care s-ar fi disputat , 20 Decembrie.  Din pacate , sacrificarea porcilor a fost mai importanta decat fotbalul!
 Cum vremea clar o permitea si cum din ce stiu eu jucatorii erau dornici de mai mult fotbal , dar mai ales ca in Februarie vremea sigur va fi mult mai rea , AJF a gresit zic eu , privand de fotbal in ajun de Craciun , atatia impatimiti din mediul rural,
 Dar cum unde-i lege nu-i tocmeala , noi nu putem decat sa ne punem contra si ca atare , intram intr-o binemeritata vacanta de iarna!
  Tuturor , vacanta linistita , caci pana in Carciun si dupa , vom mai vorbi si despre alte lucruri!

 Iata comunicatul AJF :
"
La solicitarea majoritatii delegatilor de echipe, Comitetul de Urgenta al A.J.F. Arges, intrunit astazi 15.12.2016, a hotarat ca jocurile din etapa a XVI-a programate in 19.12.2015 - Liga a IV-a, Seniori si Juniori si 20.12.2015 - Liga a V-a Seniori, sa se amane pentru data de 20.02.2016 - Liga a IV-a Seniori si Juniori si 21.02.2015 - Liga a V-a Seniori, in conditiile in care starea vremii va permite acest lucru."

duminică, 13 decembrie 2015

Rezultatele etapei a 15-a

   Etapa a 15 , programata in mijlocul de decembrie , a adus , pe o vreme foarte buna de fotbal . rezultate oarecum surprinzatoare , dar si jocuri echilibrate.
  iata rezultatele:

 A.S. BUGHEA DE JOS--- A.S. CETATENI =2 - 1( 1-1)
A.S. INTER. COTESTI--- A.S. INTER. ANINOASA= 3 - 0
Sta-- A.S. FLACARA BOTENI
A.S. LERESTI ---A.S. SCHITU GOLESTI=1 - 0  (1-0) 
A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. GODENI =1 - 0 ( 1-0)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE ---A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II=3 - 3 (2-0)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI---A.S. PETROLUL HIRTIESTI =6 - 1( 4-0)

Bughea , asa cum anuntam nu s-a lasat usor si a castigat surprinzator contra celor din Cetateni, aducand prima surpriza a etapei, Vulturestiul invinge Godeniul si tine aproape de primele locuri , Valea Mare pierde 2 puncte mari fiind egalata pe final de Bereveoiseti intr-un meci nebun , , Vladestiul face scor si pare a isi revina contra Hartiestiului , iar Lerestiul castiga la limita dar meritat cu Schitu Golesti.
 Noi schimbari in clasament , lupta stransa pentru locul 6 , ultimul din play off dar si pentru locul 1 unde distanta este de puncte este minima intre primele clasate.



  La Leresti meci echilibrat , cu o dominare clara in prima repriza a gazdelor si o singura ocazie a celor de la Schitu.
 Lerestiul inscrie prin Alex Slaninoiu 1-0 dupa o pasa excelenta a lui Parvu si mai rateaza doua 3 ocazii mari prin Iulica , Parvu , sau Aly  Dragan sut in bara.
 Repriza doua aduce un joc mai confuz , dar si arbitrajul la fel , nervozitate si multe nereusite , la ocaziile gazdelor. Oaspetii au atacat steril fara a suta pe poarta , si se termina 1-0 meritat si Lerestiul urca o pozite in clasament avand doar un punct distanta de lider.  Schitu s-a prezentat foarte bine la joc , cu o echipa tanara si cu potential ,aratand un joc bun!
  Ramane sa vedem daca ultima etapa se programeaza , vremea pare sa o permita!



duminică, 6 decembrie 2015

Rezultatele etapei a 14-a prima a returului

 A.S. PETROLUL HIRTIESTI---A.S. BUGHEA DE JOS= 0 - 0 (0-0)
A.S. CETATENI---  A.S. INTER. COTESTI =10 - 3( 6-2)
A.S. INTER. ANINOASA - Sta
 A.S. FLACARA BOTENI --- A.S. LERESTI =1 - 3( 0-1) 
 A.S. SCHITU GOLESTI--- A.S. VULTURUL VULTURESTI =4 - 1(1-0)
 A.S. GODENI  ---A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2 - 2( 1-0)
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II---  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =3 - 0( 0-0)

Inceputa in decembrie , pe o vreme extrem de placuta,  prima etapa a returului a adus doua surprize si oarece schimnari in clasament.
  Scorul etapei are loc la Cetateni , echipa in revenire , care are cel mai bun atac cu 50 de goluri inscrise.
  In derby-ul durerii Hartiestiul si Bughea se anuleaza reciproc , prima surpriza vine de la Schitu , unde gazdele castiga in fata celor de la Vulturesti , si trec pe locul 6 , ultimul de play-off.
 La randul ei , principala contracandidata la locul 6 , Valea Mare scoate un punct extrem de mare la Godeni , echipa ce nu prea pierde pe teren propriu.
 Berevoiestiul forteaza dupa pauza si invinge relativ lejer pe Vladesti. fosta campioana avand cea mai slaba aparare din serie.
 

  La Boteni , Lerestiul a controlat meciul de la un capat la altul si doar lipsa de concentrare din fata portii a facut ca scorul sa fie de doar 1-0 la pauza , gol marcat de Parvu. Gazdele nu au sutat decat o dat pe spatiul portii in prima repriza , si aveau sa o faca i singura data si in a doua repriza cand egaleaza contrar cursului jocului , sustinuti si de maniera nesigura de arbitraj , printr-un sut din interiorul careului 1-1.
  Lerestiul schimba jocul si in ultimele 10 minute inscrie de doua ori prin Sica si Pascu 1-3 , si inca 2-3 ocazii pe final fac diferenta destul de mica totusi.
  Gazdele echipa tanara dar neexperimentata , Lerestiul continua lupta pentru primul loc, urcand pe podium.


  Cat despre etapa viitoare , va fi una extrem de ineteresanta , 6 dintre primele 7 candidate la play off , avand jocuri directe: Locul 7 cu locul 1( Valea Mare _ Bughea) , locul 3 cu locul 6( Leresti_ Schitu) , locul 4 cu locul 2 ( Vulturesti_Godeni), Cetateniul avand aparent un meci mai usor la Bughea! Dar eu nu m-as baza pe asta , stiuta fiind rivalitatea dintre cele doua echipe!






marți, 1 decembrie 2015

Rezultate Cupa + etapa a 14-a program.




  Jucata in zi nationala , etapa optimilor de cupa , a adus la Leresti lume destul de multa si doua echipe cu pofta de fotbal pe o vreme excelenta pentru fotbal.
 Pornita cu sansa a doua , echipa din Leresti a inceput bine jocul urcand mult catre poarta lui Diaconu. De cealalta parte , Berevoiestiul isi pune in aplicare jocul de pase , dar nu ataca periculos. Chiar si asa reusesc sa inscrie la prima oportunitate , o minge sarita din fundasi fiind sutata in coltul din dreapta fara sansa de la 10m , 0-1.
 Lerestiul urca din nou in atac , construieste mai mult pe partea stanga unde revenit in tara , Vasy Slaninoiu , este periculos , dar din nou Lerestiul primeste gol , la un sut sub bara de la 16m , atacantul lor , profitand de indecizia fundasilor centrali 0-2., si meciul pare jucat deja  din minutul 23.
 Imediat Lerestiul egaleaza prin Parvu , la o iesire hazardata a lui Diaconu 1-2. Lerestiul forteaza , dar consuma mult din baterii , Aly Dragan munceste mult pe partea stanga alaturi de Vasy , Iulica are doua suturi periculoase , dar se termina 1-2 la pauza , oaspetii profitand de singurele sanse avute, in timp ce Lerestiul merita mai mult.
 Repriza secunda e una pe contre , mult mai echilibrata , poate chiar cu un plus pentru Berevoiesti . in primele 15 minute gazdele tinandu-si adversarul in jumatea proprie si nereusind sa profite de ezitarile lui Diaconu.
 Sunt si doua faze in care fundasii oaspetilor lovesc mingea cu mana in careu dar arbitrul nu da nimic ,gazdele contastand vehement .
   Lerestiul termina benzina incet incet , varsta si lipsa de pregatire  facandu-se simtite, in timp ce oaspetii urca in terenul Lerestiului ratand numeroase ocazii.
 Ultimele 10 minute aduc Lerestiul in atac inclusiv cu fundasii dar oarecum steril iar ultima faza a meciului in min 95 aduce si golul 3 al oaspetilor, cand un sut centrare ,portarul gazdelor nu reuseste sa respinga. 1-3.

 Felicitari gazdelor pentru efort , felicitari oaspetilor pentru victorie , felicitari pentru fair play-ul in care a a vut loc partida , felicitari voua tuturor de Ziua Nationala!



Iata si programul etapei a 14-a duminica 6 Dec de la ora 11:
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. CETATENI - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - Sta
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. LERESTI 
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
 A.S. GODENI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. PARTIZANUL VLADESTI

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!