Campionat 2016-2017

Translate

luni, 19 septembrie 2016

Rezultate etapa a 4-a


A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. FLACARA BOTENI =3 - 0( 1-0 )
 A.S. SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU -- C.S. MIOVENI 3 =1 - 6( 0-3)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --A.S. PARTIZANUL VLADESTI = 3 - 6 (3-1 )
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT --A.S. LERESTI =1 - 2 ( 1-1)
A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS--A.S. RAPID DAVIDESTI =0 - 1 ( 0-0)
STA - A.S. GODENI
 A.S. CETATENI -- A.S. VULTURUL VULTURESTI =0 - 0( 0-0)
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. NEW TIMES CAMPULUNG =2 - 1( 0-0)


Etapa normala , cu rezultate asteptate , surprinde victoria categorica a celor de la Mioveni la SC de Fotbal Retevoescu, in rest , Dragoslavele reuseste prima victorie, Vladestiul se mentine in fata prin victoria de la Hartiesti , Davidestiul castiga la Bughea, ,Schitu are maxim de puncte dupa victoria cu NewTimes , iar Cetateniul remizeaza acasa cu Vulturestiul.

 Lerestiul a avut un meci mai usor decat il arata scorul , a dominat de cap la coada , si s-a incurcat din nou in fata portii dar scorul e cel care conteaza.
 Afluenta de public la Valea Mare , vremea extrem de frumoasa si ambitiile dintre cele doua echipe umpland tribuna din Valea Mare.
  Jocul incepe cum nu se poate mai bine ptr gazde , care inscriu in minutul 2 prin Titanu , sut de la 18m dupa o ezitare a fundasilor centrali si a portarului 1-0.
  Lerestiul nici nu clipeste si trece in atac , ratarile lui Catarma sau Costi , prevestind golul lui Sfart care incrie cu un sut centrare ajutat de iesirea gresita a portarului gazda 1-1.
  Pana la pauza gazdele au singura mare ocazie , un sut in bara din lovitura libera iar Lerestiul trece de putin pe langa gol la sutul din unghi a lui Cristi Tanase sau la penalty-ul neacordat ptr hent in careu.
  Dupa pauza , cu avantajul gravitatiei , Lerestiul apleaca mai mult terenul catre poarta gazdelor si incepe sarabanda ratarilor prin Catarama si Sfart, reusind sa inscrie prin acelasi Catarama 2-1. Cristi Tanase rateaza de putin tinta , la fel si Mos sau Branescu. Parvu suteaza si el in bara , in timp ce Valea Mare nu ajunge decat de 3 ori la poarta oaspetilor fara a creea pericol.
   A surprins ( cel putin pe mine ) adversitatea dintre spectatori si echipa , probabil si asta fiind un motiv al rezultatelor negative , pentru o echipa care are suport finaciar solid!

P.S.
  Multumim pentru poze prietenului nostru : https://www.facebook.com/comunaturisticaleresti


2 comentarii:

  1. Ce soliditate financiara domnule ? Banii se impart intre cativa stranieri si staf. Uitate pe poze, voi zici ca sunteti imbracati de la Bloomigdale si Valea Mare din targul de vechituri.Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. soliditatea financiara se refera ca la echipa intra destui bani ! Cum se cheltuiesc , nu e problema noastra , doar ca mira asa cum ai spus si tu faptul ca Valea mare arata rau si ca joc si ca imagine .
      Multumim de comparatie , la noi cheltuielile se fac in interesul echipei ( mingi , echipament ) si apoi daca mai ramane ceva , mai bem o bere impreuna. Daca nu , ne descurcam ;)

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!