Campionat 2016-2017

Translate

marți, 4 octombrie 2016

Rezultatele etapei a 6-a + Cupa Romaniei

Etapa a 6-a a adus  urmatoarele rezultate:


 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT--- C.S. MIOVENI 3 =1 - 3 (1-0)
A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS--- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =3 - 2 ( 2-2)
STA - A.S. LERESTI
A.S. CETATENI ---A.S. RAPID DAVIDESTI =1 - 1 ( 1-0)
 A.S. SCHITU GOLESTI ---A.S. GODENI=6 - 1( 2-1)
A.S. VULTURUL VULTURESTI ---A.S. NEW TIMES CAMPULUNG 3 - 0
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --- A.S. FLACARA BOTENI =2 - 3 (1-2)
A.S. SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU ---A.S. DRAGOSLAVELE =2 - 1( 1-0)
 
   Asa cum era de asteptat , Valea Mare a pierdut si al saselea meci , mai ales ca intalnea liderul , dar a scapat de multe echipe din prima jumatate asa ca in curand vor veni si primele puncte. Oaspeti , au facut o repriza secunda mult mai buna si au revenit invingand fara probleme.
  Bughea mentine trendul si invinge acasa pe Vladesti , dupa un meci disputat.
 Schitu a surclasat pe Godeni ( foto) , echipa cu maxim de puncte , dupa un meci foarte bun facut de echipa gazda , si pe fondul indisponibilitatilor din tabara celor de la Godeni. Un 6-1 destul de drastic , dar totusi merita.
 Cetateniul inca nu reuseste victoria in acest sezon si face doar 1-1 cu Davidesti, Retevoescu castiga la limita cu Dragoslavele , iar Boteniul scapa de  ultimul loc invaingand la vecina Hartiesti.


   S-a tras si etapa a 3-a a Cupei Romaniei, etapa in care intra si divizionarele D , iata programul :
 19-10-2016 16:00

A.S. RAPID DAVIDESTI - C.S. ATLETIC BRADU II
A.S. VULTURUL VULTURESTI - C.S. SPORTING PITESTI
A.S. GODENI - A.S. MICESTI 2002
 A.S. DRAGOSLAVELE - C.S. RUCAR
 A.S. LERESTI - A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI    

Pana atunci insa mai sunt doua etape din campionat!

15 comentarii:

  1. De ce toata lumea se scuza ca nu am avut toți jucătorii? Eu cred ca asta nu e o scuza si mai ales la o echipa precum godeni care mereu s-a batut la primele locuri, cel putin duminica au avut aproape toata echipa doar ca schitul golești trece printr-o perioada buna si la acest scor si cum a decurs joci greu sa găsești scuze. Va salut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum ai vazut Emanuel , am punctat jocul bun al celor de la Schitu , care au pierdut doar la masa verde la Vulturesti . Am vazut meciul si pot spune ca echipa joaca cu multa placere si ambitie , desi nu sunt multe modificari in lot fata de anul trecut!

      Ștergere
    2. Asa cum ai vazut Emanuel , am punctat jocul bun al celor de la Schitu , care au pierdut doar la masa verde la Vulturesti . Am vazut meciul si pot spune ca echipa joaca cu multa placere si ambitie , desi nu sunt multe modificari in lot fata de anul trecut!

      Ștergere
  2. cu tot respectul pentru echipa de la Schitu care joaca cu baieti din comuna de ceva timp, acum incep sa se vada rezultatele si asta ma bucura pentru ca eu asta am sustinut todeauna. La Godeni se platesc grselile facute anii trecuri cand in loc sa fie promovati tineri din comuna au fost adusi jucatori straini care au plecat si acum se incearca promovarea unor tineri dar asta dureaza. Din echipa de duminica aulipsit 5 jucatori ( vezi echipa dela Valea Mare ) si s-a mai acidentat si Barboi moment in care s-a rupt echilibru. Vina nu este a echipei din Schitu Golesti dar gandeste ca in cupa v-a lipsit Dutan si echipa a aratat altfel, te intreb daca de la Schitu ar lipsi EMY, Istrate, Dutan,Liviu cum ar arata echipa. Ca au lipsit niste jucatori nu este o scuza ci a fost o constatare ca la Godeni lotul este subtire dar in timp o sa se rezolve situatia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intreb dupa descinderile politiei de astazi , Campulungul isi va pierde singura echipa de fotbal , emblema orasului? Adica pe New Times ! Sau se transfera o parte din lot si conducere la Colibasi? Chiar sunt curios :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti haios si obiectiv ! Da, este o problema pentru ei... Dar mai bine pleci acasa dupa un meci suparat si esti curat. Sa nu iti para rau de ei....

      Ștergere
    2. crede-ma ca mi-as dori sa se rezolve ceva din aceasta poveste si sa nu mai fim umiliti si jenati ca suntem saraci, de niste gunoaie! Din pacate e doar un an electoral si ii mai scutura de bani si de aroganta. Dar altfel ma bucur ca scapam de New Times daca se va intampla!

      Ștergere
  4. Asa e sa iti lipsească 2-3 jucători se simte foarte mult dutan este un jucător de baza si unul foarte bun, istrate se vede ca are o clasa in plus fata de restul echipei si chiar al acestui nivel cu toate ca are cateva kg in plus, cat despre mine nu prea mai pot alerga din cauza kg si nu am mai jucat de ceva timp, important ca suntem uniți si dăm ce avem mai bun cat despre ce se intampla la godeni a fost o schimbare radicală a echipei si sunt sigur că o faca o treaba buna stiu asta ca am fost coleg aproape 2 sezoane cu majoritatea dintre ei. La urez bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. La Cetateni,oaspeti au dominat majoritatea jocului ,doar lipsa de concentrare si ghinionul au dus ca meciul sa se termine la egalitate ,gazdele marcand la o gafa a portarului din Davidesti .

    RăspundețiȘtergere
  6. Valea Mare si-a pierdut identitatea. Spectatorii, chiar numerosi, tin din pacate cu echipele adverse. Joc bun,exact, mai ales in prima repriza , dar prin introducerea jucatorilor din liga 3-a , balanta s-a rupt. Mioveni, domina si greu vor fi de batut....

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim de informatii , e un plus sa stim cu totii cum aua evoluat lucrurile pe terenurile din judet. Stie cineva de ce a pierdut New Times cu 3-0 la Vulturesti? A fost neprezentare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Au ajuns mai tarziu,iar oaspetii nu au vrut sa mai joace meciul ;)

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!