Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 28 februarie 2016

Rezultatele etapei a 16-a , AS Leresti lider !

  Etapa a 16-a a adus un derby de traditie in ultimii ani , intre AS Godeni si AS Leresti , de altfel ocupantele primelor doua locuri in clasament. Prin schimbarile din intersezon , Aninoasa retrasa din retur , iata ca si liderul sfarsitului de an s-a retras din competitie , astfel Leretsiul a inceput din postura de lider sezonul de primavara.
  Asa cum spuneam in postarea trecuta , doar 4 meciuri in aceasta etapa ,  care s-au incehiat cu urmatoarele rezultate:

    A.S. Godeni- AS Leresti                     =  0-2 (0-1) - Goluri Branescu M, / Lulea A.
    Petrolul Hartiesti- AS Cetateni           =  1-1 (1-1)
   Partizanul Vladesti- AS Cimentul VM=  0-6(0-2)
  Flacara Boteni- Inter Cotesti                  =  3-3(2-1)  

Asa cum spuneam derby-ul a avut loc la Godeni , unde ambele echipe au inceput meciul serios si cu determinare , ocaziile aparand la ambele porti. Au fost primele 30 de minute cu un plus pentru gazde care au atacat mai mult , dar s-au stins usor usor. Marile ocazii le-a avut Romel si Tanase dar Lerestiul a revenit stand bine in teren si jucand calm.a lovit

 pe contraatac prin Branescu cu un sut pe coltul scurt.0-1
  Repriza secunda , gazdele par vlaguite , in timp ce Lerestiul joaca departe de poarta proprie si rateaza ocazii uriase pe contraatac prin Aly Dragan si  aceleasi Branescu.  Vine si golul doi , in minutul 76 cand Lulea reia in poarta o centrare a lui Suseanau  0-2 si jocul pare a se linisti , gazdele mai au cateva ocazii incercand sa reduca din handicap , in timp ce Lerestiul mai iroseste 2-3 oportunitati de a inscrie.
 Se  termina 0-2 , o victorie meritata si de mult asteptata a Lerestiului contra Godeniul si oaspetii se distanteaza in clasament , dar mai sunt multe meciuri de jucat pana la final.
 Arbitraj bun si atmosfera relaxata si in tribune !



joi, 25 februarie 2016

Noutati , etapa a 16-a + arbitrii !

      O ce nebunie si cate schimbari in seria Nord a ligii judetene de fotbal!
 Daca Mihaestiul si Aninoasa s-au retras in tur , din cauza lipsei de jucatori , cand parea ca si Berevoiestiul a gasit calea de a continua competitia , iata ca , se pare ca palaria pe care cei de la New Times au vrut sa o poarte este prea mare. Cheltuielile mari cu reorganizarea echipei la Campulung , legitimari si toate cele , au facut ca anuntata fuziune sa nu mai aiba loc , iar Berevoiestiul sa renunte la cea de a doua echipa din lipsa de fonduri.
 Trist este ca , etapa de etapa , vor sta 3 echipe, numai 4 jocuri desfasurandu-se pe teren in fiecare duminica.
 Cum returul se termina  pe 5 mai , si cum echipe sunt putine , play-offul , s-ar putea disputa numai in grupuri de 4 echipe , un play -off ,( echipele 1-4) un play -in ( echipele de pe locurile 5-8 ) si un play out ( 9-11 in 3 echipe).
 Iata programul si arbitrii etapei de duminica:

   A.S. INTER. ANINOASA - A.S. BUGHEA DE JOS joc neprogramat 

A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. VULTURUL VULTURESTI joc neprogramat 

A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI joc neprogramat 

 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. INTER. COTESTI
                              Teren: Central Boteni / Boteni
 Arbitri  Anghelina Cristian (Campulung)  Irimia Stefan (Campulung) Iacomi Valentin (Campulung)Observatori Sorescu Alin (Pitesti)



A.S. GODENI - A.S. LERESTI 
                           Teren: Central Godeni / Godeni 
Arbitri  Naidin Marius - Marian (Pitesti)Trasca Marius - Emil (Pitesti) Ivascu Antonio (Pitesti) Observatori Musetoiu Elena (Campulung) 


A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
                             Teren: Central Vladesti / Vladesti
Arbitri  Bizon David Stefan (Campulung) ) Neculaescu Bogdan (Campulung) Axintescu Cristian (Valea Mare Pravat)Observatori Richiteanu Marin (Campulung


 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. CETATENI
                             Teren: Comunal Hirtiesti / Hirtiesti
Arbitri Anghel Silviu Andrei (Pitesti)  Serban Gheorghe Alberto (Bradu) Nedelcu Alexandru Costinel (Pitesti)Observatori  Matei Dumitru (Pitesti)

marți, 23 februarie 2016

Start in sezonul de primavara, Etapa a 16-a , duminica 28 -02-2016 ora 11.00

 Iata programul primei etape din acest an , programata duminica 28  Februarie de la ora  :

 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. INTER. COTESTI
  A.S. GODENI - A.S. LERESTI 
A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. VULTURUL VULTURESTI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. CETATENI
A.S. BUGHEA DE JOS-Sta
A.S. SCHITU GOLESTI -Sta

Saraca in echipe , seria Nord pleaca la drum cu doar 5 meciuri pe etapa. Daca odata erau 18 echipe si alte 2 -3 erau distribuite in alte serii , iata ca anul acesta se sufera la greu, daca nu din lipsa de bani  , sigur din lipsa de jucatori!  :(.
 Din saracia rezultata , scade si spectacolul sportiv si  interesul asupra fenomenului si
imi pun intrebarea daca si acest site al Lerestiului si al serie Nord isi mai are rostul.
 Dar despre asta mai tarziu!
 Pana una alta , etapa a 16-a aduce doua meciuri tari intre primele 4 echipe , astfel ca dupa aceasta etapa se pot schimba locurile in clasament.
 Meci interesant si la Vladesti , si cred eu ca cei de la Cetateni trebuie sa munceasca la Hartiesti pentru un rezultata bun!
   Bafta multa tuturor!

sâmbătă, 20 februarie 2016

Noutati inainte de start

Duminica viitoare , 28 Februarie se reia fotbalul oficial in seria Nord.  Asteptat , sezonul de primavara a primit "verde" de la AJF si pentru prima oara in ultimii ani , se reia exact cand s-a programat.
  In aceeasi sedinta AJF , a fost respinsa cererea celor de la New Times Campulung , la insistentele celorlalti reprezentanti ai echipelor din seria Nord ! Dar nu va bucurati ca nu ati scapat de cei de New Times. Au gasit o portita , transferand Berevoiestiul II la Campulung si schimband toata echipa. Un deal bun pentru primarul din Berevoiesti care oricum vroia sa scape de povara echipei a 2-a , si un deal si mai bun pentru cei de la New Times , care incep macar pentru o etapa , pe prima pozitie, chiar daca sub alt nume!
 Decizii ciudate , mai ales ca nu s-a adus in discutie si o recalculare a etapelor din retur pentru a nu se mai sta cate doua echipe in aceeasi etapa.
    Se pare ca si fotbalul din liga a 4-a vrea duminica ca zi de desfasurare , publicul fiind mai numeros duminica la fel si disponibilitatea jucatorilor!
  Dar pana duminica viitoare, Lerestiul a mai aranjat un amical , contra celor de AS Cetateni , meci jucat pe teren neutru la Dragoslavele , macar pentru o duminica , Dragoslavele beneficiind de fotbal de calitate , in lipsa echipei proprii!
  Alte amicale si rezulatate , astept de la voi!
     Duminica placuta!

marți, 16 februarie 2016

Amicale si noutati

 Lerestiul a disputat duminica un al doilea amical contra unei echipe din seria damboviteana a campionatului judetean , Sageata Gaesti, echipa aflata intr-un cantonament de pregatire in zona.
  Daca in primul meci Lerestiul a  pierdut cu As Bughea ( 3-4) , dupa o repriza secunda excelenta a oaspetilor , duminica Lerestiul a jucat foarte bine si desi a terminat egal 1-1 , a ratat numeroase ocazii si a avut un joc consistent. Jocul a fost pe de-a intregul unul frumos cu ocazii la ambele porti. S-au jucat si penalty-ri , Lerestiul invangand cu 9-8 , dar nu asta a contat.
 Cum nu am primit de la voi alte rezultate, eu fiind plecat din localitate , am sa va prezint la nivel de zvonistica si ultima noutate:
 Se pare ca AS New Times Campulung , echipa ce a stricat spiritul fairplay in ultimii , echipa suspendata de AJF in numeroase randuri , doreste o reintoarcere in campionat , in locul lui AS Aninoasa , echipa ce a renuntat din motive financiare la competitie.
 Nu sunt carcotas , dar parca asta ar fi chiar o decizie  care ar face de rusine AJF , si ar incingespirtele pe terenurile care parca au intrat in ultima vreme intr-o perioada normlitate side fair play! Nu credeti?
  Vedem ce va fi dupa sedinta de pe 19 Februarie.........

vineri, 12 februarie 2016

Pregatiri pentru retur .

           Odata cu intrarea in luna Februarie si vremea s-a mai imbunat putin , permitand echipelor sa iasa pe teren .
     Cum pauza a fost destul de lunga de aproape doua luni , multi dintre noi am revenit cu placere si ambitii inapoi in iarba , pentru un retur lung si extrem de interesant.
   Lerestiul abordeaza partea a doua a campionatului cu un lot destul de stabil , plecarile lui Iulica , Mos ,a fratilor Slaninoiu, Alex Popescu , si a celorlalti tineri plecati la facultate sau la munca fiind suplinite de baietii veniti de la Dragoslavele dar si revenirea lui Crouch dupa o pauza lunga , la Leresti.
 Accidentarea lui Radu Marin pare a fi cea mai grea pierdere in aceasta primavara , el lipsind mai bine de o luna din circuit.
     Fara a fi extraordinar de solida , echipa inceraca sa compenseze prin unitate ca intotdeaua , pe langa scheletul echipei crescand jucatori noi .
       Daca se respecta programul AJF, returul va incepe in nic doua saptamani asa ca ar fi bine ca toate echipele sa se reintalneasca si sa se puna pe treaba.
       Lerestiul a disputat primul amical duminica trecuta contra vecinilor de la Bughea , o echipa surpriza in acest meci ca si joc si atitudine. S-au inscris goluri multe au fost si ocazii si s-a vazut si capacitatea fizica a fiecarui jucator.
   Urmeaza duminica un amical tare cu o divizionara D din Dambovita , aflata in pregatiri la Mateias , apoi vedem ce decizie ia AJF in vederea returului.
   Alte amicale , baietii de la Valea mare , Godeni , Cetateni sau Vulturesti , ne puteti informa?
,

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!