Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 26 iunie 2016

Final de sezon 2015-2016! AS Vulturul Vulturesti - campioana +scandal Cetateni

Plecat prin nordul europei , departe de arsita de acasa , am urmarit cu interes ultima etapa a acestui mini play-off dar si a campionatului in curs. Un campionat mai lung ca oricare , greu , obositor , mai ales din prisma schimarilor de program si de structura.
  Dar sa revenim.... , Ultima etapa a adus derby-ul dintre locurile 1 si 2 meci ce a desemnat si campioana , mai exact Vulturul Vulturesti , echipa ce a invins in ultima etapa pe AS Godeni cu 2-0 pe teren propriu. Incheind cu o distanta de 4 puncte in fata Godeniul , Vulturestiul este meritata campioana a acestei editii , conducand in mare parte ostilitatile in fruntea clasamentului.
 De partea cealalata , Godeniul  o revenire in play-off , dar tocmai acest play-off a facut-o sa piarda , cele doua egaluri cu AS Cetateni privandu-i de o sansa mare de a castiga. Astept informatii despre joc de la cei de la Godeni si Vulturesti!


Pe 3  a terminat Lerestiul care a jucat in ultima etapa la Cetateni , un meci frumos cu multe goluri dar la care din nou persoane din anturajul echipei gazda  au adus un plus nejustificat de adrenalina , scuipat si ura , ce usor , usor devin caracteristice meciurilor dintre cele doua echipe.
 Ca sa vorbim despre joc , Lerestiul nu a facut-o rau si a condus la pauza prin golul tanarului Ilie Branescu, dar a pierdut doi oameni de baza la o ciocnire in care , portarul  si Radu Marin ,s-au accidentandat destul de grav. Cu Marica  pe post de portar, Lerestiul a jucat curajos si a pierdut pe final cu 3-2 , golul doi fiind inscris de Sfart.
  Ce a urmat la final , aduce aminte de proverbialul Cetateni , din pacate aceste evenimente fiind create frecvent de2-3 persoane, din care lider iese clar Liviu Panait , un tip care altfelar fi unbaiat ok, daca nu ar exagera cu injuraturile si admonestarile agresive.
 Ca si la Godeni , ca si la Leresti  si  astazi la Cetateni lucrurile au degenerat cand Liviu a vrut sa se razbune pe anumiti jucatori din Leresti , creandu-se tensiune , lovituri ,injuraturi , scuipaturi, intreventii ale politiei , ce sa mai , un adevarat rahat creeat , tocmai atunci cand nu isi avea rostul.

   Cum nu am fost prezent la joc , de la cei 3000 de km distanta astept parereile celor implicati , cu regretul ca de fiecare data cate ceva se intampla , dar si cu convingerea ca fara aceste personaje , Cetateniul ar fi mult mai civilizat , asa cum sunt toti ceilalti jucatori din echipa , dovada fair play-ul din ultimele meciuri!

   Iata clasamentul final al acestei editii:

1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 6 3 2 1 17-10 36p +2 
2 A.S. GODENI 6 3 2 1 13-7 32p +2 
3 A.S. LERESTI 6 1 1 4 8-15 26p -5 

4 A.S. CETATENI 6 1 3 2 12-18 25p -3
6 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  6 4 0 2 12-8 26p +3
7 A.S. INTER. COTESTI 6 2 0 4 15-19 24p -3
8A.S. BUGHEA DE JOS 6 3 1 2 14-11 19p +1
9 A.S. SCHITU GOLESTI 6 2 1 3 12-15 19p -2
10 A.S. PARTIZANUL VLADESTI 4 2 1 1 16-12 14p +1
11 A.S. FLACARA BOTENI 4 1 2 1 11-13 13p -1
12 A.S. PETROLUL HIRTIESTI 4 1 1 2 9-11 10p -2



Vacanta placuta tuturor!!!

duminică, 19 iunie 2016

Penutima etapa din play off

  Penultima etapa din pla off a fost una cu surprize la nivelul celor doua jocuri ptr locurile 1-4.
 Iata rezultatele si clasamentul :

 A.S. GODENI --- A.S. CETATENI=1 - 1( 1-1) 
A.S. LERESTI --- A.S. VULTURUL VULTURESTI =2 - 2 (1-2 )

1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 5 2 2 1 15-10 33p +2
 2 A.S. GODENI 5 3 2 0 13-5 32p +2 
3 A.S. LERESTI 5 1 1 3 6-12 26p -5
 4 A.S. CETATENI 5 0 3 2 9-16 22p -3  

  Desi pe ultimul loc , fara mari sanse de a scapa de acolo Cetateniul a abordat cu curaj meciul de la Godeni si pe fondul evolutiei slabe a gazdelor . Rezultat ce pana la urma nu ar fi influentat ultima etapa , avand in vedere ca indiferent de situatie Godeniul trebuie sa castige la Vulturesti. Dar ar fi avut parte de un mare avantaj daca ar fi profitat de galul de la Leresti , unde Vulturestiul nu a putut sa treaca  de AS Leresti si , cu un punct avans in clasament ar fi putut miza si pe un egal duminica viitoare.

 Lerestiul a abordat relaxat meciul cu Vulturesti si , chiar daca a fost condusa in doua randuri a revenit si  a incheiat la egalitate, prin golurile marcate de Catarama Un meci important pentru Vulturesti care , la fel ca si Godeniul , arata ca nu se afla in cea mai buna forma inainte de ultima etapa. .
  Cum lucrurile sunt clare pentru locurile 3-4 , Lerestiul incheind sezonul pe locul 3, ramane doar necunoscuta intre primele doua si e de urmarit care dintre echipe vor incheia pe locul 1.
 Pana duminica cand se incheie cea mai lunga editie de campionat de pana acum , numai bine!

duminică, 12 iunie 2016

Etapa a 4-a din play-off. Rezultate

  Etapa a 4-a a lamurit in mare masura lucrurile vis a vis de primele doua pozitii si ultimele doua din acest careu. Astfel , dupa victoria de astazi din deplasare , Vulturestiul a luat o optiune serioasa pentru locul 1 , si chiar daca se impiedica la Leresti duminica viitoare , tot are sanse in meciul direct de acasa cu Godeni.
 De partea cealalata, Godeniul ramane in carti si trebuie neaparat sa castige la Vulturesti in ultima etapa pentru a castiga titlul.
 Iata rezultatele:
  AS Godeni - AS Leresti = 3-0(1-0)
 AS Cetateni - AS Vulturesti=2-5(1-1)

Lerestiul , decimata de absente in acest play off , a suferit in continuare si la Godeni , si a pierdut clar desi a avut cateva ocazii uriase de a marca. 

De partea cealalata , Cetateniul a tinut pentru o vreme in sah liderul , conducand cu 2-1 dar pierzand pe final , clar cu 5-2.
  Astfel Lerestiul termina pe locul 3 , fiind greu de crezut ca Cetateniul va lua puncte la Godeni .
 UN meci de poveste a avut loc in pla-off ul ptr locurile 5-8 , unde Bughea a fost condusa cu 5-1 la inceputul reprizei secunde , reusind sa revina si sa castige cu 7-6 in meciul cu Cotesti!!!!
Iata si clasamentul:
 1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 4 2 1 1 13-8 32p +1 
 2 A.S. GODENI 4 3 1 0 12-4 31p +4
 3 A.S. LERESTI 4 1 0 3 4-10 25p -3 
 4 A.S. CETATENI 4 0 2 2 8-15 21p -4

duminică, 5 iunie 2016

Rezultate etapa a 3-play off

Etapa a 3-a din play off , a adus rezultate interesante si asa cum preconizam , o lupta mai stransa pentru primul loc.
 Astfel , la Godeni , gazdele au transat jocul in favoare lor inca din prima repriza , la fel cum si Lerestiul a facut-o.  Godeniul s-a apropiat la un punct de lider si prin victoria de azi e favorita la locul 1 , Lerestiul cauta sa isi asigure locul 3 si , printr-o minune , poate spera si la locul 1.
  La Leresti ,o sambata  frumoasa dar capricioasa de inceput de vara , cu doua echipe dornice de puncte pe teren neasteptat de bun.
 Gazdele in lipsa de efectiv ,fara nu mai putin de 7  titulari, se bazau pe revenirea capitanului si a lui Mada, sperand la victorie. Victorie care a si venit in urma unui joc exact si bun .
 Prima repriza , Lerestiul a inscris prin Radu Marin din 11m , dupa un fault la  " Crouch" 1-0. Urmeaza bara lui Mada la o lovitura de cap , urmata de golul aceluiasi Madalin cu capul la o eroare a portarului gazdelor 2-0. Cetateniul incearca ceva pe contraatac si are doua bari , dar fara mari emotii pentru gazde.
  Repriza a doua , Lerestiul continua jocul bun , in ciuda efectivului redus , si inscrie prin Marica si Pascu , ducand scorul la 4-0. Oaspetii au si ei o ocazie , sut langa bara respins in corner , dar cam atat, in timp ce Lerestiul mai rateaza 2-3 oportunitati mari de a majora scorul.
  Un 4-0 corect dupa parerea mea , un arbitraj un si un meci curat fara faulturi sau alte incidente.
 O banca de rezerve si suporteri ai Cetateniului zgomotosi cu limbaj suburban , dar in teren doar ambitie si respect intre jucatori!

Iata si Clasamentul dupa etapa a 3-a:
1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 3 1 1 1 8-6 29p -2
 2 A.S. GODENI 3 2 1 0 9-4 28p +4
3 A.S. LERESTI 3 1 0 2 4-7 25p -3
 4 A.S. CETATENI 3 0 2 1 6-10 21p -1

 Astept informatii despre jocul de la Godeni, pana atunci , maine , atentie mare cu cine votati! S-ar putea sa iasa!!!! ;)

joi, 2 iunie 2016

Etapa a 3-a din play off

  Intr-o teorie inca posibila , dupa legile matematicii , lupta pentru locul 1 se da inca intre toate cele 4 echipe , desi distanta dintre prima si ultima este destul de mare , sanse are fiecare dintre ele.
  Astfel , dupa etapa a 3-a adica la jumatataea play-offului vom clarifica multe din necunoscute , mai ales ca tintarul aseaza echipele de pe locurile 1-2  si echipele de pe locurile 3-4 in meci direct. Iata programul:
  AS Godeni- AS Vulturesti
  AS Leresti- AS Cetateni
  Cum duminica vor fi alegeri locale , jocurile se vor desfasura sambata de la ora 16.00!!!
 Asa cum spuneam sanse mari pentru A
S Godeni la primul loc , daca castiga sambata, mai ales ca programul in mod normal o avantajeaza , din cele 4 meciuri ramase , 3 avandu-le de disputat pe teren propriu, dar cu inconvenientul ca ultima etapa se va desfasura la Vulturesti.
  Lerestiul asa cuym spuneam lupta acum pentru locul 3 , cu mici sperante ca jocul rezultatelor o poate ajuta dar cu realismul ca echipa , decimata de indisponibilitati nu poate avea pretentii la  mai mult de atat.
 Am constatat ca in jocurile din acest an , Lerestiul nu a aliniat la nici un meci acelasi 11 de start , ceea ce s-a reflectat si in rezultat. Motivele le stim cu totii,jucatori plecati in strainatate , indisponibili , suspendari ,  si daca mai punem si nuntile din sambatele dinaintea meciurilor...... Greu pentru Bogdan Dascalu sa gaseasca echipa ideala in astfel de conditii!

  Bafta multa tuturor !

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!