Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 15 octombrie 2017

Etapa a 8-a , meci incendiar la Cetateni

Etapa aceasta ne astepta o deplasare dificila si  ca intotdeauana , deplasarile la Cetateni sunt pline de adrenalina , iar la intoarcere , vanataile ne chinuiesc zile bune iar repertoriul de injuraturi ne umple frigiderele pentru tot sezonul...
     Meciul de duminica , nu a fost cu nimic diferit de celelalte din alti ani ,a fost unul tensionat , in mare parte din cauza arbitrilor , ca si la meciul nostru  de la Vulturesti , la acest meci au fost trimisi arbitrii cu putina experienta , usor influentabili si extrem de nesiguri.
   
 Lerestiul a inceput in tromba meciul si mingea trimisa in minutul 2 de Romel a fost scoasa de pe lina portii de un fundas gazda . Lerestiul sta sus si ataca poarta adversa cu determinare , Catarama scapa singur in min 11 si trage pe langa portar dar si pe langa poarta, repetand aceeasi manevra 7 minute mai tarziu. Gazdele inceraca sa iasa din jumatatae proprie si reusesc dar cele doua incursiuni la poarta oaspetilor nu au scucces.
 Tanase deschide scorul cu un sut pe coltul scurt 0-1 si Lerestiul zburda pe teren , Flavius rateaza o noua oacazie din 5m singur cu porarul sut pe langa , in timp ce Tanase suteaza puternic dar poaratrul gazda scoate. Romel iroseste si el o snasa din lovitura libera , Sfart suteaza putin langa si se termina doar 0-1 intr-o repriza in care un 0-4 nu ar fi surprins pe nimeni.
  repriza secunda incepe ca si prima , Catarama rataeaza din nou singur cu portarul gazda si dupa ce suteaza in portar e faultat clar de acesta arbitrul dand semne de nesiguranta, ezita sa fluiere. Nu trec nici  doua minute si  presiunea publicului se vede: la o faza ce nu anunta nimic , atacantul gazdelor e lasat 2m in offside , faza la carre si el se opreste dar cum nu se ridica fanionul continua si suteaza pe langa portar 1-1 si Lerestiul este extrem de dezavantajata in loc de macar 0-2 se face 1-1. Publicul pune presiune pe acelasi nefericit tusier si il stropesc cu bere , arunca cu pietre in el , ne mai vorbind de injuraturi in timp ce arbitrul central si observatorul nu iau masuri . Gazdele reusesc sa se desprinda in minutul 67 cand mijlocasul stanga scapa singur si plaseaza mingea pe langa portar 2-1. Cu presiunea pe umeri , oamenii in negru mai gresesc odata cand acelasi Flavius este blocat neregulamentar in careu , la fel si gazdele au un penalty neacordat , Vlad Popovici e lovit cu pumnul in cap la ultimul corner fara a se da ceva , Lerestiul inoata dupa egalare dar fara benzina si cu plumbul pus de arbitrii in ghete se termina 2-1 , un scor nedrept si injust , dar meciul a fost la mana Lerstiului care nu a stiut sa il gestioneze inca din prima repriza.
  Raman rani de lins si invataturi de tras , un adversar zic eu mediocru dar extrem de combativ ,care fructifica din plin starea de echipa gazda , Lerestiul cade pana pe 6 , dar turul e abia la mijloc asa ca multe se vor mai intampla.

 In rest Dragoslavele ramane singura echipa neinvinsa dupa egalul de acasa cu Retevoescu , un pronostic asteptata , Davidestiul s-a distrat la Vulturesti si ramane o echipa care poate lupta ptr locul 1 , surprinde victoria la scor a celor de la Bughea la Rucar , ca si a celor de Vladesti la Boteni.
 Schitu ramane ultima desi inscrie 5 goluri la Valea Mare , iar Godeniul are o victorie normala la Hartiesti.
 Lupta in fata se strange si  devine si mai interesanta dupa aceasta etapa!

8 comentarii:

  1. Multumim pentru vorbele frumoase pe care le aveti pentru noi cu fiecare ocazie. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut.
    De data aceasta se pare ca ai meditat mai mult decat a fost necesar.
    Exagerezi si vezi lucrurile intr o singura directie!
    De ce nu faci acelasi eseu si la meciurile de acasa( evident dintre Leresti si Cetateni)????
    Din pacate, se pare ca nu se pot sterge cu buretele anumite episoade si intalnirea dintre aceste echipe ramane una cu scantei. Scantei provocate ce i drept si de un arbitraj modest.
    Revenind la meci, exagerezi putin:
    Transformi injuriile in bere;
    Berea n pietre;
    Atacantul in mijlocas stanga;
    Posibil ofside in 2 m ofside si lista poate continua.
    Referitor la rezultat, este cel dorit; Iar cum spuneai tu acum ceva timp: FOTBALUL SE JOACA PE GOLURI. De data aceasta, s a jucat pentru noi . :))))))
    Suntem cei mai bucurosi de acest rezultat, care cantareste cat tot campionatul!!
    De la Cetateni,

    Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna ma incercat sa relatez realitataea din teren. Cand altii au fost mai buni am recunoscut si mi-am scos palaria. La fel ii felicit pe jucatorii vostrii pentru ambitia si determinarea cu care au revenit in joc. Arbitrajul frustrant dar asta e, altii nu gasim . Pentru voi o victorie cat un campionat , pentru noi 3 puncte importante pierdute. Nu arecrost sa mai dezvoltam subiecyul , felicitari inca odata pentru victorie ! Corect la final rezultatul ramane dar altfel e atat de important cum il obtii , nu pentru altii ci pentru tine ! Bafta multa in continuare.
      P.S. incerc sa fiu obiectiv si daca retii am condamnat mereu deviatiile suporterilor nostrii , atunci cand a fost cazul ! Fotbalul trebuie sa fir doar placere nu chin !

      Ștergere
  3. Euforia in care traiti este trecatoare, imbibata puternic cu licorile autohtone. Dar cand va treziti( vorbesc aici de spectatori) viata va ofera un prezent jalnic si un viitor incert. Sa injurati si sa jigniti fara temei este modul de viata a unor inculti, cu indeletniciri mioritice, carora transhumanta le lasa rani adanci in suflet. Raul, ramul...v-a ajutat duminica, dar credeti-ma, nu se merita ! Ramaneti rau in urma !

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat, noi l am stropit cu bere, voi ati transformat meciul de fotbal intr unul de box si tot noi suntem violenti....... E nevoie sa atasez linkul? Nr “ Ali”????
    Pe bune?
    Referitor la inculti cu indeletniciri mioritice, crede ma e tara plina! Sunt ai nostrii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ramanem la ale noastre , fara a lovi in tertzi penru a ne acoperi pe noi! Aly a gresit si a platit cu varf si indesat , a stat un an fara fotbal iar de atunci nu a mai luat nici macar un cartonas galben! Mediatizat pe masura evenimentul precum stiti toti , au dezaprobat inclusiv Lerestiului jucatorii si suporterii. Hai sa nu ii bagam pe baieti la mijloc si sa incercam sa ne mentinem intr e noi decenti si lucizi ca si pana acum !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ramanem la ale noastre , fara a lovi in tertzi penru a ne acoperi pe noi! Aly a gresit si a platit cu varf si indesat , a stat un an fara fotbal iar de atunci nu a mai luat nici macar un cartonas galben! Mediatizat pe masura evenimentul precum stiti toti , au dezaprobat inclusiv Lerestiului jucatorii si suporterii. Hai sa nu ii bagam pe baieti la mijloc si sa incercam sa ne mentinem intr e noi decenti si lucizi ca si pana acum !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate, sa ramanem cu picioarele pe pamant!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!