Campionat 2016-2017

Translate

luni, 20 noiembrie 2017

Final de tur , Davidestiul campioana de toamna, Lerestiul pe 3 !!

     Ultima etapa din tur a adus trei derby-uri care puteau modifica pozitiile din finalul turului , meciuri extrem de tari la Davidesti , Vulturesti sau Leresti.
 Si asa a avea sa fie , cum am prezis , cea mai legata echipa a turului mi s-a parut AS Daidesti , dovada fiind si prima pozitie de la finalul turului dupa victoria cu 3-1 in fata celor de la Dragoslavele.
 Cetateniul da lovitura pe finalul meciului de la Vulturesti si egaleaza in ultimele 7 minute la 2-2, ramanand pe locul 2 in clasament.

  Surpriza si la Leresti unde gazdele rateaza o noua ocazie pe teren propriu de a se apropia de lider , reusind numai un egal in fata celor de la Vladesti , o echipa bataioasa si cam atat!




   Meciul a inceput cu dominarea gazdelor , Flavius avand prima mare ocazie , sut pe langa de la 6m. Oaspetii pot fi periculosi pe contraatac dar Lerestiul se apara sus si tine jocul in terenul advers atacand poarta adversa la fiecare ocazie. Incepe o noua sarabanda a ratarilor , Romel sut slab de la marginea careului , Suseanu sut in bratele portarului , acelasi Flavius singur din 8 m sut pe langa , Iliuta il imita, Fabian lovitura libera , sau Cristi sut putin pe langa ca la cea mai mare ocazie a reprizei , Iulica sa suteaze de la 3 m in bara transversala !
 Cum ocaziile se razbuna , pe contraatac oaspetii inscriu din 6m 0-1! 
      Pauza aduce determinare in jocul gazdelor , acestia aruncandu-se in atac , dar lasand goluri mari in aparare de care oaspetii profita. In minutul 50 o lovitura libera de la 18 m este executata impecabil in vinclu peste zid si se face 0-2. Lerestiul gafaie si fiorul unui nou esec este mai intens ca frigul de afara dar Marian Branescu reduce din handicap cu o reluare din 10m , 1-2.
Oaspetii simt momentul slab si incep sa traga de timp , fractioneaza jocul cat pot de mult dar totusi Lerestiul egaleaza cand centrarea lui Mohor e scapata de portar in poarta 2-2. Ultimele 20 de minute sunt un atac continuu la poarta oaspetilor , suturile lui Tanase , Iulica sau Romel trecand din nou pe langa poarta. Cea mai mare ocazie vine cand lovitura de cap a lui Marica e scoasa senzational din vinclu de portarul oaspetilor , minutele de prelungire nu aduc nimic nou , si se termina un 2-2 nemeritat dupa un joc spectaculos , plin de nerv , dar fair -play. Lerestiul inregistreaza un nou rezultat negativ pe teren propriu  urca surprinzator un loc ,  si distanta de locul 1 se face de 4 puncte.

In celelalte partide , Retevoescu face scor cu Rucarul , Hartiestiul remizeaza la Schitu , iar Godeniul invinge la limita Bughea in timp ce Valea Mare  castiga acasa lejer cu Boteni.
  Urmeaza o binevenita pauza competitonala de vreo 3 luni , in care speram sa incarcam bateriile !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!